MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

Aaa bu ne ya başı :A kulaklikta takmisim. Yorumlara üsten baktimda bunu beklemiyordum :A Recapi çok iyi seç :D o bip sesi olursa yandın :A

Nerde yazayim ? :D haha sabahi bulacak şmdi :D burdami??

Aaa bu ne ya başı :A kulaklikta takmisim. Yorumlara üsten baktimda bunu beklemiyordum :A Recapi çok iyi seç :D o bip sesi olursa yandın :A

Nerde yazayim ? :D haha sabahi bulacak şmdi :D burdami??
3 saniye bip sesi olay oldu ya :A Yok orası recapta olmayacak merak etme şarkının geri kalanını nasıl buldun? :D

3 saniye bip sesi olay oldu ya :A Yok orası recapta olmayacak merak etme şarkının geri kalanını nasıl buldun? :D
Ama orasi insani 10-15 saniye şokta bırakiyor :D adamin sesi dinlendirici iyiki şoku sonra atlatabiliyoruz :)
Sarilsin diye bekliyorum kismindan itibaren hoşuma gidiyor. Eyvah kisimlarida güzel :) umarım son 5 te olmazsin listemde :D daha cok sarki dinlemedim henuz.
Şimdi dinliyorum ve kötü değil 😉

Eski başkanımız @destere ilk defa oy yollamadı ve cezası belirlendi

Ölüp kalmazsam yollarım dedi ve sıvışmaya çalıştı juri başkanlarınlarımızdan @Harunnn60 bu görevi seve seve üstlenerek cezasını kendi elleriyle verdi videoya çektim konuşmalarını dinleyiniz :A

Son Şarkı Gönderme Tarihi : 1 Nisan Cumartesi 16:00

Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray ve @turkuazz Rafet El Roman 5 Puan
@Bully Emre Altuğ 1 Puan

-Kurallar-
1 -Recap Süreleri ilk 5 hafta 60 saniye olucak şarkıyı tamamlamak için 5-6 saniye fazladan olabilir 6.haftayla birlikte 90 saniye süreye çıkacak

2- Şarkı gönderme ve oy yollama süreleri 2 şer gün olucak, 6.haftayla birlikte ise şarkı gönderme süresi 1 güne inicek

3- 2 eleme 13.hafta yanı Çeyrek finalde yapılacak

4- Şarkıyı geç gönderenler -5 oy yollamayan yarışmacılar -15 ceza puanı alacaklar

Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )

Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
6 @batuhankaralar - Mehmet Erdem
7 @vadikızı - Murat Dalkılıç
8 @OzaN - Mirkelam
9 @denizz19 - Ferhat Göçer
10 @ozmoturk -Gökçe
11 @efe UYSA L- Emre Kaya
12 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
13 @MayısKralı - Betül Demir
14 @dreamy - Gökhan Tepe
15 @Mr.At - Aşık Veysel

Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@cevaa
@Maskeli Fedai
@Dosi
@BesaleT
@tolgab
@Sherlock
@FaJi
@soo
@berkann

Sunucular : 5.Sezonda Çeyrek final gören Ziynet Sali ve 6. olan Shakira
Xh18IlJ-_400x400.jpg

Shakira-Hottest-And-Sexiest-Celebrities-2017.jpg

@Çiğdem- düzelt şu konuyu sinirlerim bozuldu :A

Bildiğim şarkılarını kullandın verebilceğim en yüksek puanlari verdim artik sanada bye deriz yakinda :A

Ozan sen de mi çikolata üzerinden darbe mesajı vermek istiyorsun yoksa. 😱 Malum bugün tüm çikolatalar darbe mesajı veriyor. :A

Bu hafta biraz geç kullanacağım. Son güne kadar beklerim.:A