MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

Hhaha ayy sonucta biz şuan şarkını söyle diye ısrar ediyoruz oda bekleyin diyor ayoll
:A :A :A

@mrt-06 hep kız isimleri önde olur zaten @destere kibarlığı öğrenicek onun ismi önde olunca dişçi gibi birşey çkıyor zaten :A

Uff bu gece geçe kaldım sırf merakımdan uyuyamadım.😛

Amin hocam. Maşallah.:A
Bu hafta @MasacRE- yi yolcu ediyoruz inş :A:A
IMG_20170426_025110.jpg

Hem iyi yok deyip hemde aybı cümlede bazıları çok pis gelmiş demek? Milletin aklıyla alay mı ediyorsun..
evet :)
yani her hafta pis gelenler normal sonuç yani onlardan bir beklentimde yok ama iyi beklediklerim sıvamış orası sürpriz oldu tabi :)

şimdiye kadar beklettin beklettin biz dedik ne gelecek bunumu yaptın sonunda :) keşke beklemeseydik la @EFE UYSAL yürü la gidiyoruz buralar çamur oldu :)

Dinle de öyle yat bari böyle dinlendirici bir müzik zaten dinliyorsun sonra mışıl mışıl uyuyorsun :A

İyi başladı ama name yaptığı kısımlar olmamış. Öyle kelimeyi anlamsız uzatan şarkıları sevmiyorum..
Onun dışında müziği iyi alt yapısına verdiği düzen gerçekten huzur veriyor. Sesi de berrak. Güzel diyebilirim ama Candan yorumu tabi efsaneydi..:D

@Tolstoyevski güzel sufle vermiş sana gözümden kaçmadı değil :A Sıvacılar olarak seni kınıyoruz tribünlere oynamak bize yakışmaz :A

@Tolstoyevski de az yılan değil Esmeray'ın yorumuyla duvarından paylaşmış senin şarkını etkilemek için. :A

@Tolstoyevski söyledi zaten bunu mutlaka kullan dedi bana ona güvenip kullandım bakalım ne olacak :A Doğu bu hafta artık sen de kullan bir zahmet oy yani :A @MEnes i de kap getir oyunuzu kullanın :A