MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Yok cnm @sokak sanati uygun fiyata çalısıyor ama ona birşey olsa başkası ne isteyecek kim bilir oyüzden kendisine çok iyi bakmalı umut başkan

Hım iyiymiş gençler işte cool görünecez şöyle böyle bakmıyorlar kendilerine ya

Yarışma çok yavaş gidiyor, Haziran gelmeden biter umarım.
Bir de haftaya Pazar sonuçlar açıklanmasa daha iyi olur, o gün olaylar olaylar çünkü.

Ayy evet @Çiğdem- kızz haftaya pazar sonuç açıklama yapma başka sonuca odaklanıcaz çünkü

Ben pazara odaklanmistim. Seninki pazar deyince cumartesiye kaydirdimda umarim kimse gelmez bana ogün

He valla canım ya kazasız belasız kimseye birşeye olmadan geçse şu seçim

Bu seçim pazarmıydı yine 2 şer günden gider pazartesi açıklarız ozaman
@Tolstoyevski

Pazartesi yerine Cumartesi olabilir, biz yarışma çok yavaş ilerliyor ve sonuçlar çok ağır açıklanıyor diyoruz, kız süreyi daha da uzatıyor oldu olacak 10 günde bir 1 hafta olsun?

5.hafta sonuçları Çarşamba açıklanacaksa, 1 günlük şarkı gönderme süresiyle birlikte 6.hafta sonuçları Cumartesi akşamı gayet rahat açıklanabilir.

1 günlük süreyle zaten pazara denk geliyor ayoll perşembe konu açılıcak cumaya 1 gün şarkı gönderme oylama abslıcak pazara geliyor oyüzden bu hafta yine 2 günden devam edip ondan sonrakı haftalar tek güne inicez mecbur güncelik hayata görede ayarlamak gerekiyor

Sonuç olarak 6.hafta Pazartesiye kaymasın da yeter, zaten 10 şarkı kalıyor, eğer Cumartesi erken olursa senin için Cuma gecesine ayarlamak da uygun olabilir o zaman.

Sonuç olarak 6.hafta Pazartesiye kaymasın da yeter, zaten 10 şarkı kalıyor, eğer Cumartesi erken olursa senin için Cuma gecesine ayarlamak da uygun olabilir o zaman.
pazar kaçta başlıyor bu seçimler millet kaçta takip etmeye başlar saati erkene çekip açıklayabiliriz

pazar kaçta başlıyor bu seçimler millet kaçta takip etmeye başlar saati erkene çekip açıklayabiliriz

17.00 den sonra yavaş yavaş açılmaya, gerilim artmaya, tempo yükselmeye, silahlar patlamaya başlıyor, öğlen vakit boş olacağı için açıklaman daha iyi olur hem vakit geçer.
Ama 2 güne çıkarma gönderme süresini yeter.

Sabah 7 de başlar sanırım cnm akşam 5 te bitecek 19 dada sonuçlar açıklanır kız sen
Pazartesi açıkla işte
yok bu iş pazar olmucak pazartesi en mantıklısı zaten sürede uzatmıs olmucaz zaten şarkı gönderme 2 günde gidiyor normal akışı bozmamış olucaz diğer haftada 1 güne iner burada mecburi bir durum var yapacak birşey yok

Öğlen 14 de ya da gece 22.30-23 gibi açıkla işte, zaten 23.00 e kadar çoktan seçim sonuçları bitmiş, olay yatışmış olur. Ama Pazartesi'nden nefret ediyorum, yeter ki Pazartesiye uzamasın.

Öğlen 14 de ya da gece 22.30-23 gibi açıkla işte, zaten 23.00 e kadar çoktan seçim sonuçları bitmiş, olay yatışmış olur. Ama Pazartesi'nden nefret ediyorum, yeter ki Pazartesiye uzamasın.

Öğlen forumda fazla kişi olmaz ama oy vrme işlemi olduğu için akşam 22 den sonra olabilir ama yine sonuç izlemek isteyenler olur ya

Öğlen forumda fazla kişi olmaz ama oy vrme işlemi olduğu için akşam 22 den sonra olabilir ama yine sonuç izlemek isteyenler olur ya

İşte bu yüzden önceki gün Cumartesi de açıklanabilir geçen haftaki gibi? Aksi takdirde neredeyse haftada 1 açıklanmış olacak, @Dosi nin de dediği gibi yarışma gerçekten çok yavaş ilerliyor, Pazartesi nedir ya hu?

abartma sende ayoll zatne şarkı gödnerme 2 oy gönderme 2 şeklinde gidiyoruz görende fazladan gün eklicem sanıcak şuana kadarkı normal akış bu zaten tövbe tövbe