Müsait değilim şu an çok meşgulum bekleyin azıcık![]()
Neyse biz senin yerine seçeriz.
Ayrıca gece saat 2 ve müsait değilsin yani yalnız değilsin. Ohaa mercimek fırın olayı mi.😱 Şok ifşa.
Müsait değilim şu an çok meşgulum bekleyin azıcık![]()
+18 sahnelerle meşgul şuanNeyse biz senin yerine seçeriz.
Ayrıca gece saat 2 ve müsait değilsin yani yalnız değilsin. Ohaa mercimek fırın olayı mi.😱 Şok ifşa.@Çiğdem- @destere @Harunnn60
Çok sevdiğim şarkılarından biri umarım puana oynarEn güzel şarkı bende demek teşekkürler cadıcım![]()
He aynen mercimek fırın olayı varken geliyorum bir yandan sizle konuşuyorum buradaNeyse biz senin yerine seçeriz.
Ayrıca gece saat 2 ve müsait değilsin yani yalnız değilsin. Ohaa mercimek fırın olayı mi.😱 Şok ifşa.@Çiğdem- @destere @Harunnn60
90a çakıyo şuan utanmazTop 90'da mı demej istiyorsun bu caps ile yani gol.![]()
He aynen mercimek fırın olayı varken geliyorum bir yandan sizle konuşuyorum burada![]()
He aynen mercimek fırın olayı varken geliyorum bir yandan sizle konuşuyorum burada![]()
çocuk ünlü birisi oldu artık ayoll bu saatte bile hayranlarına imzalı fotoğraf dağıtıyorNeyse biz senin yerine seçeriz.
Ayıp olduğunu biliyor işte söylemiyo yüzsüz üstü kapalı 90a çakıyorım deseneNe meşguliyetin var hemen açıkla yoksa algı ile seni sapık ilan ederim.![]()
Şarkımı beğendin mi.sanane la milletin gülüşünün şeysimisin gülerler gülerleraha bende ördeğe güldüm insanın bakınca gülesi geliyor
içerdeyi kullanarak erkine dinamit yerleştirmiş
önde keman çalan kız haricinde hiçbir özelliği yok şarkının![]()
Bayanlar önceliktir o yüzden Çiğdes dedik.
çocuk ünlü birisi oldu artık ayoll bu saatte bile hayranlarına imzalı fotoğraf dağıtıyor
ve biz hayranlarıda sahneye çıkmasını bekliyoruz![]()
![]()
![]()
Ayıp olduğunu biliyor işte söylemiyo yüzsüz üstü kapalı 90a çakıyorım desene![]()
![]()
Alkol mü aldın yoksa dalgamı geçiyosun.ssçocuk ünlü birisi oldu artık ayoll bu saatte bile hayranlarına imzalı fotoğraf dağıtıyor
ve biz hayranlarıda sahneye çıkmasını bekliyoruz![]()
![]()
![]()
Ben Gusülümü aldım tetikte bekliyorumSen ne diyon. O batuştu bu MasacRE.s.s Bugün çamaşır suyunu fazla kaçırdın sanırım.
Bu konuya artık ahlak bekçisi lazım. Sen ol. Abdestsiz sokma kimseyi konuya.![]()
şarkı berbatta yalnız iyi yokki kimi övsemm şimdiŞarkımı beğendin mi.
Bayanlar önceliktir o yüzden Çiğdes dedik.@destere
Mesela Pis Yedili'de KarTraf, CimBay bak bunlar hep kız isimleri önde.![]()
Ben Gusülümü aldım tetikte bekliyorum![]()
Alkol mü aldın yoksa dalgamı geçiyosun.ss
Sen ne diyon. O batuştu bu MasacRE.s.s Bugün çamaşır suyunu fazla kaçırdın sanırım.
Bu konuya artık ahlak bekçisi lazım. Sen ol. Abdestsiz sokma kimseyi konuya.![]()
Hhaha ayy sonucta biz şuan şarkını söyle diye ısrar ediyoruz oda bekleyin diyor ayollŞarkımı beğendin mi.
Bayanlar önceliktir o yüzden Çiğdes dedik.@destere
Mesela Pis Yedili'de KarTraf, CimBay bak bunlar hep kız isimleri önde.![]()
İnşallah canım ben de öyle umuyorumÇok sevdiğim şarkılarından biri umarım puana oynar
aaa bu arada tamamen kurtuldum şu hastalıktan sanırım 1-2 güne tamamen kurtulursun demiştin evet o kırgınlıkta gitti![]()
![]()
senin bu saatte burda ne işin var pis noyancı sütünü içip bamyanı avuçlayıp yıldızları sayarak uykuya dalma vaktin gelmiş benceBen Gusülümü aldım tetikte bekliyorum![]()