MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

Hiç bir şarkıya bakmadım henüz. Yarın @Bully ninki hariç diğerlerini değerlendirim topluca

@MasacRE- ye gözlüğü taktım onada yorum yok

@Tolstoyevski söyledi zaten bunu mutlaka kullan dedi bana ona güvenip kullandım bakalım ne olacak
Doğu bu hafta artık sen de kullan bir zahmet oy yani
@MEnes i de kap getir oyunuzu kullanın
@MEnes ekmeğinin peşinde ırgat gibi çalışıyor çocuk, benim de internet paketim az şarkıları dinleyemiyorum dinlemeden oy göndermem doğru olmaz
Bu @destere kesin dinlemeden yolluyodur

İyi iyi yorum genel anlamda olumlu yani güzel

Hiç bir şarkıya bakmadım henüz. Yarın @Bully ninki hariç diğerlerini değerlendirim topluca

@MasacRE- ye gözlüğü taktım onada yorum yok

Ya sen benim oy kullanmadığımı ne zaman gördün
Zaten hepsi jenerik falandı kısa şeyler, ben onları topluca halledeceğim hiç merak etme

Yanlış anladın. Kelimeleri nameli uzatmış. Geçen hafta Emre'de öyle bir şey yapmıştı 3 verdim sana da o ayarda veririm.

Senden @destere gibi kedicikli imam olur anca.

Hadi oradan kelimeleri uzatması hariç her şeyini sevmişsin işte bir kelimeleri uzattı diye 3 mü vereceksin yani

Geçen hafta oylamami allak bullak ettin. bu gece yollamazsan hiç yollama

@MEnes ekmeğinin peşinde ırgat gibi çalışıyor çocuk, benim de internet paketim az şarkıları dinleyemiyorum dinlemeden oy göndermem doğru olmaz
Bu @destere kesin dinlemeden yolluyodur

9 tanecik şarkı kalmış bu bir bahane olamaz aç 144p izle işte internetinden de bir şey kaybetmezsin

Geçen hafta oylamami allak bullak ettin. bu gece yollamazsan hiç yollama

Ben o kadar geç göndermemiştim aslında bence benim bir hatam yoktu orada
Son tarih ne, ne zaman açıklanacak sonuçlar?

İnşallah canım ben de öyle umuyorum

Çok sevindim
Evet demiştim sana, korkuyordun tekrar nüksedecek mi diye, arkadaşın olarak moralini yükseltmek görevimiz
aaa keyifsizlik bana en büyük ceza vlla kaç gündür öyle olunca zor günler geçirdim cnm tam iyileştim derken tekrar panikledim sanırım başa dönerse diye

arkadaşlık görevininin üstündede performans sergiledin vlla desteklerinin emeğini ödeyemem cnm

@Çiğdem- bak peşin peşin söylüyorum bu kutup ayısı kılıklı küresel ısınma bana 1 vermeye devam ederse yarışmanı başına yıkarım seni de yolarım

2 haftanın son tarihi geçti ama bu gece kullan. Diğerinde yarın gece 😛

Bana taa banlanmadan önce destek ver dediydi helal olsun elenmemiş bu zamana kadar

Bu haftadan sonra geriye şehir efsaneleri kalıyor listemde, eğer beklemediğim yerden gol yemezsem kendim yarışıyorum diye söylemiyorum fakat Erkin Koray'ı final adayı olarak görüyorum ayıptır söylemesi.