MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Sonuçları

Aynen kovıra giriyormuş bu hafta ağaçkakan, ben ne zaman yalan söyledim sana :A

Mehmet Erdem'e kafa tutsa prim yapamayacak ki ama hayatının hatasını yaptı maalesef, bedel ödetme zamanı geldi :A @EFE UYSAL
Sonun geldi @MasacRE- :A
c63e8.jpg

aslında bir görseydik kovırı ona göre yerin dibine batırsaydık güzel olurdu:) şimdi kovırdan kaçıp orjinal diye daha foktan bişeyle gelip yüksek puan isterse yandık :)

@Bully senin coverlere nasıl puanlar verdi la destere şimdi bakmakla uğraşmayayım :A

Tolstoyevski paylaştı 1 önceki sayfada :A Unutama beni ya düşük vermen mümkün değil :A
Bugüne dek 3 cover kullandık, birinde oy kullanmadı, Şaşkın'a ortalama altı verdi düşüktü yani, Sensiz Olmuyor'a da tam ortada yer vermişti sanırım :A

ilk üçte yer aldımı onu söyle? :) onun haricinde sıralamasının yüksek olması diğerlerinin ondan daha kötü geldiğini gösterir :))
@Bully senin coverlere nasıl puanlar verdi la destere şimdi bakmakla uğraşmayayım :A

Tolstoyevski paylaştı 1 önceki sayfada :A Unutama beni ya düşük vermen mümkün değil :A
Aynen kovıra giriyormuş bu hafta ağaçkakan, ben ne zaman yalan söyledim sana :A

Mehmet Erdem'e kafa tutsa prim yapamayacak ki ama hayatının hatasını yaptı maalesef, bedel ödetme zamanı geldi :A @EFE UYSAL
@Bully un sensiz olmuyoru elinde patlamıstı ama birde bana sor ve şaşkın ilk sıralara oynamıstı bence kaliteli olduktan sonra şarkı cover falan tutuyor ms de özellikle çok var coverle zirvelere oynamıslar :A :A :A

@Bully un sensiz olmuyoru elinde patlamıstı ama birde bana sor ve şaşkın ilk sıralara oynamıstı bence kaliteli olduktan sonra şarkı cover falan tutuyor ms de özellikle çok var coverle zirvelere oynamıslar :A :A :A
şaşkını hiç sevmemiştim alturpta yüksek puanı verenler başkalarıdır :)

Ağaçkakanı onlardan daha çok sevdiğini verdiğin puanlarla kanıtladın bize ama :A
bugüne kadar yaptığımız hataysa hatamızı kabullenip doğru oylama yapmasınıda biliriz:) henüz hiçbirşey için geç sayılmaz :)

Güya @destere benden olacak. @Bully ile sen yetmiyormuş gibi bir de onunla uğraşıyorum 3'e 1 haksızlık resmen :A Ah şimdi @MEnes olacaktı o zaman görürdüm ben sizleri :A
umarım daha beter olursun kovırlı kakağan :)

Güya @destere benden olacak. @Bully ile sen yetmiyormuş gibi bir de onunla uğraşıyorum 3'e 1 haksızlık resmen :A Ah şimdi @MEnes olacaktı o zaman görürdüm ben sizleri :A
Ah canım kıyamam senin hiç destekçin yok dimi la :A

Biz de geçtik o yollardan tecrübe oluyor işte sana öyle öyle ayakta durmayı başarılı olmayı öğreneceksin :A

Ah canım kıyamam senin hiç destekçin yok dimi la :A

Biz de geçtik o yollardan tecrübe oluyor işte sana öyle öyle ayakta durmayı başarılı olmayı öğreneceksin :A
Yok @MEnes var da bu aralar pek meşgul kendisi :A Yoksa ikiye iki kapışırdık sizle şimdi ikinizle birden uğraşmak zor oluyor :A @destere de ortada aslında bir bana vuruyor bir sana nereden pas gelirse artık ona fark etmiyor :A

Tamam işte ördek, kılçık, mirket falan derken benim sıralama da yükselir zaten :A
üçüncü bir şık yokmu :)
@destere gereken cevabı vermiş helal olsun :A

ayoll nasıl bir sezon oluyor 9 yarışmacnın 8 i final puanı almıs elenen aşık veyselinde puanı vardı ama sadece feridunda puan yok :A :A :A

Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 12 Puan
@denizz19 Ferhat Göçer 9 Puan
@turkuazz Rafet El Roman 6
@Bully Emre Altuğ 4 Puan
@mrt-06 Zeki Müren 4 Puan
@OzaN Mirkelam 2 Puan
@batuhankaralar Mehmet Erdem 1 Puan
@vadikızı Murat Dalkılıç 1 Puan

@Tolstoyevski