MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
YDdalA.jpg

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 10 Nisan Pazartesi 16:00

Haftadan itibaren yarışma bitene kadar şarkı gönderme 1 gün olarak gidecek
Haftadan itibaren recap gönderme süreside 90 saniyeye çıkacak

Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 7 Puan
@mesmeso61 - Kazım Koyuncu 6 Puan
@turkuazz Rafet El Roman 5 Puan
@Bully Emre Altuğ ve @denizz19 Ferhat Göçer 2 Puan
@batuhankaralar Mehmet Erdem 1 Puan

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )
3.Hafta @efe UYSA L- Emre Kaya
4.Hafta @MayısKralı - Betül Demir

Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
6 @batuhankaralar - Mehmet Erdem
7 @vadikızı - Murat Dalkılıç
8 @OzaN - Mirkelam
9 @denizz19 - Ferhat Göçer
10 @ozmoturk -Gökçe
11 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
12 @dreamy - Gökhan Tepe
13 @Mr.At - Aşık Veysel

Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@cevaa
@Maskeli Fedai
@Dosi
@BesaleT
@tolgab
@Sherlock
@FaJi
@soo
@berkann
@EFE UYSAL
@Tzira
@MayısKralı

Son Oy Gönderme Tarihi : 12 Nisan Çarşamba 21:00
1 Ferhat Göçer - Biri Bana Gelsin
2 Zeki Müren - Annem
3 Emre Altuğ - Şaşkın
4 Feridun Düzağaç - Dipteyim Sondayım
5 Gökhan Tepe - Günahın Bende
6 Kazım Koyuncu - Narino
7 Murat Dalkılıç - Yalan Dünya
8 Gökçe - Aradım Seni
9 Mirkelam - Kaprislisin Sevgilim
10 Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi
11 Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım
12 Erkin Koray - Sarhoş Gibiyim
13 Mehmet Erdem - Hep Sonradan ( 0:35-1:45 )

Sunucular : Çok tatlı bir çift Mustafa ve Emina Sandal Çifti :love1:
12.jpg

basliksiz-1-188.jpg

1_d.jpg

Son düzenleme:
destere Erkin'e iyi vermiş bakalım Emre'nin yorumunu beğenecek mi, Tolstoyevski de kıskançlık yapmazsa iyi verir diye düşünüyorum :A

Çünkü Emre gerçekten hakkıyla yorumlamış :D
şuan tekrar bir dinledim orjinaldan daha başarılı olmuş gibi klip etkiside var tabi emreninde en iyi coverlerinden :A

ama sensiz olmuyorun çok ciddi şekilde hakkı yenildi yinede 2.hafta coverin gibi buda puana oynar diye dşünüyorum 2.haftakı şarkının adıda aklıma gelmedi niyeyse :F

şuan tekrar bir dinledim orjinaldan daha başarılı olmuş gibi klip etkiside var tabi emreninde en iyi coverlerinden :A

ama sensiz olmuyorun çok ciddi şekilde hakkı yenildi yinede 2.hafta coverin gibi buda puana oynar diye dşünüyorum 2.haftakı şarkının adıda aklıma gelmedi niyeyse :F
Ben de Emre'nin yorumunu daha çok beğendim nedense :A

Sensiz Olmuyor'a ben de şaşırdım en azından biraz daha üstlerde olmalıydı ama sağlık olsun. Bir de Bana Sor'daki gibi alırız umarım final puanımızı :A

Ben de Emre'nin yorumunu daha çok beğendim nedense :A

Sensiz Olmuyor'a ben de şaşırdım en azından biraz daha üstlerde olmalıydı ama sağlık olsun. Bir de Bana Sor'daki gibi alırız umarım final puanımızı :A
hahah aa evet dokunduğun gibi balık hafızalı oldum bu aralar unutkanlık boy gösteriyor :A

tekrar bir toparlanması lazım emrenin erkini 1.olmasını sağlayanlar iyi verseler yeter :A

havada yağışlı ıslanıcaz akşama anlasılan yeni stadın üstü kapalıdır inş :A

BEN Erkin yorumuna kaç puan verdim hatirlamiyorum. Messengerden yollamistim oylari. En iyisi bi bakayim ama ilk 4 te degildi eminim :D Bakalim Emre'nin yorumunda ne olacak. Recapta çok önemli :A

hahah aa evet dokunduğun gibi balık hafızalı oldum bu aralar unutkanlık boy gösteriyor :A

tekrar bir toparlanması lazım emrenin erkini 1.olmasını sağlayanlar iyi verseler yeter :A

havada yağışlı ıslanıcaz akşama anlasılan yeni stadın üstü kapalıdır inş :A
Dokunduğun Gibi nerden çıktı şimdi kız :A

Toparlanacağız inşallah bu hafta :A

Umarım kapalıdır :A Ama değilse de tadını çıkarmaya bakacaksınız artık, zorlu maç olacak :D

Dokunduğun Gibi nerden çıktı şimdi kız :A

Toparlanacağız inşallah bu hafta :A

Umarım kapalıdır :A Ama değilse de tadını çıkarmaya bakacaksınız artık, zorlu maç olacak :D
hhahaha aa evet dokunduğun gibimi demişim kafa iyice gitti ayoll şu 2.haftakı şarkının allah söyletmiyor sanırım :A :A :A

@mesmeso61 da maçta olucakmış şike parası verirse şampiyon olur :A

BEN Erkin yorumuna kaç puan verdim hatirlamiyorum. Messengerden yollamistim oylari. En iyisi bi bakayim ama ilk 4 te degildi eminim :D Bakalim Emre'nin yorumunda ne olacak. Recapta çok önemli :A
Aynı Erkin'in recapla gelirim ben de, ona verdiğin puanlar civarında bir puan da beklerim :A

Aynı Erkin'in recapla gelirim ben de, ona verdiğin puanlar civarında bir puan da beklerim :A
Baktim ilk 5 miş :)
rakiplere bağlı puan ve ben ilk Emre'den dinlemiştim şarkıyı o yüzden 1 puan gelmeyeceği garantisi verebilirim tek :A . Son 2 hafta düşük aldın tek, ilk 2 hafta iyi puan kaptin benden

Bu hafta Zeki Müren'in en çok bilinen şarkılarından Annem ile karşınızdayım. :)

Mazide kalan hatıra gibi
Şefkatli kollarını aç bana annem
Geceler çok soğuk sessiz ve karanlık
Üşüdüm üstümü örtsene anne
Anne, anne, anneciğim...
Uyandım uykudan aradım seni
Sağıma soluma bakındım anne
Anne, anne, anneciğim...

R0rWV6.png

@Çiğdem- @destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira

Mazide kalan hatıra gibi
Anne, anne, anneciğim...
Anne, anne, anneciğim...

R0rWV6.png

@Çiğdem- @destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira
Kizim şarkisindan sonra annem. Yine ağlayacağim . Şimdi bile gözlerim doldu dinlemeden. Bildiğim şarki zaten :T

Mazide kalan hatıra gibi
Anne, anne, anneciğim...
Anne, anne, anneciğim...

R0rWV6.png

anne dizisinde çaldıysa puan kırabilirmiyim bir düşünücem ayoll :A :A :A

Baktim ilk 5 miş :)
rakiplere bağlı puan ve ben ilk Emre'den dinlemiştim şarkıyı o yüzden 1 puan gelmeyeceği garantisi verebilirim tek :A . Son 2 hafta düşük aldın tek, ilk 2 hafta iyi puan kaptin benden
İyiymiş :A Zaten Emre sayesinde yeniden popüler olmuştu şarkı :A Ben artık çok iyi kısmına geçmek istiyorum. ss

Bu şarkının aslı bildiğiniz üzere Arapça anonim türküsüdür. Fakat o türkünün sözleri alınmamıştır, diğer bir ifadeyle Erkin Koray bu şarkıyı Türkçeye adaptasyon yapmış. :)

@destere @Çiğdem- @cookies @mrt-06
Helal olsun üstada, bir kez daha takdir ettim kendisini böyle bir şarkıyı bize kazandırdığı için .A