@MEnes ekmeğinin peşinde ırgat gibi çalışıyor çocuk, benim de internet paketim az şarkıları dinleyemiyorum dinlemeden oy göndermem doğru olmaz@Tolstoyevski söyledi zaten bunu mutlaka kullan dedi bana ona güvenip kullandım bakalım ne olacakDoğu bu hafta artık sen de kullan bir zahmet oy yani@MEnes i de kap getir oyunuzu kullanın
İyi başladı ama name yaptığı kısımlar olmamış. Öyle kelimeyi anlamsız uzatan şarkıları sevmiyorum..
Onun dışında müziği iyi alt yapısına verdiği düzen gerçekten huzur veriyor. Sesi de berrak. Güzel diyebilirim ama Candan yorumu tabi efsaneydi..
Bana taa banlanmadan önce destek ver dediydi helal olsun elenmemiş bu zamana kadarEvet aga yarışıyor hatta çoğu hafta da ilk 3'te Erkin Koray olur kendisi.
Tamam elticim celallenme. Ne haşin erkek senin işin zor.@Çiğdem-
ahhh doğru diyorsun bunun kahrı çekilmez ayollevet
yani her hafta pis gelenler normal sonuç yani onlardan bir beklentimde yok ama iyi beklediklerim sıvamış orası sürpriz oldu tabi
İyi iyi yorum genel anlamda olumlu yani güzel
Fena azim yaptı aga, ne demişler azimle şey yapan şeyi şey yaparmış.Bana taa banlanmadan önce destek ver dediydi helal olsun elenmemiş bu zamana kadar
Çok komikYanlış anladın. Kelimeleri nameli uzatmış. Geçen hafta Emre'de öyle bir şey yapmıştı 3 verdim sana da o ayarda veririm.
Senden @destere gibi kedicikli imam olur anca.
Yanlış anladın. Kelimeleri nameli uzatmış. Geçen hafta Emre'de öyle bir şey yapmıştı 3 verdim sana da o ayarda veririm.
Senden @destere gibi kedicikli imam olur anca.
Sen birde kuma getir bence yoksa ömür boyu çekilmez.ahhh doğru diyorsun bunun kahrı çekilmez ayoll
Geçen hafta oylamami allak bullak ettin. bu gece yollamazsan hiç yollamaYa sen benim oy kullanmadığımı ne zaman gördünZaten hepsi jenerik, fragman ben onları topluca halledeceğim hiç merak etme
Hadi oradan kelimeleri uzatması hariç her şeyini sevmişsin işte bir kelimeleri uzattı diye 3 mü vereceksin yani
Geçen hafta oylamami allak bullak ettin. bu gece yollamazsan hiç yollama
aaa keyifsizlik bana en büyük ceza vlla kaç gündür öyle olunca zor günler geçirdim cnm tam iyileştim derken tekrar panikledim sanırım başa dönerse diyeİnşallah canım ben de öyle umuyorum
Çok sevindimEvet demiştim sana, korkuyordun tekrar nüksedecek mi diye, arkadaşın olarak moralini yükseltmek görevimiz
@Çiğdem- bak peşin peşin söylüyorum bu kutup ayısı kılıklı küresel ısınma bana 1 vermeye devam ederse yarışmanı başına yıkarım seni de yolarımkullanılan dizide, müzikte, şarkıda berbat
barış manço nun kemikleri sızlıyordur şimdi mezarında ters dönmüştür rahmetliona bu çileyi çektirenlere lanet olsun
burdaki mal katy nin yanındaki sap oluyor değilmi ?
2 haftanın son tarihi geçti ama bu gece kullan. Diğerinde yarın gece 😛9 tanecik şarkı kalmış bu bir bahane olamaz aç 144p izle işte internetinden de bir şey kaybetmezsin
Ben o kadar geç göndermemiştim aslında bence benim bir hatam yoktu oradaSon tarih ne, ne zaman açıklanacak sonuçlar?
Bana taa banlanmadan önce destek ver dediydi helal olsun elenmemiş bu zamana kadar
Adminlere tehdit 5 ay, başkana tehdit 1 hafta, kraliçeye tehdit 1 yıl ban cezası olduğunu biliyor muydın?@Çiğdem- bak peşin peşin söylüyorum bu kutup ayısı kılıklı küresel ısınma bana 1 vermeye devam ederse yarışmanı başına yıkarım seni de yolarım
Hepsini tehdit ediyorum benimle kimse oyun oynayamazAdminlere tehdit 5 ay, başkana tehdit 1 hafta, kraliçeye tehdit 1 yıl ban cezası olduğunu biliyor muydın?
Onu başkan olarak görmüyorum saygı da duymuyorumbune keme gibi ayoll
O kutup ayısı değil fok balığı ayoll ayrıca 1 yıllık eski başkan yanı emekliye saygın olsun utanmaz@destere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?