Üzülecek bir durum yokAynen cnm konuş mehmetle üzülmesin ya
Üzülecek bir durum yokAynen cnm konuş mehmetle üzülmesin ya
Bu aralar terapi ihtiyacı hissediyorum![]()
Üzülecek bir durum yok![]()
zaten hemen oy yolayan olmaz 5 dakıkaya değiştiricemÜzülecek bir durum yok![]()
Tamam teşekkürler,biraz uğraştırdık seni ama artık olsun o kadarzaten hemen oy yolayan olmaz 5 dakıkaya değiştiricem![]()
düzenleyince fark etmemişim yoksa bilerek öyle hata yapılırmı cnmTamam teşekkürler,biraz uğraştırdık seni ama artık olsun o kadar![]()
İlk gün oyladımdüzenleyince fark etmemişim yoksa bilerek öyle hata yapılırmı cnm
sen şarkı etkinliğini oyladınmı![]()
bu gece diğer gruplar gelicek tşkİlk gün oyladımikinci tur başlamadı daha sanırım
![]()
hatırlıyorsan ben mesmesonunda yanlıs racap itirazında sana yapacak bşi yok devam etsin diyip değiştirmiştim başta bir göz korkutmak lazım![]()
hhahah doğru beni kızdırmak bir insanın son isteyeceği şey olmalı çünkü 40 yılın başı kızanlar yılda 1 defa sinirlenenler her zaman daha sert olurİnsanlar senin bu hallerinden korkuyor senin ama.![]()
hhahah doğru beni kızdırmak bir insanın son isteyeceği şey olmalı çünkü 40 yılın başı kızanlar yılda 1 defa sinirlenenler her zaman daha sert olur![]()
![]()
![]()
bu arada @Harunnn60 başkandan hemen oylar brekleniyor13 e 6 oylarsınız
@Harunnn60
hastalığından dolayı izinlisin ama son günede bırakma yarın gece evde olucaksın yani yarın gece oyların bekleniyorBen çarşamba günü yollarım oyumu.![]()
hastalığından dolayı izinlisin ama son günede bırakma yarın gece evde olucaksın yani yarın gece oyların bekleniyor![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 dan kötü etkinlenme sakın sen çalışkan ahmet başkansın unutm ayollBelki olabilir bakarız![]()
@Harunnn60 dan kötü etkinlenme sakın sen çalışkan ahmet başkansın unutm ayoll![]()
@Harunnn60 dan kötü etkinlenme sakın sen çalışkan ahmet başkansın unutm ayoll![]()
hhahah doğru beni kızdırmak bir insanın son isteyeceği şey olmalı çünkü 40 yılın başı kızanlar yılda 1 defa sinirlenenler her zaman daha sert olur![]()
![]()
![]()
bu arada @Harunnn60 başkandan hemen oylar brekleniyor13 e 6 oylarsınız
@Harunnn60
Dün sana çalıştık çiğdem hanım@Harunnn60 dan kötü etkinlenme sakın sen çalışkan ahmet başkansın unutm ayoll![]()
klibi sevmedim klipsiz izleriz bunurecap:2:00-3:07 bu hafta Ömrümün Sahibi diyoruz tüm yarışmacılara başarılar
@mrt06 @Bully @Tolstoyevski @mesmeso61 @batuhankaralar @vadikızı @OzaN @denizz19 @Çiğdem- @ozmoturk @MasacRE- @dreamy @Mr.At
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati @Harunnn60
@destere @xemrexxx @cookies @MEnes @cevaa @Maskeli Fedai @Dosi @BesaleT
@tolgab @Sherlock @FaJi @soo @berkann @EFE UYSAL @Tzira @MayısKralı
hanı etiketBu hafta sözleri ve özellikle bağlama vuruşlarıyla dikkat çeken çarpıcı bir yapıtla yarışıyoruz:
Şarkı normalde Klipsiz klibi birileri paylaşmış,bir Üniversitenin sinema-tiyatro bölümünü okuyan birileri paylaşmış sanırımklibi sevmedim klipsiz izleriz bunu
hanı etiket![]()