MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

Hiç bir şarkıya bakmadım henüz. Yarın @Bully ninki hariç diğerlerini değerlendirim topluca :)
@MasacRE- ye gözlüğü taktım onada yorum yok :ppp:

@Tolstoyevski söyledi zaten bunu mutlaka kullan dedi bana ona güvenip kullandım bakalım ne olacak :A Doğu bu hafta artık sen de kullan bir zahmet oy yani :A @MEnes i de kap getir oyunuzu kullanın :A
@MEnes ekmeğinin peşinde ırgat gibi çalışıyor çocuk, benim de internet paketim az şarkıları dinleyemiyorum dinlemeden oy göndermem doğru olmaz :A Bu @destere kesin dinlemeden yolluyodur :A

İyi başladı ama name yaptığı kısımlar olmamış. Öyle kelimeyi anlamsız uzatan şarkıları sevmiyorum..
Onun dışında müziği iyi alt yapısına verdiği düzen gerçekten huzur veriyor. Sesi de berrak. Güzel diyebilirim ama Candan yorumu tabi efsaneydi..:D

İyi iyi yorum genel anlamda olumlu yani güzel :A

Yanlış anladın. Kelimeleri nameli uzatmış. Geçen hafta Emre'de öyle bir şey yapmıştı 3 verdim sana da o ayarda veririm.:A

Senden @destere gibi kedicikli imam olur anca.:A
Çok komik :)
IMG_20170424_025736.jpg

Hiç bir şarkıya bakmadım henüz. Yarın @Bully ninki hariç diğerlerini değerlendirim topluca :)
@MasacRE- ye gözlüğü taktım onada yorum yok :ppp:

Ya sen benim oy kullanmadığımı ne zaman gördün :A Zaten hepsi jenerik falandı kısa şeyler, ben onları topluca halledeceğim hiç merak etme :D

Yanlış anladın. Kelimeleri nameli uzatmış. Geçen hafta Emre'de öyle bir şey yapmıştı 3 verdim sana da o ayarda veririm.:A

Senden @destere gibi kedicikli imam olur anca.:A

Hadi oradan kelimeleri uzatması hariç her şeyini sevmişsin işte bir kelimeleri uzattı diye 3 mü vereceksin yani :A

Ya sen benim oy kullanmadığımı ne zaman gördün :A Zaten hepsi jenerik, fragman ben onları topluca halledeceğim hiç merak etme :D

Hadi oradan kelimeleri uzatması hariç her şeyini sevmişsin işte bir kelimeleri uzattı diye 3 mü vereceksin yani :A
Geçen hafta oylamami allak bullak ettin. bu gece yollamazsan hiç yollama :ppp:

@MEnes ekmeğinin peşinde ırgat gibi çalışıyor çocuk, benim de internet paketim az şarkıları dinleyemiyorum dinlemeden oy göndermem doğru olmaz :A Bu @destere kesin dinlemeden yolluyodur :A

9 tanecik şarkı kalmış bu bir bahane olamaz aç 144p izle işte internetinden de bir şey kaybetmezsin :A

Geçen hafta oylamami allak bullak ettin. bu gece yollamazsan hiç yollama :ppp:

Ben o kadar geç göndermemiştim aslında bence benim bir hatam yoktu orada :A Son tarih ne, ne zaman açıklanacak sonuçlar? :D

İnşallah canım ben de öyle umuyorum :A

Çok sevindim :Z Evet demiştim sana, korkuyordun tekrar nüksedecek mi diye, arkadaşın olarak moralini yükseltmek görevimiz :A
aaa keyifsizlik bana en büyük ceza vlla kaç gündür öyle olunca zor günler geçirdim cnm tam iyileştim derken tekrar panikledim sanırım başa dönerse diye :(

arkadaşlık görevininin üstündede performans sergiledin vlla desteklerinin emeğini ödeyemem cnm :bhr::bhr::bhr:

kullanılan dizide, müzikte, şarkıda berbat :)

barış manço nun kemikleri sızlıyordur şimdi mezarında ters dönmüştür rahmetli:) ona bu çileyi çektirenlere lanet olsun :)

burdaki mal katy nin yanındaki sap oluyor değilmi ? :)
@Çiğdem- bak peşin peşin söylüyorum bu kutup ayısı kılıklı küresel ısınma bana 1 vermeye devam ederse yarışmanı başına yıkarım seni de yolarım :F :F

9 tanecik şarkı kalmış bu bir bahane olamaz aç 144p izle işte internetinden de bir şey kaybetmezsin :A

Ben o kadar geç göndermemiştim aslında bence benim bir hatam yoktu orada :A Son tarih ne, ne zaman açıklanacak sonuçlar? :D
2 haftanın son tarihi geçti ama bu gece kullan. Diğerinde yarın gece 😛

Bana taa banlanmadan önce destek ver dediydi helal olsun elenmemiş bu zamana kadar :A

Bu haftadan sonra geriye şehir efsaneleri kalıyor listemde, eğer beklemediğim yerden gol yemezsem kendim yarışıyorum diye söylemiyorum fakat Erkin Koray'ı final adayı olarak görüyorum ayıptır söylemesi. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar