3.şıkNarino, Asiye, Denizde Karartı Var ve Divane Aşık Gibi. Siz deneyimlisiniz bana bir yol gösterseniz ne iyi olur
3.şıkNarino, Asiye, Denizde Karartı Var ve Divane Aşık Gibi. Siz deneyimlisiniz bana bir yol gösterseniz ne iyi olur
Narino, Asiye, Denizde Karartı Var ve Divane Aşık Gibi. Siz deneyimlisiniz bana bir yol gösterseniz ne iyi olur
Asiye için erken olduğunu düşünüyorum ama sen bilirsin zaten üst üste 2 iddialı şarkı kullandın. (Hayde ve Dido)Narino, Asiye, Denizde Karartı Var ve Divane Aşık Gibi. Siz deneyimlisiniz bana bir yol gösterseniz ne iyi olur
@sokak sanati ile @Harunnn60 dan kimseye fayda gelmez demiştim sanaahhh çok geçmiş olsun cnm ya
hep @destere nazara getirdi seni ayoll geçen sonuclarda başkanlarıma beddua edip gitmişti seni bulmuş
hahahhaha ahhh beddua ettin @sokak sanati öldümü kaldımı belli deil@sokak sanati ile @Harunnn60 kimseye fayda gelmez demiştim sana
gittin döküntü işe yaramaz şeyleri başkan seçtin biri ateşlenir diğeri zaten teyyare, heyheyleri üstünde ama hakettin hogatha benim gibi klas bir başkanın yerine zaten kim gelse dolduramazdı ortalığı
hahahhaha ahhh beddua ettin @sokak sanati öldümü kaldımı belli deil
ama @Harunnn60 başkan senin sözlerine karşın hırslanmış ayoll güzel şeyler hazırlamış yarın mahçup olucaksın
Üstümde ki ölü toprağı yavaş yavaş atıyorum.lady gaga kırk yılda bir tenezül edip iki çift laf hazırlayacakta onuda kullanacakta sana faydası olacak eheyyy safım hogatham sen kimlerin eline düştün böyle sana acıyorum
toparğın altındakiler çoktan fosilleşip petrol olmuştur toprağı kaldırsanda altta çıkacak şey anca dinazor fosili olurÜstümde ki ölü toprağı yavaş yavaş atıyorum.
@Çiğdem- bunun ilgilenme zamanı gelmiş galiba yine bize sardı.
5. hafta şarkımız "Dipteyim Sondayım Depresyondayım"
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira
toparğın altındakiler çoktan fosilleşip petrol olmuştur toprağı kaldırsanda altta çıkacak şey anca dinazor fosili olur
gece huzur ve derin bir huşu içinde ( bu huşu nedir tam bilemiyorum ama burda kullanılır sanırım bu kelime ) dinleyip tüm şarkıları öyle değerlendirmem lazım şu an pek bişeye benzemiyor
toparğın altındakiler çoktan fosilleşip petrol olmuştur toprağı kaldırsanda altta çıkacak şey anca dinazor fosili olur
gece huzur ve derin bir huşu içinde ( bu huşu nedir tam bilemiyorum ama burda kullanılır sanırım bu kelime ) dinleyip tüm şarkıları öyle değerlendirmem lazım şu an pek bişeye benzemiyor
Üstümde ki ölü toprağı yavaş yavaş atıyorum.
@Çiğdem- bunun ilgilenme zamanı gelmiş galiba yine bize sardı.
kadın şebren feraha benziyor önce yanlıs şarkımı payalstı dedim @MasacRE-5. hafta şarkımız "Dipteyim Sondayım Depresyondayım"
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira
huşulaştığım dönemlerin sağı solu belli olmaz yani iyi gitmiş olmamız tesadüftür her zaman aynı şeyin olacağı beklentisine girmemek lazımSen huşu içinde iyice dinle tadını çıkara çıkara şu ana kadar çok güzel gittin böyle devam et mümkünse
huşulaştığım dönemlerin sağı solu belli olmaz yani iyi gitmiş olmamız tesadüftür her zaman aynı şeyin olacağı beklentisine girmemek lazım
şöyle bir kaç ay banlansan daha çok seveceğim senide bir türlü o günleri göremedik@destere seviyor da çaktırmıyor işte.
kadını tam seçemedim belli belirsiz öyle geçti sanki keşke senin ağaçkakan yerine tümden kadın görünse klipteKadın için de birkaç ekstra puan gelir herhalde destereden ?
Kadın için de birkaç ekstra puan gelir herhalde destereden ?
şöyle bir kaç ay banlansan daha çok seveceğim senide bir türlü o günleri göremedik
kadını tam seçemedim belli belirsiz öyle geçti sanki keşke senin ağaçkakan yerine tümden kadın görünse klipte
ondan iyi alırsın ama benden kadın yüzünden puan kırılıcak ayollKadın için de birkaç ekstra puan gelir herhalde destereden ?
Evet favorim geldi.5. hafta şarkımız "Dipteyim Sondayım Depresyondayım"