MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

haziranın sonlarına doğru demişti 2 ay diyelim sende göbek atarsın artık @Bully ile birlikte
:kizgin::kizgin::kizgin:
giphy.gif

Puanlarım hazır şuan fırında pişmeyi bekliyor :A son kez dinleyince son karar verilecek.
kendim bile şaşırdım bu puanlara :D Zirveme hiç listemde zirveye yerleşmeyen biri yerleşti ve ilk 5 e de 2 tane yeni isimler geldi :A çok zorlandım bu hafta. 2 şarkı hariç hepsini beğendim :)

Kıyamet yaklaşıyor bence. :A

@destere 'de 2 gündür başkanlık ile iligli laf vurmazsa kıyamet yakındır. :A
hhahaha @destere yokken benim şarkım belli ayoll :A

Özledim onu çok iyi mi kötü mü?
Benim kadar canı yanıyor mu?
Aradım kapalı evde de yoktu
Acaba geceleri geziyor mu?

bu yarışmadaki şarkılar çok vasat? iyi olan şarkılarda zaten yüzlerce kez dinlendiği için kulağa artık pekde hoş gelmiyor:) yani oy vermek bile içimden gelmedi ama yinede işte cümbür cemaate olan saygımızdan dolayı oylarımı gönderdim :)

bu yarışmadaki şarkılar çok vasat? iyi olan şarkılarda zaten yüzlerce kez dinlendiği için kulağa artık pekde hoş gelmiyor:) yani oy vermek bile içimden gelmedi ama yinede işte cümbür cemaate olan saygımızdan dolayı oylarımı gönderdim :)
ilk defa ms de kadın şarkıcıların hakimiyeti yok herifler sezonu oluyor oyüzden oy veresin gelmiyordur ayoll :A :A :A

ilk defa ms de kadın şarkıcıların hakimiyeti yok herifler sezonu oluyor oyüzden oy veresin gelmiyordur ayoll :A :A :A
sürprizde çıkmıyor hanı senin şu gruplara ayrıdığın yarışmada bile güzel şarkılar keşfediyorum burda o da yok :)
mesela dün emre aydının hangi gruptu bilmiyorum ama

bu şarkısı çok iyiydi :)
@Bully nin emre alturpuda böyle bişey yapıp gelse iyi puan vereceğiz ama berbat geliyor her hafta :)

sürprizde çıkmıyor hanı senin şu gruplara ayrıdığın yarışmada bile güzel şarkılar keşfediyorum burda o da yok :)
mesela dün emre aydının hangi gruptu bilmiyorum ama

bu şarkısı çok iyiydi :)
@Bully nin emre alturpuda böyle bişey yapıp gelse iyi puan vereceğiz ama berbat geliyor her hafta :)
Strateji yapıyoruz ilerde alırız elbet tam puanlarını :A

Strateji yapıyoruz ilerde alırız elbet tam puanlarını :A
aslında hogathanın yerinde olsam strateji yapanları direk şutlarım yarışmadan dinleyiciye işkence çektirmek suç kabul edilmeli :)

@Çiğdem- 'in yine hayran kaldığı oylarımı yolladım. @destere sende hiç böyle olmuyordu dimi.:)))
hogathayla aynı kafadasnız:) ikinizde sandalye tipi şarkıcıları sevdiğiniz için birbirinizin tercihlerinden hoşlaşmanız normal bir durum :)

aslında hogathanın yerinde olsam strateji yapanları direk şutlarım yarışmadan dinleyiciye işkence çektirmek suç kabul edilmeli :)

hogathayla aynı kafadasnız:) ikinizde sandalye tipi şarkıcıları sevdiğiniz için birbirinizin tercihlerinden hoşlaşmanız normal bir durum :)

Sandalye tipi nasıl bir yarışmacı oluyor.:A