Sonun geldi @MasacRE-Aynen kovıra giriyormuş bu hafta ağaçkakan, ben ne zaman yalan söyledim sana
Mehmet Erdem'e kafa tutsa prim yapamayacak ki ama hayatının hatasını yaptı maalesef, bedel ödetme zamanı geldi @EFE UYSAL
Sonun geldi @MasacRE-Aynen kovıra giriyormuş bu hafta ağaçkakan, ben ne zaman yalan söyledim sana
Mehmet Erdem'e kafa tutsa prim yapamayacak ki ama hayatının hatasını yaptı maalesef, bedel ödetme zamanı geldi @EFE UYSAL
Tamam işte ördek, kılçık, mirket falan derken benim sıralama da yükselir zatenilk üçte yer aldımı onu söyle? onun haricinde sıralamasının yüksek olması diğerlerinin ondan daha kötü geldiğini gösterir )
aslında bir görseydik kovırı ona göre yerin dibine batırsaydık güzel olurdu şimdi kovırdan kaçıp orjinal diye daha foktan bişeyle gelip yüksek puan isterse yandık
Bugüne dek 3 cover kullandık, birinde oy kullanmadı, Şaşkın'a ortalama altı verdi düşüktü yani, Sensiz Olmuyor'a da tam ortada yer vermişti sanırım@Bully senin coverlere nasıl puanlar verdi la destere şimdi bakmakla uğraşmayayım
Tolstoyevski paylaştı 1 önceki sayfada Unutama beni ya düşük vermen mümkün değil
berbat bir dakika zor tahammül ettim bir şarkının içine anca bu kadar edilir uykum geldiVideo at hangisi, bu mu?
Yoksa
ilk üçte yer aldımı onu söyle? onun haricinde sıralamasının yüksek olması diğerlerinin ondan daha kötü geldiğini gösterir )
@Bully senin coverlere nasıl puanlar verdi la destere şimdi bakmakla uğraşmayayım
Tolstoyevski paylaştı 1 önceki sayfada Unutama beni ya düşük vermen mümkün değil
@Bully un sensiz olmuyoru elinde patlamıstı ama birde bana sor ve şaşkın ilk sıralara oynamıstı bence kaliteli olduktan sonra şarkı cover falan tutuyor ms de özellikle çok var coverle zirvelere oynamıslarAynen kovıra giriyormuş bu hafta ağaçkakan, ben ne zaman yalan söyledim sana
Aklıma Semih geldi benim de o lafı ederken Teker teker gidecekler
seninde ağaçkakan yani öyle ahım şahım biri değilTamam işte ördek, kılçık, mirket falan derken benim sıralama da yükselir zaten
@Tolstoyevski temsiliberbat bir dakika zor tahammül ettim bir şarkının içine anca bu kadar edilir uykum geldi
berbat bir dakika zor tahammül ettim bir şarkının içine anca bu kadar edilir uykum geldi
@destere gereken cevabı vermiş helal olsun@Bully un sensiz olmuyoru elinde patlamıstı ama birde bana sor ve şaşkın ilk sıralara oynamıstı bence kaliteli olduktan sonra şarkı cover falan tutuyor ms de özellikle çok var coverle zirvelere oynamıslar
şaşkını hiç sevmemiştim alturpta yüksek puanı verenler başkalarıdır@Bully un sensiz olmuyoru elinde patlamıstı ama birde bana sor ve şaşkın ilk sıralara oynamıstı bence kaliteli olduktan sonra şarkı cover falan tutuyor ms de özellikle çok var coverle zirvelere oynamıslar
Hhahah ayy bune bee insan suratı gibi
Ağaçkakanı onlardan daha çok sevdiğini verdiğin puanlarla kanıtladın bize amaseninde ağaçkakan yani öyle ahım şahım biri değil
üçüncü bir şık yokmuİkinci attığın olması lazım, şu an dinleyemiyorum da ama albümün içinde vardı o şarkı
bugüne kadar yaptığımız hataysa hatamızı kabullenip doğru oylama yapmasınıda biliriz henüz hiçbirşey için geç sayılmazAğaçkakanı onlardan daha çok sevdiğini verdiğin puanlarla kanıtladın bize ama
umarım daha beter olursun kovırlı kakağan
Ah canım kıyamam senin hiç destekçin yok dimi la
Yok @MEnes var da bu aralar pek meşgul kendisi Yoksa ikiye iki kapışırdık sizle şimdi ikinizle birden uğraşmak zor oluyor @destere de ortada aslında bir bana vuruyor bir sana nereden pas gelirse artık ona fark etmiyorAh canım kıyamam senin hiç destekçin yok dimi la
Biz de geçtik o yollardan tecrübe oluyor işte sana öyle öyle ayakta durmayı başarılı olmayı öğreneceksin
Tamam işte ördek, kılçık, mirket falan derken benim sıralama da yükselir zaten
üçüncü bir şık yokmu
@destere gereken cevabı vermiş helal olsun