MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

İşte bu yüzden önceki gün Cumartesi de açıklanabilir geçen haftaki gibi? Aksi takdirde neredeyse haftada 1 açıklanmış olacak, @Dosi nin de dediği gibi yarışma gerçekten çok yavaş ilerliyor, Pazartesi nedir ya hu? :)

Tamamda şuan 14 kişi yarışıyoruz herkesin işi gücü oluyor şarkı göndermek oy göndermek falan zaman alabiliyor cumartesi olabilir ama herkes içi uygun olurmu bilmiyorum:D 18 kişi başladık yarışa uzun sürmesi bence normal ya:D

Bu arada yıldız tilbeninde mirkelam gibi çeşitli şarkıcıların söyleyeceği albümü çıkmak üzereymiş @xemrexxx demet akalın irem derici falan ama aleyna tilkide söyleyecekmiş bakalım hangi şarkısının içine edicek yıldızın :A :A :A

İşte bu yüzden önceki gün Cumartesi de açıklanabilir geçen haftaki gibi? Aksi takdirde neredeyse haftada 1 açıklanmış olacak, @Dosi nin de dediği gibi yarışma gerçekten çok yavaş ilerliyor, Pazartesi nedir ya hu? :)

Tamamda şuan 14 kişi yarışıyoruz herkesin işi gücü oluyor şarkı göndermek oy göndermek falan zaman alabiliyor cumartesi olabilir ama herkes içi uygun olurmu bilmiyorum:D 18 kişi başladık yarışa uzun sürmesi bence normal ya:D
Cumartesi bana ait. Kimse göz dikmesin :A

Murat Dalkılıç diyor ki :
Hiç kimse dinlemiyor kalbin ne söylediğini
Kimse gerçeği duymuyor
Hayat yokuşlarında yalan savaşlarıyla
Kimse gerçeğini görmüyor

Yıllar sonra anıların üzülerek hatırlanacak
Pişmanlık ne kaderini ne de peşini bırakmayacak
Aşkın kor soğuk sularına kapılmayacak
O an bir daha yaşanmayacak

Gidecek yerim yok çalacak bir kapım yok
Anlarsın yalnız kaldın mı bu dünyada
Diyecek sözüm çok ama dinleyen yok
Yoruldum yalnız sevmekten yalan dünya
@Dosi @Bully @denizz19 @Çiğdem- @destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @MayısKralı @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira

çok beğendim oğlanın bir bakışı var yürek yakıyor :))

Güzel seçim ablacım, @destere'nin de puanı yükselir belki, klipsiz ne de olsa :A
bu haftaki kıymetlim kılçık çok beğendim çok :) birinci belli şimdi ikinci kim olsun diye kara kara düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Bir türlü karar veremiyorum. 4 şarkı arasında gidip geliyorum. Bir yardım eli uzatsanız bana :A

Çok telefona bakamıyorum hala gözlerim ağrıyor ateşim var. Hafta başı gibi iyileşirim gibi.:X @Çiğdem-
çok beğendim oğlanın bir bakışı var yürek yakıyor :))

bu haftaki kıymetlim kılçık çok beğendim çok :) birinci belli şimdi ikinci kim olsun diye kara kara düşünüyorum :)
ahhh çok geçmiş olsun cnm ya :(

hep @destere nazara getirdi seni ayoll geçen sonuclarda başkanlarıma beddua edip gitmişti seni bulmuş :(