MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Ben ince hesap yapsam ilk bir puan vereceğim insan sensin be :A asıl sen beni geçmek için her hafta 1 veriyorsun bana :A
Kaç kez yüksek verdim be gözüne dizine dursun :A

Benim gözüm her zaman yükseklerdedir, seni geçmek gibi düşük bir hedef koymam asla kendime :A

son 1 oy kaldı çok hızlıyız hemen bitti çatlasın yer cücesi @xemrexxx :A :A :A

@Billy Kane oyları
10) Mirkelam
9) Mehmet Erdem
8) Rafet El Roman
7) Ferhat Göçer
6) Feridun Düzağaç
5) Emre Altuğ
4) Erkin Koray
3) Zeki Müren
2) Aşık Veysel
1) Murat Dalkılıç
puana bak billy yine sıvamış :) aşık veysele iki puan mirkete 10 puan :) dede bu yüzden elendi işte hep hainler yüzünden :)

Benim gözüm her zaman yükseklerdedir, seni geçmek gibi düşük bir hedef koymam aslında kendine :A
O kim ki rakibin olsun her katıldığında ilk haftalarda elenen yarışmacı birkez şansa ilerledi diye ego gösterisi yapıyo :A

puan durumu gelecek :A

@destere oyları
Aşık Veysel - Mecnunum Leylamı Gördüm = 10 puan
Zeki Müren - Dargın Ayrılmayalım = 9 puan
Erkin Koray - Komşu Kızı = 8 puan
Rafet El Roman - Beni Affeder misin = 7 puan
Feridun Düzağaç - Kül = 6 puan
Emre Altuğ - Yani = 5 puan
Ferhat Göçer - Üzüm = 4 puan
Murat Dalkılıç - Neyleyim İstanbul'u = 3 puan
Mirkelam - Tavla = 2 puan
Mehmet Erdem - Haydi Gel Gidelim = 1 puan

@denizz19 le @vadikızı okuma gözlüğü kullanmış burda, verdiğim puanı görememişler sanırım:) dur yazıyla yazayım göçük dört puan kılçık üç puan :)

Valla @Tolstoyevski ye güvenip yolumuzu değiştirdik inşallah sonu hüsran olmaz :A Tolstoyevski sen de 6 puan inadını kırarsın herhalde haftaya hatta tam puan verebilirim demiştin beklerim tam puanını ona göre :A

NORMAL şartlarda elenmenin yanından bile geçmemen lazım, ama sanırım bu hafta bir hayli zorlu hafta olacak. @OzaN bile Her Gece ile geliyor galiba. Ama yine de Feridun'unki de çok iyi yorum, akustik şeklinde olması belki sıkıntı çıkarabiir. :A

Benim gözüm her zaman yükseklerdedir, seni geçmek gibi düşük bir hedef koymam asla kendime :A
Hadi oradan bu sezon hiçbir şansın yok işte bari masacreyi geçeyim de sıvacılarla dalga geçeyim öyle teselli bulayım diyorsundur sen şimdi :A

O kim ki rakibin olsun her katıldığında ilk haftalarda elenen yarışmacı birkez şansa ilerledi diye ego gösterisi yapıyo :A
İşte düşük profilli olduğu için benim hedeflerimi kestirememesi normal :A

En zayıf sezonda da parlasın bir zahmet artık, biz başarıya doymuş kişileriz zaten gençlere de şans tanımak lazım :A

O tarihte oluruz tabii nolcak ben sana şahit olurum, @destere'ye @Harunnn60 olsun :A

Ben yüksek verdim üstada ama kurtaramadım, @MasacRE- ince hesaplar yapıp basmış düşük puanı :A
ben artık sözlere kanmıyorum kulağımla duyacağım gözlerimle göreceğim öyle karar vereceğim :)
Mustafa Sandalıda getiririz @destere sinirden köpürür :A:A:A
Şımartma şunları. :A :A
aaa bende kimi unuttum diyorum ayoll @xemrexxx gülünce aklıma geldi kambersiz düğün olmaz oda sahnede oynasın bari assolist kıvırır ayoll :A :A :A
898.jpg

O tarihte oluruz tabii nolcak ben sana şahit olurum, @destere'ye @Harunnn60 olsun :A

Ben yüksek verdim üstada ama kurtaramadım, @MasacRE- ince hesaplar yapıp basmış düşük puanı :A
bakalım haftaya o ince hesaplar ağaçkakanı kurtaracakmı haftaya bende incelteceğim :)
bu arada benim şahidimde kız olmalı başka türlü evlenmem :)

Hadi oradan bu sezon hiçbir şansın yok işte bari masacreyi geçeyim de sıvacılarla dalga geçeyim öyle teselli bulayım diyorsundur sen şimdi :A
Efe'ye de dediğim gibi bunlar senin düşük profilli düşüncelerin :A

Ben sıvacılarla en büyük dalgamı geçen sezon geçtim zaten ki bu sezon da iddialıyım :A