MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Narino, Asiye, Denizde Karartı Var ve Divane Aşık Gibi. Siz deneyimlisiniz bana bir yol gösterseniz ne iyi olur :A
Asiye için erken olduğunu düşünüyorum ama sen bilirsin zaten üst üste 2 iddialı şarkı kullandın. (Hayde ve Dido)

Divane Aşık Gibi de bildiğim bir parçası. Diğer ikisi arasında bir tercih yapabilirsin diye düşünüyorum :D

ahhh çok geçmiş olsun cnm ya :(

hep @destere nazara getirdi seni ayoll geçen sonuclarda başkanlarıma beddua edip gitmişti seni bulmuş :(
@sokak sanati ile @Harunnn60 dan kimseye fayda gelmez demiştim sana :)
gittin döküntü işe yaramaz şeyleri başkan seçtin biri ateşlenir diğeri zaten teyyare, heyheyleri üstünde :) ama hakettin hogatha benim gibi klas bir başkanın yerine zaten kim gelse dolduramazdı ortalığı :)

@sokak sanati ile @Harunnn60 kimseye fayda gelmez demiştim sana :)
gittin döküntü işe yaramaz şeyleri başkan seçtin biri ateşlenir diğeri zaten teyyare, heyheyleri üstünde :) ama hakettin hogatha benim gibi klas bir başkanın yerine zaten kim gelse dolduramazdı ortalığı :)
hahahhaha ahhh beddua ettin @sokak sanati öldümü kaldımı belli deil :(

ama @Harunnn60 başkan senin sözlerine karşın hırslanmış ayoll güzel şeyler hazırlamış yarın mahçup olucaksın :A :A :A

hahahhaha ahhh beddua ettin @sokak sanati öldümü kaldımı belli deil :(

ama @Harunnn60 başkan senin sözlerine karşın hırslanmış ayoll güzel şeyler hazırlamış yarın mahçup olucaksın :A :A :A

lady gaga kırk yılda bir tenezül edip iki çift laf hazırlayacakta onuda kullanacakta sana faydası olacak eheyyy safım hogatham:) sen kimlerin eline düştün böyle sana acıyorum :)

Burayla 2 gündür ilgilenmiyorumkı @EFE UYSAL kendime ayırdım 2 günü :A

ama bensiz yarışmacılarda iyi götürmüş konuyu demekki ilgilenmeyi seviyorlar :A @Bully

Üstümde ki ölü toprağı yavaş yavaş atıyorum. :A :sunglasses:

@Çiğdem- bunun ilgilenme zamanı gelmiş galiba yine bize sardı. :F
toparğın altındakiler çoktan fosilleşip petrol olmuştur toprağı kaldırsanda altta çıkacak şey anca dinazor fosili olur :)

gece huzur ve derin bir huşu içinde ( bu huşu nedir tam bilemiyorum ama burda kullanılır sanırım bu kelime :) ) dinleyip tüm şarkıları öyle değerlendirmem lazım şu an pek bişeye benzemiyor :)

toparğın altındakiler çoktan fosilleşip petrol olmuştur toprağı kaldırsanda altta çıkacak şey anca dinazor fosili olur :)

gece huzur ve derin bir huşu içinde ( bu huşu nedir tam bilemiyorum ama burda kullanılır sanırım bu kelime :) ) dinleyip tüm şarkıları öyle değerlendirmem lazım şu an pek bişeye benzemiyor :)

Sen huşu içinde iyice dinle tadını çıkara çıkara şu ana kadar çok güzel gittin böyle devam et mümkünse :A

Üstümde ki ölü toprağı yavaş yavaş atıyorum. :A :sunglasses:

@Çiğdem- bunun ilgilenme zamanı gelmiş galiba yine bize sardı. :F
kadın şebren feraha benziyor önce yanlıs şarkımı payalstı dedim @MasacRE- :A

@destere seni foruma kazandırmak için uğraşmaya absladı bence çok seviyor seni harun :A

Sen huşu içinde iyice dinle tadını çıkara çıkara şu ana kadar çok güzel gittin böyle devam et mümkünse :A
huşulaştığım dönemlerin sağı solu belli olmaz:) yani iyi gitmiş olmamız tesadüftür her zaman aynı şeyin olacağı beklentisine girmemek lazım :)

Kadın için de birkaç ekstra puan gelir herhalde destereden ? :A
şöyle bir kaç ay banlansan daha çok seveceğim senide bir türlü o günleri göremedik :)

kadını tam seçemedim belli belirsiz öyle geçti sanki keşke senin ağaçkakan yerine tümden kadın görünse klipte :)
Kadın için de birkaç ekstra puan gelir herhalde destereden ? :A
ondan iyi alırsın ama benden kadın yüzünden puan kırılıcak ayoll :A

sen yokken @destere bu harun nerede diyor bana geçenlerde demişti :A