MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

Senin tarafınca ilgi görmüş olabilir. :A Klibini bulamamışsın çünkü klibi bile yok. :D Düşünebilirim tabii ilerleyen haftalarda ama bakalım. :D

Senin unutmayacağına eminim. Bu şarkıya sen bile tam puan vermelisin. :A
Güzel şarkı biliyorum dinlerdim ama listedeki tüm şarkılar iyi görünüyo şu an bakalım :A

Wikipedia'da klipleri şöyle sıralamışlar, es geçileceğini sanmam. :D

Klipleri

• "Mirkelam - Her Gece" albümünden
  • "Her Gece"
  • "Tavla"
  • "Hatıralar"
  • "Mirkelam - Joker" albümünden
  • "Ah Bir Joker"
  • "Bağırıyorsam Bir Sebebi Var"
  • "Kaprislisin Sevgilim"
  • "Unutulmaz" albümünden
  • "Unutulmaz"
  • "Kokoreç"
  • "Tereddüt"
  • "Kalbimde Parmak İzin Var" albümünden
  • "Aşkımsın"
  • "Aşk Garibi"
  • "Mutlu Olmak İstiyorum" albümünden
  • "Mutlu Olmak İstiyorum"
  • "Asuman Pansuman"
  • "Elma Değil, Ayva"
  • "Bir Fotoğraf Çekinebilir miyiz?"
  • "Vay Anasını Sayın Seyirciler"
  • RRDP albümünden (Kargo ile)
  • "Yollar"
  • "Denizin Arka Yüzü" albümünden
  • "Kırık Gitarlarla"
baktımda şimdi son klip olarak gösteriyor google sitelerindende bir araştırma yaparım klibine youtubede olmayanlar bazı sitelerden çıkabiliyor :A :A :A

kötü şarkı değil ama :F
Klipler[değiştir | kaynağı değiştir]

• Her Gece
  • Tavla
  • Hatıralar
  • İstanbul'da

Bu hafta Yeşilçam filmlerinden oldukça aşina olduğumuz Dudaklarında Arzu ile sizlerleyiz. :)

Dudaklarında arzu kollarında yanlız ben
Sana bakan bir çift göz ben olayım sevgilim
Gününe gecene eş gözünde yaş yine ben
Sana aşık yanlız ben ben olayım sevgilim
Bütün ömrün boyunca kalbinde sevgilin ben
Benliğinde yanlız ben ben olayım sevgilim

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab

Eltim hareketli istiyordun bu hafta hareketliyiz bu şarkı efsane ikili ÇiğDes'e gelsin. :bhr: @Çiğdem- @destere

Eltim hareketli istiyordun bu hafta hareketliyiz bu şarkı efsane ikili ÇiğDes'e gelsin. :bhr: @Çiğdem- @destere
Hhahah aa evet az hareketli istiyordu aşık veyselde yok sana şans yaratabilir :A

çiğdes baya iyiymiş @destere :A :A :A

Soner Sarıkabayı'nın en verimli olduğu zamanlarda kapmış güzel şarkıyı Emre :A

Gerçekten de çok hoş şarkı, 2010 yaz aylarında her yerde çalardı, umarım hak ettiğimiz sonucu alırız :Z Yani final puanını :A
aaa yıllar ne acımasız ayoll 2010 a bile nostalji olarak bakmaya basladık :( :( :(

tam şarkıların hakkını alıyorsun aslında yanı biraz düşükler orta sıralarda kalıyor iyilerde puana oynuyor gökhan gibi iyi şarkıda az düşük şarkıda hep zirveye oynamıyor biraz iyi yönüde var aslında bu durumun iyi sonuc alan şarkıların gerçekten kaliteliymiş diyebliyoruz ayoll gerçi bana göre hepsi kaliteli ama genel ne derse o oluyor işte :A

Son düzenleme:

Bu hafta Yeşilçam filmlerinden oldukça aşina olduğumuz Dudaklarında Arzu ile sizlerleyiz. :)

Dudaklarında arzu kollarında yanlız ben
Sana bakan bir çift göz ben olayım sevgilim
Gününe gecene eş gözünde yaş yine ben
Sana aşık yanlız ben ben olayım sevgilim
Bütün ömrün boyunca kalbinde sevgilin ben
Benliğinde yanlız ben ben olayım sevgilim

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab
Sanırım güzel puan geliyor yakala!

Bana bir şeyler oluyor.

O kadar şarkı içinden beni olmamış yaparsan üzülürüm tabi :A
Ben hiçbirine beğendim de atmıyorum ki. O olmamışı iyi bir şey olarak gör. :D

Hopppp tuttum. :love1: Şarkım efsane ama umarım final puanı alırım. :/
Ben beğendim. Alamayabilir ama bakalım göreceğiz. :)

Son düzenleme:
kullanılan dizide, müzikte, şarkıda berbat :)

Bu hafta tıpkı "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa" gibi başka bir efsane Barış Manço şarkısı olan Gibi Gibi ile karşınızdayız. Yüksek puanlarınıza talibiz :A

(0:34-2:03 arası)

barış manço nun kemikleri sızlıyordur şimdi mezarında ters dönmüştür rahmetli:) ona bu çileyi çektirenlere lanet olsun :)

Başkasının malında gözü olanın gözü çıksın.:A
burdaki mal katy nin yanındaki sap oluyor değilmi ? :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan