- Reaksiyon puanı
- 114,180
- Puanı
- 1,060
Derimde şimdi insanlar benim yorumdan etkilenmesin Özelde yazayimmi ?Söyle merak ettim, bunu öğrenmezsem uyuyamam bu gece
Derimde şimdi insanlar benim yorumdan etkilenmesin Özelde yazayimmi ?Söyle merak ettim, bunu öğrenmezsem uyuyamam bu gece
Yaz hadiDerimde şimdi insanlar benim yorumdan etkilenmesin Özelde yazayimmi ?
Aaa bu ne ya başı kulaklikta takmisim. Yorumlara üsten baktimda bunu beklemiyordum Recapi çok iyi seç o bip sesi olursa yandınSıradaki şarkımız "Hayat Neden Şekil Yapıyor ? "
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Nerde yazayim ? haha sabahi bulacak şmdi burdami??Yaz hadi
Messenger'dan yazAaa bu ne ya başı kulaklikta takmisim. Yorumlara üsten baktimda bunu beklemiyordum Recapi çok iyi seç o bip sesi olursa yandın
Nerde yazayim ? haha sabahi bulacak şmdi burdami??
Ok yani illa girecem oraya peki jag kommerMessenger'dan yaz
3 saniye bip sesi olay oldu ya Yok orası recapta olmayacak merak etme şarkının geri kalanını nasıl buldun?Aaa bu ne ya başı kulaklikta takmisim. Yorumlara üsten baktimda bunu beklemiyordum Recapi çok iyi seç o bip sesi olursa yandın
Nerde yazayim ? haha sabahi bulacak şmdi burdami??
Ama orasi insani 10-15 saniye şokta bırakiyor adamin sesi dinlendirici iyiki şoku sonra atlatabiliyoruz3 saniye bip sesi olay oldu ya Yok orası recapta olmayacak merak etme şarkının geri kalanını nasıl buldun?
Eski başkanımız @destere ilk defa oy yollamadı ve cezası belirlendi
Ölüp kalmazsam yollarım dedi ve sıvışmaya çalıştı juri başkanlarınlarımızdan @Harunnn60 bu görevi seve seve üstlenerek cezasını kendi elleriyle verdi videoya çektim konuşmalarını dinleyiniz
Son Şarkı Gönderme Tarihi : 1 Nisan Cumartesi 16:00
Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray ve @turkuazz Rafet El Roman 5 Puan
@Bully Emre Altuğ 1 Puan
-Kurallar-
1 -Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olucak şarkıyı tamamlamak için 5-6 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak
2- Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri 2 şer gün olucak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne inicek
3- 2 eleme 13.hafta yanı Çeyrek finalde yapılacak
4- Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar
Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )
Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
6 @batuhankaralar - Mehmet Erdem
7 @vadikızı - Murat Dalkılıç
8 @OzaN - Mirkelam
9 @denizz19 - Ferhat Göçer
10 @ozmoturk -Gökçe
11 @efe UYSA L- Emre Kaya
12 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
13 @MayısKralı - Betül Demir
14 @dreamy - Gökhan Tepe
15 @Mr.At - Aşık Veysel
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@cevaa
@Maskeli Fedai
@Dosi
@BesaleT
@tolgab
@Sherlock
@FaJi
@soo
@berkann
Sunucular : 5.Sezonda Çeyrek final gören Ziynet Sali ve 6. olan Shakira
Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın enerjik hitlerinden "Aşkımsın". Tüm çikolata ve limonata aşıklarına gelsin.
2.00-3.07
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Bilmediğin şarkılarını daha da çok seveceksin inşallah.@Çiğdem- düzelt şu konuyu sinirlerim bozuldu
Bildiğim şarkılarını kullandın verebilceğim en yüksek puanlari verdim artik sanada bye deriz yakinda
Tamam tamam bakarız.1 verdin Sana verdiğim harika puanın karşılığı 1 oldu. @mrt-06 ile birlikte senden de telafi bekliyorum bu hafta
Ozan sen de mi çikolata üzerinden darbe mesajı vermek istiyorsun yoksa. 😱 Malum bugün tüm çikolatalar darbe mesajı veriyor.Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın enerjik hitlerinden "Aşkımsın". Tüm çikolata ve limonata aşıklarına gelsin.
2.00-3.07
Son Oy Gönderme Tarihi : 3 Nisan Pazartesi 22:00
Recap videosu ilk sayfada en alt kısımda ben özel kutularınıza yollayacam
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
okadar @Harunnn60 a seni örnek gösterdim beeeBu hafta biraz geç kullanacağım. Son güne kadar beklerim.
AMAN TEHRİKELİ YERLERE GİTME SEN ANLAMISSINDIRŞehir dışındayım. Nettimi harcayamam.