MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

bu arkadan beste yapacagina birlikte düet yapalim danli dinli sarkimi ? :A @EFE UYSAL ben daha @Bully nin sarkisini dinlemedim, bakalim hanginiz galip cikacaksiniz listemde :A
sadece sunu diyeyim bu hafta ilk 3 te olmazsin malesef :D

Beni halk seçti.:))
halk herzaman doğruyu seçemiyor malesef bazı seçimler halka bırakılmayacak kadar önem arz etmekterdir :)

@destere nin tam puanı yeter sana cnm klibi çok beğenmiş :A
@EFE UYSAL yi şimdi umutlandırıyorsun sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak ve sebebi sen olacaksın :) zaten noyan kazması öldüğünde kalp krizi geçirmişti ikinci bir şoku asla atlatamaz :)

Begenmedim demedimki :D

Benidemi katıyorsun? Ben @mrt-06 nın sectiği başkandım da :)
seni katarmıyım hiç, benim deminki mesaja gözlük atan hainlerden bahsettim :) sen şeytanın mosiye uyup öyle kötü şeyler yapıyordun :) şeytan mosi gidipte melek dosi kalınca öyle şeyler yapmıyorsun artık :)

Şimdi dinledim :) yorumu sonrayamı saklasam ? Puana ?

Niye ikimizi kıyasladın ki şimdi onu anlamadım :A
Hareketli diye ?

Olur, sen bilirsin :D

Anladım, umarım benimkini daha çok beğenmişsindir :A
Şuana kadar hep diğer Emre sana fark atıyordu ama bakalım bu hafta ne olacak. Şarkında bir şey iyiyken diğeri tam tersiydi :A recap ne olacak bakalım. 1-2 puan aşağı çeker yada sabit kalır :)

Şuana kadar hep diğer Emre sana fark atıyordu ama bakalım bu hafta ne olacak. Şarkında bir şey iyiyken diğeri tam tersiydi :A recap ne olacak bakalım. 1-2 puan aşağı çeker yada sabit kalır :)
Bu hafta bence tam zamanı diğer Emre'i geçmenin :A

Şarkında bir şey iyiyken diğeri tam tersiydi :A

Şu cümleyi açar mısın biraz :A

@EFE UYSAL senin şarkida Recapta girişteki müziği kesin seç yada aradaki müzik olsun muhakak.
Şuan dinliyorum ve dinledikçe kulaga hoş geliyor. Rakiplerine göre siralamam değişir. Sadece 5 şarki dinledim oyüzden birsey diyemiyorum

Bu hafta bence tam zamanı diğer Emre'i geçmenin :A

Şu cümleyi açar mısın biraz :A
Onu dersem yorumum belli olur :D ama istersen direk söyliyeyim ?
eminmisin diğerini geçeceğine bak yorum yazdim ona :A

@EFE UYSAL senin şarkida Recapta girişteki müziği kesin seç yada aradaki müzik olsun muhakak.
Şuan dinliyorum ve dinledikçe kulaga hoş geliyor. Rakiplerine göre siralamam değişir. Sadece 5 şarki dinledim oyüzden birsey diyemiyorum

Onu dersem yorumum belli olur :D ama istersen direk söyliyeyim ?
eminmisin diğerini geçeceğine bak yorum yazdim ona :A
Söyle merak ettim, bunu öğrenmezsem uyuyamam bu gece :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan