kötü başkan kötü şarkı beğeniryani şaşırtmadı bizi sizin çiceği bamyasında olan yeni başkanınız)
İyice papucun dama atıldı.
kötü başkan kötü şarkı beğeniryani şaşırtmadı bizi sizin çiceği bamyasında olan yeni başkanınız)
bu arkadan beste yapacagina birlikte düet yapalim danli dinli sarkimi ?@EFE UYSAL ın şarkısı özellikle @destere den tam puan bekliyormuş
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Yeni nesil gençler iyi verecektir seven çok eski topraklar 1i basarbu arkadan beste yapacagina birlikte düet yapalim danli dinli sarkimi ?@EFE UYSAL ben daha @Bully nin sarkisini dinlemedim, bakalim hanginiz galip cikacaksiniz listemde
sadece sunu diyeyim bu hafta ilk 3 te olmazsin malesef
haha burdaki juriler acaba hangileri yeni nesilYeni nesil gençler iyi verecektir seven çok eski topraklar 1i basar
98 99lular yeni nesil diyebiliriz altındakiler eski toprak ama 3. Hafta için ideal bir şarkıhaha burdaki juriler acaba hangileri yeni nesil
eski toprak kac yasindan basliyor ? yeni nesil kac yasinda bitiyor ?
ozaman eski toprak dediklerin 1 basarsa elenen sen olursun98 99lular yeni nesil diyebiliriz altındakiler eski toprak ama 3. Hafta için ideal bir şarkı
@destere nin tam puanı yeter sana cnm klibi çok beğenmişYeni nesil gençler iyi verecektir seven çok eski topraklar 1i basar
Baya var ama şarkı iyi sen beğenmeozaman eski toprak dediklerin 1 basarsa elenen sen olursunburda kac kisi 98 ve ustu ki ?
halk herzaman doğruyu seçemiyor malesef bazı seçimler halka bırakılmayacak kadar önem arz etmekterdirBeni halk seçti.)
@EFE UYSAL yi şimdi umutlandırıyorsun sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak ve sebebi sen olacaksın@destere nin tam puanı yeter sana cnm klibi çok beğenmiş
seni katarmıyım hiç, benim deminki mesaja gözlük atan hainlerden bahsettim
Niye ikimizi kıyasladın ki şimdi onu anlamadımbu arkadan beste yapacagina birlikte düet yapalim danli dinli sarkimi ?@EFE UYSAL ben daha @Bully nin sarkisini dinlemedim, bakalim hanginiz galip cikacaksiniz listemde
sadece sunu diyeyim bu hafta ilk 3 te olmazsin malesef
Şimdi dinledimBu hafta, Emre Altuğ'un Çağla Şikel için yazdığı "Tek Aşkım" şarkısıyla karşınızdayız. Herkese başarılar.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Hareketli diye ?Niye ikimizi kıyasladın ki şimdi onu anlamadım
Olur, sen bilirsinŞimdi dinledimyorumu sonrayamı saklasam ? Puana ?
Hareketli diye ?
Şuana kadar hep diğer Emre sana fark atıyordu ama bakalım bu hafta ne olacak. Şarkında bir şey iyiyken diğeri tam tersiydiOlur, sen bilirsin
Anladım, umarım benimkini daha çok beğenmişsindir
Bu hafta bence tam zamanı diğer Emre'i geçmeninŞuana kadar hep diğer Emre sana fark atıyordu ama bakalım bu hafta ne olacak. Şarkında bir şey iyiyken diğeri tam tersiydirecap ne olacak bakalım. 1-2 puan aşağı çeker yada sabit kalır
Şarkında bir şey iyiyken diğeri tam tersiydi
Onu dersem yorumum belli olurBu hafta bence tam zamanı diğer Emre'i geçmenin
Şu cümleyi açar mısın biraz
Söyle merak ettim, bunu öğrenmezsem uyuyamam bu gece@EFE UYSAL senin şarkida Recapta girişteki müziği kesin seç yada aradaki müzik olsun muhakak.
Şuan dinliyorum ve dinledikçe kulaga hoş geliyor. Rakiplerine göre siralamam değişir. Sadece 5 şarki dinledim oyüzden birsey diyemiyorum
Onu dersem yorumum belli olurama istersen direk söyliyeyim ?
eminmisin diğerini geçeceğine bak yorum yazdim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?