MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

Ben dönmeyeceğinden emindim ve bunu da sana aşılamaya çalıştım, moral önemlidir bu tür durumlarda, bu tür ağır hastalıklarda tüm keyif kaçıyor çünkü evet, motivasyonunu yükseltmek gerekliydi

Rica ederim cadım benim ne demek lafı bile olmaz

Bu haftadan sonra geriye şehir efsaneleri kalıyor listemde, eğer beklemediğim yerden gol yemezsem kendim yarışıyorum diye söylemiyorum fakat Erkin Koray'ı final adayı olarak görüyorum ayıptır söylemesi.
Ne diyim inşallah 16 Nisan hüsranı yaşamazsın

Gerçek gerçekten canlı yayında yaptı o hareketi

Vatsap ve twitterdan çokça resim kayıtlı telefonda baya da birikmiş oralardan geliyo
Haksız da sayılmaz o resmi gördükten sonra

Sen de nerden bulup çıkarıyon bu resimleri bir anda
bir tane var sakallı bir adam ayı gibi böğürüyor ayoll çok güldürüyor tuhaf sesler çıakrtıyor

Ben Seda Sayan'ım ablacım. Lütfen görmemiş olayım.
Hhahah aa tamam kadırgalı atacan

Ne diyim inşallah 16 Nisan hüsranı yaşamazsın

@Çiğdem- son anda kuralları değiştirmezse, @mrt-06 Adaletsizce hüküm vermezse, oylamalar sırasında hile hurda şaibe ortalığı götürmezse, sandıkta pardon şarkıda kazanıp masada kaybetmezsek o hüsranı yaşamayız umarım.

bir tane var sakallı bir adam ayı gibi böğürüyor ayoll çok güldürüyor tuhaf sesler çıakrtıyor

Hhahah aa tamam kadırgalı atacan
Türkiye'deki en troll adam herhalde kendisi, zaten trollük de ondan sonra türedi
O olmazsa izlenmez zaten program

@Çiğdem- bak peşin peşin söylüyorum bu kutup ayısı kılıklı küresel ısınma bana 1 vermeye devam ederse yarışmanı başına yıkarım seni de yolarım
zaten küre ısınıyor koşturupta yakalayacağımız bir şansız mehmet ördek bulamayacağız bu gidişle
geleceğimiz tehlikede birde hogatha vurmasın şimdi bize

bune keme gibi ayoll

O kutup ayısı değil fok balığı ayoll ayrıca 1 yıllık eski başkan yanı emekliye saygın olsun utanmaz
@destere
harikasın çiğdem sen olmasan bu yoluk ördekler beni tufaya getirecek

Seni kurtarırım ben istersen