MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Yok @MEnes var da bu aralar pek meşgul kendi :A Yoksa ikiye iki kapışırdık sizle şimdi ikinizle birden uğraşmak zor oluyor :A @destere de ortada aslında bir bana vuruyor bir sana nereden pas gelirse artık ona fark etmiyor :A
bizde öyle doğruya doğru yanlış yapan kim olursa olsun affetmeyiz :))

ayoll nasıl bir sezon oluyor 9 yarışmacnın 8 i final puanı almıs elenen aşık veyselinde puanı vardı ama sadece feridunda puan yok :A :A :A

Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 12 Puan
@denizz19 Ferhat Göçer 9 Puan
@turkuazz Rafet El Roman 6
@Bully Emre Altuğ 4 Puan
@mrt-06 Zeki Müren 4 Puan
@batuhankaralar Mehmet Erdem
@vadikızı Murat Dalkılıç 1 Puan
@OzaN Mirkelam 1 Puan

@Tolstoyevski
kılçık , mirket ve ördek birde final puanımı aldı ?
işte böyle bir jüriyle zıçmaya bile gidilmez boşuna uğraşıyoruz :)

ayoll nasıl bir sezon oluyor 9 yarışmacnın 8 i final puanı almıs elenen aşık veyselinde puanı vardı ama sadece feridunda puan yok :A :A :A

Final Puanları
@Bully Emre Altuğ 4 Puan
@batuhankaralar Mehmet Erdem 1 Puan
@OzaN Mirkelam 1 Puan

@Tolstoyevski
Kız Mirkelam 2 puan almadı mı bu hafta :A

Final Puanları
@Bully Emre Altuğ 4 Puan
@batuhankaralar Mehmet Erdem 1 Puan
@OzaN Mirkelam 1 Puan

@Tolstoyevski
O zaman elenenin puanı da bana devredilsin diğerlerinin var puanı zaten ama benim yok :T

O zaman elenenin puanı da bana devredilsin diğerlerinin var puanı zaten ama benim yok :T
IMG_20170426_025418.jpg

kim oy kullanmadıki ? @MEnes diyeceksen onun dedeye bir faydası olmazdı :)

@MEnes yine kullanmadı ama şey demek istedim yanı önceki haftalar kullanmayanlar bu hafta kullandılar onlarda rafete iyi aşık veysele kötü verdi :A :A :A

Güya @destere benden olacak. @Bully ile sen yetmiyormuş gibi bir de onunla uğraşıyorum 3'e 1 haksızlık resmen :A Ah şimdi @MEnes olacaktı o zaman görürdüm ben sizleri :A
2 gündür foruma giremiyorum yokluğumuz fırsat bilinmiş ve @MasacRE- kardeşim yine elenmenin kıyısından dönmüş. :A Aaah aaah ne diyebilirim ki bu staj beni çok yordu foruma giremez oldum. :A Zaten eve geç geliyorum üstüne bir de oraya buraya gezmeye çıkınca böyle hiç zaman bulamıyorum yoksa bu kadar aksatmazdım yani oylamaları. :A

2 gündür foruma giremiyorum yokluğumuz fırsat bilinmiş ve @MasacRE- kardeşim yine elenmenin kıyısından dönmüş. :A Aaah aaah ne diyebilirim ki bu staj beni çok yordu foruma giremez oldum. :A Zaten eve geç geliyorum üstüne bir de oraya buraya gezmeye çıkınca böyle hiç zaman bulamıyorum yoksa bu kadar aksatmazdım yani oylamaları. :A
sen daha 5 konu açacaksın yoksa tekmeyi yersin kuralı var onu napacaksın ayoll
:A :A :A