MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

@Çiğdem- bak peşin peşin söylüyorum bu kutup ayısı kılıklı küresel ısınma bana 1 vermeye devam ederse yarışmanı başına yıkarım seni de yolarım :F :F
@Çiğdem- başkan :)
IMG_20170427_025031.jpg

aaa keyifsizlik bana en büyük ceza vlla kaç gündür öyle olunca zor günler geçirdim cnm tam iyileştim derken tekrar panikledim sanırım başa dönerse diye :(

arkadaşlık görevininin üstündede performans sergiledin vlla desteklerinin emeğini ödeyemem cnm :bhr::bhr::bhr:
Ben dönmeyeceğinden emindim ve bunu da sana aşılamaya çalıştım, moral önemlidir bu tür durumlarda, bu tür ağır hastalıklarda tüm keyif kaçıyor çünkü evet, motivasyonunu yükseltmek gerekliydi :A

Rica ederim cadım benim ne demek lafı bile olmaz :D

Bu haftadan sonra geriye şehir efsaneleri kalıyor listemde, eğer beklemediğim yerden gol yemezsem kendim yarışıyorum diye söylemiyorum fakat Erkin Koray'ı final adayı olarak görüyorum ayıptır söylemesi. :A
Ne diyim inşallah 16 Nisan hüsranı yaşamazsın :A

Gerçek gerçekten canlı yayında yaptı o hareketi :A:A

Vatsap ve twitterdan çokça resim kayıtlı telefonda baya da birikmiş oralardan geliyo :A :A
Haksız da sayılmaz o resmi gördükten sonra :A

Sen de nerden bulup çıkarıyon bu resimleri bir anda :F
bir tane var sakallı bir adam ayı gibi böğürüyor ayoll çok güldürüyor tuhaf sesler çıakrtıyor
:A :A :A

Ben Seda Sayan'ım ablacım. Lütfen görmemiş olayım. :A
Hhahah aa tamam kadırgalı atacan :A :A :A

Ne diyim inşallah 16 Nisan hüsranı yaşamazsın :A

@Çiğdem- son anda kuralları değiştirmezse, @mrt-06 Adaletsizce hüküm vermezse, oylamalar sırasında hile hurda şaibe ortalığı götürmezse, sandıkta pardon şarkıda kazanıp masada kaybetmezsek o hüsranı yaşamayız umarım. :A

bir tane var sakallı bir adam ayı gibi böğürüyor ayoll çok güldürüyor tuhaf sesler çıakrtıyor
:A :A :A

Hhahah aa tamam kadırgalı atacan :A :A :A
Türkiye'deki en troll adam herhalde kendisi, zaten trollük de ondan sonra türedi :A O olmazsa izlenmez zaten program :F

@Çiğdem- bak peşin peşin söylüyorum bu kutup ayısı kılıklı küresel ısınma bana 1 vermeye devam ederse yarışmanı başına yıkarım seni de yolarım :F :F
zaten küre ısınıyor koşturupta yakalayacağımız bir şansız mehmet ördek bulamayacağız bu gidişle:) geleceğimiz tehlikede birde hogatha vurmasın şimdi bize :)

bune keme gibi ayoll :A :A :A

O kutup ayısı değil fok balığı ayoll ayrıca 1 yıllık eski başkan yanı emekliye saygın olsun utanmaz :A :A :A @destere
harikasın çiğdem sen olmasan bu yoluk ördekler beni tufaya getirecek :)