kötü başkan kötü şarkı beğeniryani şaşırtmadı bizi sizin çiceği bamyasında olan yeni başkanınız
)
İyice papucun dama atıldı.
kötü başkan kötü şarkı beğeniryani şaşırtmadı bizi sizin çiceği bamyasında olan yeni başkanınız
)
bu arkadan beste yapacagina birlikte düet yapalim danli dinli sarkimi ?@EFE UYSAL ın şarkısı özellikle @destere den tam puan bekliyormuş
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Yeni nesil gençler iyi verecektir seven çok eski topraklar 1i basarbu arkadan beste yapacagina birlikte düet yapalim danli dinli sarkimi ?@EFE UYSAL ben daha @Bully nin sarkisini dinlemedim, bakalim hanginiz galip cikacaksiniz listemde
sadece sunu diyeyim bu hafta ilk 3 te olmazsin malesef![]()
haha burdaki juriler acaba hangileri yeni nesilYeni nesil gençler iyi verecektir seven çok eski topraklar 1i basar![]()
98 99lular yeni nesil diyebiliriz altındakiler eski toprak ama 3. Hafta için ideal bir şarkıhaha burdaki juriler acaba hangileri yeni nesil
eski toprak kac yasindan basliyor ? yeni nesil kac yasinda bitiyor ?![]()
ozaman eski toprak dediklerin 1 basarsa elenen sen olursun98 99lular yeni nesil diyebiliriz altındakiler eski toprak ama 3. Hafta için ideal bir şarkı![]()
@destere nin tam puanı yeter sana cnm klibi çok beğenmişYeni nesil gençler iyi verecektir seven çok eski topraklar 1i basar![]()
Baya var ama şarkı iyi sen beğenmeozaman eski toprak dediklerin 1 basarsa elenen sen olursunburda kac kisi 98 ve ustu ki ?
![]()
halk herzaman doğruyu seçemiyor malesef bazı seçimler halka bırakılmayacak kadar önem arz etmekterdirBeni halk seçti.)
@EFE UYSAL yi şimdi umutlandırıyorsun sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak ve sebebi sen olacaksın@destere nin tam puanı yeter sana cnm klibi çok beğenmiş![]()
seni katarmıyım hiç, benim deminki mesaja gözlük atan hainlerden bahsettim
Niye ikimizi kıyasladın ki şimdi onu anlamadımbu arkadan beste yapacagina birlikte düet yapalim danli dinli sarkimi ?@EFE UYSAL ben daha @Bully nin sarkisini dinlemedim, bakalim hanginiz galip cikacaksiniz listemde
sadece sunu diyeyim bu hafta ilk 3 te olmazsin malesef![]()
Şimdi dinledimBu hafta, Emre Altuğ'un Çağla Şikel için yazdığı "Tek Aşkım" şarkısıyla karşınızdayız. Herkese başarılar.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @tolgab @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At
Hareketli diye ?Niye ikimizi kıyasladın ki şimdi onu anlamadım![]()
Olur, sen bilirsinŞimdi dinledimyorumu sonrayamı saklasam ? Puana ?
Hareketli diye ?
Şuana kadar hep diğer Emre sana fark atıyordu ama bakalım bu hafta ne olacak. Şarkında bir şey iyiyken diğeri tam tersiydiOlur, sen bilirsin
Anladım, umarım benimkini daha çok beğenmişsindir![]()
Bu hafta bence tam zamanı diğer Emre'i geçmeninŞuana kadar hep diğer Emre sana fark atıyordu ama bakalım bu hafta ne olacak. Şarkında bir şey iyiyken diğeri tam tersiydirecap ne olacak bakalım. 1-2 puan aşağı çeker yada sabit kalır
![]()
Şarkında bir şey iyiyken diğeri tam tersiydi![]()
Onu dersem yorumum belli olurBu hafta bence tam zamanı diğer Emre'i geçmenin
Şu cümleyi açar mısın biraz![]()
Söyle merak ettim, bunu öğrenmezsem uyuyamam bu gece@EFE UYSAL senin şarkida Recapta girişteki müziği kesin seç yada aradaki müzik olsun muhakak.
Şuan dinliyorum ve dinledikçe kulaga hoş geliyor. Rakiplerine göre siralamam değişir. Sadece 5 şarki dinledim oyüzden birsey diyemiyorum
Onu dersem yorumum belli olurama istersen direk söyliyeyim ?
eminmisin diğerini geçeceğine bak yorum yazdim ona![]()