@Bully a düşük vericem bahanesi gibi hissetim cnm
Ben de şüpheye düştüm şimdi ilk hafta da verebilirdi bu bilgiyi@Bully a düşük vericem bahanesi gibi hissetim cnm
Niye ozaman helal olsun mesjaına dis atıyorsun @Bully un kıskançNe alakası var sözü açılmışken bahsedelim dedik. Çok daha iyi şarkılar gelmediği sürece bu hafta düşük vermem çok zor ona, ben kimileri gibi geçen hafta o kaç vermiş bu kaç vermiş hesabına girişmem.
Niye ozaman helal olsun mesjaına dis atıyorsun @Bully un kıskanç
@Dosi şarkıyı ilk Emre'den dinledim diyince bir gaza geldim üstada saygısızlık benim ne haddimeFlood olmuş o, farkındaysan ondan önce "Şaşkın Emre Altuğ sayesinde ün kazandı" diyerek Erkin üstada saygısızlık yapmış, alkış mı tutsaydım?
tarafsısızya zaten ayollKız @Çiğdem- sunucu olarak tarafsız olsana aaa
Bide dün sana laf attım görmedin oylarını daha adil yap, ne o öyle en yüksekle en düşüğe uçurum oylar veriyon da milletin kaderiyle oynuyon😡
Bu arada konuklar harika
Çok belli 😉 her hafta görüyorumtarafsısızya zaten ayoll
Çok belli 😉 her hafta görüyorum
Acun Ilıcalı bile yetenek yarışmasında jüride söz sahibi fazla üstüne gitme kızın
Bir de şu var, Çiğdem ve başkanların oyları yarışmadaki en etkisiz oylar. Hem aynı puandan birden fazla veriliyor hem de en yüksek ile en düşük arasında çok az puan farkı var. Mesela geçen haftalar en düşük 10 en yüksek 16 idi, buna rağmen 10 puan alanların sevindiğini gördük, çünkü büyük bir etkisi yok Ama normal jürinin ve yarışmacının 15 puanıyla 2 puanı arasında korkunç bir fark var.
Yani ölçülü 15 ile 10 arası 5 fark oluyor geçen haftada 14 ile 9 arası yine 5 farkta oyladım zaten 1 yıldır puanalrımdan memnun olmayan kimse olmadı noel anne gibiyimÇok belli 😉 her hafta görüyorum
Dun baya fark vardi ben kendi yarışmamda ilk zamanlar oy vermeyeceğim. Belkide hiç. 1-2 puanla elenen yada final puani kayiplari olunca kendimi kötü hissederim oylarım etki ederse ve buda haliyle çok kişinin kafasında soru isareti oluşturur. Geçen yarışmada @destere ye bu konuda çok yüklenildi.Acun Ilıcalı bile yetenek yarışmasında jüride söz sahibi fazla üstüne gitme kızın
Bir de şu var, Çiğdem ve başkanların oyları yarışmadaki en etkisiz oylar. Hem aynı puandan birden fazla veriliyor hem de en yüksek ile en düşük arasında çok az puan farkı var. Mesela geçen haftalar en düşük 10 en yüksek 16 idi, buna rağmen 10 puan alanların sevindiğini gördük, çünkü büyük bir etkisi yok Ama normal jürinin ve yarışmacının 15 puanıyla 2 puanı arasında korkunç bir fark var.
Ozaman ben ilkim 3 puandan fazla fark benim icin fazladirYani ölçülü 15 ile 10 arası 5 fark oluyor geçen haftada 14 ile 9 arası yine 5 farkta oyladım zaten 1 yıldır puanalrımdan memnun olmayan kimse olmadı noel anne gibiyim
sen yarışmacı değilsinki ayoll beni yarışmacı ilgilendiriyor oy tepkisindenDun baya fark vardi ben kendi yarışmamda ilk zamanlar oy vermeyeceğim. Belkide hiç. 1-2 puanla elenen yada final puani kayiplari olunca kendimi kötü hissederim oylarım etki ederse ve buda haliyle çok kişinin kafasında soru isareti oluşturur. Geçen yarışmada @destere ye bu konuda çok yüklenildi.
Bende baş jüri oldum ve evet kısıtlanmış oluyorsun. Buradaki belirgin kisilere oylarin ayni olmasi normal aslinda, bende mesela sevdiğim sanatçilara yüksek veriyorum hep fakat sunucu olunca biraz daha farkli düşünmen gerekir.
Benim yarismamda daha belirgin olur kisileremi oy veriliyor diye çünkü herkes her hafta farkli gelecek oyüzden orda kisilere oy belli olur.
Ozaman ben ilkim 3 puandan fazla fark benim icin fazladir
Dun baya fark vardi ben kendi yarışmamda ilk zamanlar oy vermeyeceğim. Belkide hiç. 1-2 puanla elenen yada final puani kayiplari olunca kendimi kötü hissederim oylarım etki ederse ve buda haliyle çok kişinin kafasında soru isareti oluşturur. Geçen yarışmada @destere ye bu konuda çok yüklenildi.
Bende baş jüri oldum ve evet kısıtlanmış oluyorsun. Buradaki belirgin kisilere oylarin ayni olmasi normal aslinda, bende mesela sevdiğim sanatçilara yüksek veriyorum hep fakat sunucu olunca biraz daha farkli düşünmen gerekir.
Benim yarismamda daha belirgin olur kisileremi oy veriliyor diye çünkü herkes her hafta farkli gelecek oyüzden orda kisilere oy belli olur.
Ozaman ben ilkim 3 puandan fazla fark benim icin fazladir
Kadrolu jüriyim birakta konuşayımsen yarışmacı değilsinki ayoll beni yarışmacı ilgilendiriyor oy tepkisinden
Haksizlik diyorum. Azmi söylendik adamaPeki Acun sayesinde elenenlere ne diyorsun?
bir hafta içinde iki erkin koray bünyeye zarar, alerji yaparBu hafta @Tolstoyevski'ye nanik yapmaya geliyoruz
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira
bu hafta kendi bacağına sıkmış pis codmin elenecek başka kaçışı yokemreden cover istemeyen @destere ve @Tolstoyevski bu covere puanlarını merakla bekleyecem ayoll
Sana zirveden el sallayacağımbir hafta içinde iki erkin koray bünyeye zarar, alerji yapar
bu hafta kendi bacağına sıkmış pis codmin elenecek başka kaçışı yok