MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Murat Dalkılıç diyor ki :
Hiç kimse dinlemiyor kalbin ne söylediğini
Kimse gerçeği duymuyor
Hayat yokuşlarında yalan savaşlarıyla
Kimse gerçeğini görmüyor

Yıllar sonra anıların üzülerek hatırlanacak
Pişmanlık ne kaderini ne de peşini bırakmayacak
Aşkın kor soğuk sularına kapılmayacak
O an bir daha yaşanmayacak

Gidecek yerim yok çalacak bir kapım yok
Anlarsın yalnız kaldın mı bu dünyada
Diyecek sözüm çok ama dinleyen yok
Yoruldum yalnız sevmekten yalan dünya
@Dosi @Bully @denizz19 @Çiğdem- @destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @MayısKralı @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira
Güzel seçim ablacım, @destere'nin de puanı yükselir belki, klipsiz ne de olsa :A

Sen böyle dersen kıyacağı tutar ama, bırak da kıymasın ne güzel anlaşıyorlar onlar :A

Murat'ın klipte olmaması puanına olumlu etki edecek bence abla, 2 değil de 3 falan alabilirsin sanki :A

:FAynen 3 falan alırız gerçi resmi var Muratın yandık o zaman :F:F

Sen böyle dersen kıyacağı tutar ama, bırak da kıymasın ne güzel anlaşıyorlar onlar :A
@destere de laz damarı var dediğini değiştiremezsin ayoll biz ne desek o bildiğini okur :A
bununla işim var benim :A

@sokak sanati başkan sen nasıl oldun ayoll gözlerini açabildinmi en son geberdin geberiyordun öyle ha dedinmi yeni başkan bulunmuyor yarışma bitene akdar dayan
:A :A :A

@destere de laz damarı var dediğini değiştiremezsin ayoll biz ne desek o bildiğini okur :A
bununla işim var benim :A

@sokak sanati başkan sen nasıl oldun ayoll gözlerini açabildinmi en son geberdin geberiyordun öyle ha dedinmi yeni başkan bulunmuyor yarışma bitene akdar dayan
:A :A :A

Kız ne yaptın hemen geberttin töbe yarabbim dün forumdaydı görmedin sanırım doktora gitmiş iğne oldum da iyim diyodu:D:D

@sokak sanati başkan yarışma bitmeden gebermez ben güveniyorum ona diğer sezonada tekrar hortlar :A :A :A

@mrt-06 aslıdna geçen ahfta olmaman iyi olmuş ozana iyi vermişken 1 i canlı canlı görsen saçını başını yolardın ayoll :A :A :A

:F:FAllah seni ne yapmasın bee o günüdemi biliyonda öyle diyon ne istiyon çocuktanda öyle diyon:F:F