@MasacRE- bizi pis işlerine alet etti ))senin bu saatte burda ne işin var pis noyancı sütünü içip bamyanı avuçlayıp yıldızları sayarak uykuya dalma vaktin gelmiş bence
Hem iyi yok deyip hemde aynı cümlede bazıları çok pis gelmiş demek? Milletin aklıyla alay mı ediyorsun..şarkı berbatta yalnız iyi yokki kimi övsemm şimdi yalnız bu hafta puanalrımda sürprizler olabilir bazıları çok pis gelmiş
evetHem iyi yok deyip hemde aybı cümlede bazıları çok pis gelmiş demek? Milletin aklıyla alay mı ediyorsun..
Bu hafta "Unutama Beni" ile karşınızdayım. Herkese başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab @Çiğdem-
@Tolstoyevski güzel sufle vermiş sana gözümden kaçmadı değil Sıvacılar olarak seni kınıyoruz tribünlere oynamak bize yakışmazBu hafta "Unutama Beni" ile karşınızdayım. Herkese başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab @Çiğdem-
@Tolstoyevski de az yılan değil Esmeray'ın yorumuyla duvarından paylaşmış senin şarkını etkilemek için.Bu hafta "Unutama Beni" ile karşınızdayım. Herkese başarılar
Şarkını gördüğümüze göre yatabilirim. Dinlemedim ama berbat.
Bu hafta "Unutama Beni" ile karşınızdayım. Herkese başarılar
@Tolstoyevski güzel sufle vermiş sana gözümden kaçmadı değil Sıvacılar olarak seni kınıyoruz tribünlere oynamak bize yakışmaz
İşte bakışaçısı farkı bu oluyor.@Tolstoyevski de az yılan değil Esmeray'ın yorumuyla duvarından paylaşmış senin şarkını etkilemek için.
@Tolstoyevski'nin yarışmacı olduğunu bilmiyordum ben onu elendi sanıyorum Seninki daha yerinde bir tespit olmuş aga Gerçi bugün şarkısını paylaşmıştı zannediyorum?İşte bakışaçısı farkı bu oluyor.
Tamam elticim celallenme. Ne haşin erkek senin işin zor. @Çiğdem-evet
yani her hafta pis gelenler normal sonuç yani onlardan bir beklentimde yok ama iyi beklediklerim sıvamış orası sürpriz oldu tabi
Dinle de öyle yat bari böyle dinlendirici bir müzik zaten dinliyorsun sonra mışıl mışıl uyuyorsun
@Tolstoyevski güzel sufle vermiş sana gözümden kaçmadı değil Sıvacılar olarak seni kınıyoruz tribünlere oynamak bize yakışmaz
@Tolstoyevski de az yılan değil Esmeray'ın yorumuyla duvarından paylaşmış senin şarkını etkilemek için.
Evet aga yarışıyor hatta çoğu hafta da ilk 3'te Erkin Koray olur kendisi.@Tolstoyevski'nin yarışmacı olduğunu bilmiyordum ben onu elendi sanıyorum Seninki daha yerinde bir tespit olmuş aga Gerçi bugün şarkısını paylaşmıştı zannediyorum?
İmam olacam hocamİyice Adnan hocaya döndün. İnşallah maşallah noluyoruz.