Ben dönmeyeceğinden emindim ve bunu da sana aşılamaya çalıştım, moral önemlidir bu tür durumlarda, bu tür ağır hastalıklarda tüm keyif kaçıyor çünkü evet, motivasyonunu yükseltmek gerekliydiaaa keyifsizlik bana en büyük ceza vlla kaç gündür öyle olunca zor günler geçirdim cnm tam iyileştim derken tekrar panikledim sanırım başa dönerse diye
arkadaşlık görevininin üstündede performans sergiledin vlla desteklerinin emeğini ödeyemem cnm
Hepsini tehdit ediyorum benimle kimse oyun oynayamaz
Onu başkan olarak görmüyorum saygı da duymuyorum
yarışmadan elendikten sonra 1 yıl banlayın ayoll önce iyice kullanalım sonra tekmeyi atarızAdminlere tehdit 5 ay, başkana tehdit 1 hafta, kraliçeye tehdit 1 yıl ban cezası olduğunu biliyor muydın?
Haksız da sayılmaz o resmi gördükten sonra
Hhahah kemeye benzemiş ama gerçekmi o fotoşokjmu ayoll
Bu Şarkı Benim'i de iyi götürmüştü tam Zuhal Topal'daki Şaduman Abla gibi. @batuhankaralaryarışmadan elendikten sonra 1 yıl banlayın ayoll önce iyice kullanalım sonra tekmeyi atarız
benim maskotumda @MasacRE- zuhal ve esra gibi olduk senle zaten cnmBu Şarkı Benim'i de iyi götürmüştü tam Zuhal Topal'daki Şaduman Abla gibi. @batuhankaralar
Ne diyim inşallah 16 Nisan hüsranı yaşamazsınBu haftadan sonra geriye şehir efsaneleri kalıyor listemde, eğer beklemediğim yerden gol yemezsem kendim yarışıyorum diye söylemiyorum fakat Erkin Koray'ı final adayı olarak görüyorum ayıptır söylemesi.
Gerçek gerçekten canlı yayında yaptı o hareketiHhahah kemeye benzemiş ama gerçekmi o fotoşokjmu ayoll
Vatsap ve twitterdan çokça resim kayıtlı telefonda baya da birikmiş oralardan geliyoHaksız da sayılmaz o resmi gördükten sonra
Sen de nerden bulup çıkarıyon bu resimleri bir anda
Ben Seda Sayan'ım ablacım. Lütfen görmemiş olayım.benim maskotumda @MasacRE- zuhal ve esra gibi olduk senle zaten cnm
Gerçek gerçekten canlı yayında yaptı o hareketi
Vatsap ve twitterdan çokça resim kayıtlı telefonda baya da birikmiş oralardan geliyo
bir tane var sakallı bir adam ayı gibi böğürüyor ayoll çok güldürüyor tuhaf sesler çıakrtıyorHaksız da sayılmaz o resmi gördükten sonra
Sen de nerden bulup çıkarıyon bu resimleri bir anda
Hhahah aa tamam kadırgalı atacanBen Seda Sayan'ım ablacım. Lütfen görmemiş olayım.
@MasacRE- senden destek bekliyor @Tolstoyevski senden destek bekliyor sen bir siftah yapamadın ayoll onlarda niye seni destekçi oalrka seçmiş oda ayrı bir tuhafNe diyim inşallah 16 Nisan hüsranı yaşamazsın
Troll rasimm @Doğubir tane var sakallı bir adam ayı gibi böğürüyor ayoll çok güldürüyor tuhaf sesler çıakrtıyor
Hhahah aa tamam kadırgalı atacan
aaa evet bazen çok tuhaf sesler çıkartıyor çok komik adam
Canlı yayına Adana Urfa ya da Sucuk getiriyo canı mı çektiriyo insafsızaaa evet bazen çok tuhaf sesler çıkartıyor çok komik adam
Türkiye'deki en troll adam herhalde kendisi, zaten trollük de ondan sonra türedi O olmazsa izlenmez zaten programbir tane var sakallı bir adam ayı gibi böğürüyor ayoll çok güldürüyor tuhaf sesler çıakrtıyor
Hhahah aa tamam kadırgalı atacan
zaten küre ısınıyor koşturupta yakalayacağımız bir şansız mehmet ördek bulamayacağız bu gidişle geleceğimiz tehlikede birde hogatha vurmasın şimdi bize@Çiğdem- bak peşin peşin söylüyorum bu kutup ayısı kılıklı küresel ısınma bana 1 vermeye devam ederse yarışmanı başına yıkarım seni de yolarım
harikasın çiğdem sen olmasan bu yoluk ördekler beni tufaya getirecekbune keme gibi ayoll
O kutup ayısı değil fok balığı ayoll ayrıca 1 yıllık eski başkan yanı emekliye saygın olsun utanmaz @destere
Seni kurtarırım ben istersenzaten küre ısınıyor koşturupta yakalayacağımız bir şansız mehmet ördek bulamayacağız bu gidişle geleceğimiz tehlikede birde hogatha vurmasın şimdi bize
harikasın çiğdem sen olmasan bu yoluk ördekler beni tufaya getirecek