MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

@turkuazz şarkı değiştiyiorsa özelden bildirmeli yada o emsajı silip başka mesajla duyurmalıydı mesajını düzenlemiş nasıl farke deyim ben onu kendi hatası oylama başladı bir daha ders olur nş şarkı değişiyorsa düzenlenmez silip başka mesajla duyurur yada özelden bildirir ben şarkıyı yapmısım oylamayı baslatıyorum düzenliyor şu aşamada başarılar demek düşer bana oylarınız bekleniyor :A
Ama mesajı düzenledim ben ilk paylaştığımı listeye aldığını bilmiyordum:(

foruma gelmeden alıp yaptım aynı mesaj düzenlenmez silip ayrıdan paylasman lazımdı cnm şimdi tekrar uğraşamam başarılar :A
Sonucta hatali degil. Son sarki suresi dolmadan değisti. Yaptigin haksizlik. Baskalarinin recabini değistirdin ama burda geçmiş olsun diyorsun ve ustelik oylama yeni basladi.
@sokak sanati

listeyi bir defa paylaşmışsın zaten artık bu hafta bu şarkıyla yarışalım:(
Bukadar iyimser olma be 😡

listeyi bir defa paylaşmışsın zaten artık bu hafta bu şarkıyla yarışalım:(
Sonucta hatali degil. Son sarki suresi dolmadan değisti. Yaptigin haksizlik. Baskalarinin recabini değistirdin ama burda geçmiş olsun diyorsun ve ustelik oylama yeni basladi.
@sokak sanati

Bukadar iyimser olma be 😡
Yukarıda yenilicem dedimya ayoll az mesaj okusanıza :A :A :A

dahada mesaj düzenleme o şekidle turkuazz o mesajı sil başka mesajta duyur şarkı değişikliğini :A

Ve @Çiğdem- dosimosi bildirimi gelmez bana :A
Olayın ciddiyetini göstermek için böyle bir tepki verdi bence.:X Büyütmeye gerek yok değiştirir şimdi.. @Çiğdem-
aman dosimosi kalmıs aklımda :A

@turkuazz ı biraz kalaylamak iyi oldu ayoll :A ben verdiğim süredende erkene oylamayı baslatmak için şarkıalrı görür görmez alıp yapıyorum o mesajı düzenlemiş fark etmedim bundan sonra dikkatli olur artık :A

Aslında forumda olduğunu bilmiyordum yoksa öm mesajı yollardım şarkı listelerini hazırladığını bilmiyordum sağlık olsun:(
yenilicem şimdi oylamayı geçiktirmeden erken baslatmak için şarkıalrı görür görmez yapıyorum düzenelyince fark etmemişim ama önemli değil diyelim :A