MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

Ee sen de ilk hafta berbat başladın sonra koydun bir cover kurtardın işi, ben öyle yapmıyorum bak adamımın bütün şarkılarına güveniyorum :A Önceki haftaki şarkıları ne yapcan hem bunu beğendiysen gereğini yap işte güzel bir puan bekliyorum senden :A
Yüksek Sadakat'la yarışırken Mirkelam'ın Her Gece şarkısını kullanan da bendim zaten evet :A Benim çözümüm işe yaradı en azından :A

Ben biraz kinciyimdir de yine de bakacaz artık duruma :A

Yüksek Sadakat'la yarışırken Mirkelam'ın Her Gece şarkısını kullanan da bendim zaten evet :A Benim çözümüm işe yaradı en azından :A

Ben biraz kinciyimdir de yine de bakacaz artık duruma :A
Yüksek Sadakat ayrı şimdi onların şarkıları yetersizdi FD'nin 9 tane albümü var. Gerçi hiçbirini size beğendiremiyoruz o ayrı mesele :A Ben de @OzaN gibi diyeyim bari adımız Bully olsa şimdi zirvedeydik :A

@MasacRE- olur da elenmezsen Alev Alev şarkısına çok iyi puan veririm :D
Öyle geçen haftaki gibi 1 verme de sen Alev Alev'i kullanabilecek kadar kalayım yarışmada :A

Yüksek Sadakat ayrı şimdi onların şarkıları yetersizdi FD'nin 9 tane albümü var. Gerçi hiçbirini size beğendiremiyoruz o ayrı mesele :A Ben de @OzaN gibi diyeyim bari adımız Bully olsa şimdi zirvedeydik :A

Öyle geçen haftaki gibi 1 verme de sen Alev Alev'i kullanabilecek kadar kalayım yarışmada :A
Geçen hafta 1 mi vermiştim :D

Yetersizse niye katılıyon o zaman yarışmaya :A

FD'nin ilk 2 haftaki şarkısında çok iş yoktu ama bu iyi duruyor bakalım ne yapacaksın :A Sıkışınca bana sallayın kurtulun ne güzel İstanbul be, biraz da hatayı kendinizde arayıp özeleştiri yapın arkadaş :A