MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

maxresdefault.jpg

He aynen mercimek fırın olayı varken geliyorum bir yandan sizle konuşuyorum burada :A
Neyse biz senin yerine seçeriz.:A

Ayrıca gece saat 2 ve müsait değilsin yani yalnız değilsin. Ohaa mercimek fırın olayı mi.😱 Şok ifşa.:A @Çiğdem- @destere @Harunnn60
çocuk ünlü birisi oldu artık ayoll bu saatte bile hayranlarına imzalı fotoğraf dağıtıyor
ve biz hayranlarıda sahneye çıkmasını bekliyoruz :A :A :A

sanane la milletin gülüşünün şeysimisin gülerler gülerler :) aha bende ördeğe güldüm insanın bakınca gülesi geliyor :)

içerdeyi kullanarak erkine dinamit yerleştirmiş :)

önde keman çalan kız haricinde hiçbir özelliği yok şarkının :)
Şarkımı beğendin mi. :A

Desçi ne bee dişçi gibi tövbe tövbe :A :A :A @mrt-06
Bayanlar önceliktir o yüzden Çiğdes dedik. :A @destere

Mesela Pis Yedili'de KarTraf, CimBay bak bunlar hep kız isimleri önde. :A

çocuk ünlü birisi oldu artık ayoll bu saatte bile hayranlarına imzalı fotoğraf dağıtıyor
ve biz hayranlarıda sahneye çıkmasını bekliyoruz :A :A :A

Sen ne diyon. O batuştu bu MasacRE.s.s Bugün çamaşır suyunu fazla kaçırdın sanırım.:A

Ayıp olduğunu biliyor işte söylemiyo yüzsüz üstü kapalı 90a çakıyorım desene :F :F

Bu konuya artık ahlak bekçisi lazım. Sen ol. Abdestsiz sokma kimseyi konuya.:A

şarkı berbatta yalnız iyi yokki kimi övsemm şimdi :) yalnız bu hafta puanalrımda sürprizler olabilir bazıları çok pis gelmiş :)

Alkol mü aldın yoksa dalgamı geçiyosun.ss
Sen ne diyon. O batuştu bu MasacRE.s.s Bugün çamaşır suyunu fazla kaçırdın sanırım.:A

Bu konuya artık ahlak bekçisi lazım. Sen ol. Abdestsiz sokma kimseyi konuya.:A

Hhaha ayy sonucta biz şuan şarkını söyle diye ısrar ediyoruz oda bekleyin diyor ayoll
:A :A :A

@mrt-06 hep kız isimleri önde olur zaten @destere kibarlığı öğrenicek onun ismi önde olunca dişçi gibi birşey çkıyor zaten :A

Çok sevdiğim şarkılarından biri umarım puana oynar :A

aaa bu arada tamamen kurtuldum şu hastalıktan sanırım 1-2 güne tamamen kurtulursun demiştin evet o kırgınlıkta gitti :Z :Z:Z
İnşallah canım ben de öyle umuyorum :A

Çok sevindim :Z Evet demiştim sana, korkuyordun tekrar nüksedecek mi diye, arkadaşın olarak moralini yükseltmek görevimiz :A