Derimde şimdi insanlar benim yorumdan etkilenmesinSöyle merak ettim, bunu öğrenmezsem uyuyamam bu gece![]()
Derimde şimdi insanlar benim yorumdan etkilenmesinSöyle merak ettim, bunu öğrenmezsem uyuyamam bu gece![]()
Yaz hadiDerimde şimdi insanlar benim yorumdan etkilenmesinÖzelde yazayimmi ?
![]()
Aaa bu ne ya başıSıradaki şarkımız "Hayat Neden Şekil Yapıyor ? "
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Nerde yazayim ?Yaz hadi![]()
Messenger'dan yazAaa bu ne ya başıkulaklikta takmisim. Yorumlara üsten baktimda bunu beklemiyordum
Recapi çok iyi seç
o bip sesi olursa yandın
Nerde yazayim ?haha sabahi bulacak şmdi
burdami??
Ok yani illa girecem oraya pekiMessenger'dan yaz![]()
3 saniye bip sesi olay oldu yaAaa bu ne ya başıkulaklikta takmisim. Yorumlara üsten baktimda bunu beklemiyordum
Recapi çok iyi seç
o bip sesi olursa yandın
Nerde yazayim ?haha sabahi bulacak şmdi
burdami??
Ama orasi insani 10-15 saniye şokta bırakiyor3 saniye bip sesi olay oldu yaYok orası recapta olmayacak merak etme şarkının geri kalanını nasıl buldun?
![]()
Eski başkanımız @destere ilk defa oy yollamadı ve cezası belirlendi
Ölüp kalmazsam yollarım dedi ve sıvışmaya çalıştı juri başkanlarınlarımızdan @Harunnn60 bu görevi seve seve üstlenerek cezasını kendi elleriyle verdi videoya çektim konuşmalarını dinleyiniz
Son Şarkı Gönderme Tarihi : 1 Nisan Cumartesi 16:00
Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray ve @turkuazz Rafet El Roman 5 Puan
@Bully Emre Altuğ 1 Puan
-Kurallar-
1 -Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olucak şarkıyı tamamlamak için 5-6 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak
2- Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri 2 şer gün olucak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne inicek
3- 2 eleme 13.hafta yanı Çeyrek finalde yapılacak
4- Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar
Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )
Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
6 @batuhankaralar - Mehmet Erdem
7 @vadikızı - Murat Dalkılıç
8 @OzaN - Mirkelam
9 @denizz19 - Ferhat Göçer
10 @ozmoturk -Gökçe
11 @efe UYSA L- Emre Kaya
12 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
13 @MayısKralı - Betül Demir
14 @dreamy - Gökhan Tepe
15 @Mr.At - Aşık Veysel
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@cevaa
@Maskeli Fedai
@Dosi
@BesaleT
@tolgab
@Sherlock
@FaJi
@soo
@berkann
Sunucular : 5.Sezonda Çeyrek final gören Ziynet Sali ve 6. olan Shakira
![]()
![]()
Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın enerjik hitlerinden "Aşkımsın". Tüm çikolata ve limonata aşıklarına gelsin.
2.00-3.07
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Bilmediğin şarkılarını daha da çok seveceksin inşallah.@Çiğdem- düzelt şu konuyu sinirlerim bozuldu
Bildiğim şarkılarını kullandın verebilceğim en yüksek puanlari verdim artik sanada bye deriz yakinda![]()
Tamam tamam bakarız.1 verdinSana verdiğim harika puanın karşılığı 1 oldu. @mrt-06 ile birlikte senden de telafi bekliyorum bu hafta
![]()
Ozan sen de mi çikolata üzerinden darbe mesajı vermek istiyorsun yoksa. 😱 Malum bugün tüm çikolatalar darbe mesajı veriyor.Bu haftaki şarkımız Mirkelam'ın enerjik hitlerinden "Aşkımsın". Tüm çikolata ve limonata aşıklarına gelsin.
2.00-3.07
Son Oy Gönderme Tarihi : 3 Nisan Pazartesi 22:00
Recap videosu ilk sayfada en alt kısımda ben özel kutularınıza yollayacam
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
okadar @Harunnn60 a seni örnek gösterdim beeeBu hafta biraz geç kullanacağım. Son güne kadar beklerim.![]()
AMAN TEHRİKELİ YERLERE GİTME SEN ANLAMISSINDIRŞehir dışındayım. Nettimi harcayamam.![]()