MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

3 verirsin böyle diyip :A

@sokak sanati Emeklilikten mezara gitmen dileğiyle :F

@Bully Music man değil misin sen, nasıl duymazsın (b)

@mrt-06 Sana alo diyorum ile kaliteyi aşağı çekmişsin :A
Sonradan dinlediğimde anımsadığımı fark ettim :A Yani şarkıyı hatırlıyorum ama zamanında dinlememiştim pek, fena bulmadım bugünkü dinlemeyle :D

Efendim Zeki Müren olarak bu haftaki şarkım Yeşilçam filmlerinden aşina olduğumuz, Türk sanat müziğinin efsane olmuş günümüzde de coverları yapılan, dizi ve film adlarına verilen şarkı
Ağlama Değmez Hayat

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At

Efendim Zeki Müren olarak bu haftaki şarkım Yeşilçam filmlerinden aşina olduğumuz, Türk sanat müziğinin efsane olmuş günümüzde de coverları yapılan, dizi ve film adlarına verilen Ağlama Değmez Hayat...

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Sende mi değişim kararı aldın :D

Efendim Zeki Müren olarak bu haftaki şarkım Yeşilçam filmlerinden aşina olduğumuz, Türk sanat müziğinin efsane olmuş günümüzde de coverları yapılan, dizi ve film adlarına verilen şarkı Ağlama Değmez Hayat...

işte budur olay neydi deminki öyle koskoca sanat güneşini reklamlara yem etmiştin:) alo alo paklanda gel alo :))

Efendim Zeki Müren olarak bu haftaki şarkım Yeşilçam filmlerinden aşina olduğumuz, Türk sanat müziğinin efsane olmuş günümüzde de coverları yapılan, dizi ve film adlarına verilen şarkı
Ağlama Değmez Hayat

Evet harcadın :( diğeride güzeldi

Aynen yoğun istek üzerine. :A

İlerisi için düşündüğüm bir şarkıydı harcadım resmen. :(
ama değmiş yani hem alodan daha kaliteli beşyüz şarkısı var zeki amcamızın gidip içlerinde en dandik aloyu yakalamakta büyük başarıydı :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961