MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Sonuçları

O zamanlar ben olsaydım hesaplaşırdık senle, seçenek bolmuş tabi şimdi seçecek adam kalmamış :A Teoman, Dumanla falan ezer geçerdim seni :A
Efe'ye de dediğim gibi bunlar senin düşük profilli düşüncelerin :A

Ben sıvacılarla en büyük dalgamı geçen sezon geçtim zaten ki bu sezon da iddialıyım :A
Msnin ilk all starında yarı final gördüm 4. Olmuştum bir kere de Çeyrek Final 4 kez katıldım :A
aa sizlerin tecrübeli olarak masacreye el uzatmanız lazım bence :A :A :A

NORMAL şartlarda elenmenin yanından bile geçmemen lazım, ama sanırım bu hafta bir hayli zorlu hafta olacak. @OzaN bile Her Gece ile geliyor galiba. Ama yine de Feridun'unki de çok iyi yorum, akustik şeklinde olması belki sıkıntı çıkarabiir. :A
O şarkının albüm versiyonu da varmış ya sonra onu farkettim ben :A Sanırım o daha iyi gider :D

Efe'ye de dediğim gibi bunlar senin düşük profilli düşüncelerin :A

Ben sıvacılarla en büyük dalgamı geçen sezon geçtim zaten ki bu sezon da iddialıyım :A
@Bully den racon :A@MasacRE-
IMG_20170426_021908.jpg

@MEnes yine kullanmadı ama şey demek istedim yanı önceki haftalar kullanmayanlar bu hafta kullandılar onlarda rafete iyi aşık veysele kötü verdi :A :A :A
hala rafet diyor hogatha :)
kılçığa ördeğe düşük verip aşık veysele yüksek puan verecek jüriler lazımdı :) öyle jüri bulsaydın keşke gittin kötüleri jüri yaptın :)

hala rafet diyor hogatha :)
kılçığa ördeğe düşük verip aşık veysele yüksek puan verecek jüriler lazımdı :) öyle jüri bulsaydın keşke gittin kötüleri jüri yaptın :)
hhahah aa muratta zor kurtuldu oda eleneblirdi :A

mehmet erdem @batuhankaralar oda ayrı bir cins ayoll yapıştı yaırşmanın yakasına :A

Çok geç maalesef o da benle uğraşmaya kalkarak fişini çekti :A
Üstadı elediniz Emre Altuğu elemenize izin vermeyiz akıllı olun sıvacılar :A:A
Ekli dosyayı görüntüle 55116
kovır movır diyor @Bully :) öyle olursa sıvacılar anca ağaçkakanı ağaca sıvar yani yüksek puan bekleme boşuna :)
Onlar dua etsin ben bu foruma kayıt tarihim olan 2012'de gelmedim :A Öyle olsaydı şu an profilim kupalarla, madalyalarla dolu olurdu :A
masacrede neden bully ile kafa tutarkı senin rakibin mehmet erdem ayoll ona kafa tut bullylarda destek olur :A :A :A

kovır movır diyor @Bully :) öyle olursa sıvacılar anca ağaçkakanı ağaca sıvar yani yüksek puan bekleme boşuna :)
Aynen kovıra giriyormuş bu hafta ağaçkakan, ben ne zaman yalan söyledim sana :A

masacrede neden bully ile kafa tutarkı senin rakibin mehmet erdem ayoll ona kafa tut bullylarda destek olur :A :A :A
Mehmet Erdem'e kafa tutsa prim yapamayacak ki ama hayatının hatasını yaptı maalesef, bedel ödetme zamanı geldi :A @EFE UYSAL

Aynen kovıra giriyormuş bu hafta ağaçkakan, ben ne zaman yalan söyledim sana :A
aslında bir görseydik kovırı ona göre yerin dibine batırsaydık güzel olurdu:) şimdi kovırdan kaçıp orjinal diye daha foktan bişeyle gelip yüksek puan isterse yandık :)

@Bully senin coverlere nasıl puanlar verdi la destere şimdi bakmakla uğraşmayayım :A

aslında bir görseydik kovırı ona göre yerin dibine batırsaydık güzel olurdu:) şimdi kovırdan kaçıp orjinal diye daha foktan bişeyle gelip yüksek puan isterse yandık :)
Tolstoyevski paylaştı 1 önceki sayfada :A Unutama beni ya düşük vermen mümkün değil :A