Gitme vakti yaklaşıyor ya yavaştan alış bence.@destere bugün görünmedi zaten kim bilir nerelerde ne haltlar karıştırıyor yine 😵
haziranın sonlarına doğru demişti 2 ay diyelim sende göbek atarsın artık @Bully ile birlikteGitme vakti yaklaşıyor ya yavaştan alış bence.
hhahaha @destere yokken benim şarkım belli ayoll
@Harunnn60 başkandan örnek all afişler yaptı oyunuda yolladı bu haftanın elemanı o seçilebilirBu hafta oy veremeyecekmiyim ne.
Harun is coming@Harunnn60 başkandan örnek all afişler yaptı oyunuda yolladı bu haftanın elemanı o seçilebilir
hhahaha @destere yokken benim şarkım belli ayoll
Özledim onu çok iyi mi kötü mü?
Benim kadar canı yanıyor mu?
Aradım kapalı evde de yoktu
Acaba geceleri geziyor mu?
bu yarışmadaki şarkılar çok vasat? iyi olan şarkılarda zaten yüzlerce kez dinlendiği için kulağa artık pekde hoş gelmiyor yani oy vermek bile içimden gelmedi ama yinede işte cümbür cemaate olan saygımızdan dolayı oylarımı gönderdim
ilk defa ms de kadın şarkıcıların hakimiyeti yok herifler sezonu oluyor oyüzden oy veresin gelmiyordur ayollHarun is coming
sürprizde çıkmıyor hanı senin şu gruplara ayrıdığın yarışmada bile güzel şarkılar keşfediyorum burda o da yokilk defa ms de kadın şarkıcıların hakimiyeti yok herifler sezonu oluyor oyüzden oy veresin gelmiyordur ayoll
Strateji yapıyoruz ilerde alırız elbet tam puanlarınısürprizde çıkmıyor hanı senin şu gruplara ayrıdığın yarışmada bile güzel şarkılar keşfediyorum burda o da yok
mesela dün emre aydının hangi gruptu bilmiyorum ama
bu şarkısı çok iyiydi
@Bully nin emre alturpuda böyle bişey yapıp gelse iyi puan vereceğiz ama berbat geliyor her hafta
aslında hogathanın yerinde olsam strateji yapanları direk şutlarım yarışmadan dinleyiciye işkence çektirmek suç kabul edilmeliStrateji yapıyoruz ilerde alırız elbet tam puanlarını
hogathayla aynı kafadasnız ikinizde sandalye tipi şarkıcıları sevdiğiniz için birbirinizin tercihlerinden hoşlaşmanız normal bir durum
aslında hogathanın yerinde olsam strateji yapanları direk şutlarım yarışmadan dinleyiciye işkence çektirmek suç kabul edilmeli
hogathayla aynı kafadasnız ikinizde sandalye tipi şarkıcıları sevdiğiniz için birbirinizin tercihlerinden hoşlaşmanız normal bir durum