MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

her zamanki gibi meeliyor zeki amca, helal olsun

@destere bu sefer klibimdeki kız güzel ama sen yine 4 verirsin nasılsa
bu sefer dördüde zor görürsün gibime geliyor o beğenmediğin dörtler göçüğe ilaç gibi geliyordu bakalım bu sefer dördü tutturacakmı

bu sefer dördüde zor görürsün gibime geliyor o beğenmediğin dörtler göçüğe ilaç gibi geliyordu bakalım bu sefer dördü tutturacakmı
Vayy demek 5
senden zaten çok beklentim Yok bu zamana kadar bir hafta dışında hep 4 verdin diye hatırlıyorum

Emre'ye sıra gelene kadar çok gıcık olduğun var senin, onları bir eleyelim de sonra hesaplaşırız elbet
zaten ordan kurtarıyorsun durumu
aslında yarışmada kaliteli birkaç bayan şarkıcının olmaması kötülere yaradı

Vayy demek 5
senden zaten çok beklentim Yok bu zamana kadar bir hafta dışında hep 4 verdin diye hatırlıyorum
verdiğim 6 puan noldu onu unuttun tabi
zaten yapılan iyilikler değilde kötülükler hatırlanırmış dünya pis yani yapacak bişey yok

Bu zamana kadar bir hafta dışında dedim Ya işte

kızın bindiği bisiklet ne kadar şanslı
kapmak istediğim açıyı kapmış
)

Bu zamana kadar bir hafta dışında dedim Ya işte
bir 6 bir 5 puan almıştı benden
ama onlara güvenme @batuhankaralar ın ördek bir hafta benden yedi almıştı sonra birleri yapıştıra yapıştıra bir manyağı yaptım ördeği
)

Sağlık olsun ama 1 puanlık şarkı değil benimki

Bu şarkı geçen sezon Nilüfer'le kullanılmıştı, bir bakayım kaçıncı olmuş

@MasacRE- Şarkını paylaş senin hayranların sabırsızlanıyor @Bully @sokak sanati @EFE UYSAL @destere @Doğu falan

Hayranlarımı daha fazla bekletmeyelim paylaştım şarkımı
Yorum alalım destereden

Trip atma hiç ben kendi izlediğim diziler dışında kimseye oy vermiyorum sana özel bir durum yok

Bu şarkı Aşkın Kanunu ile aynı albümde kraliçem. Benim Albümüm yaparsan bu albümle katılcam çok güzel şarkılar var.
Onu kullanıcam 11'e düşünüyorum aslında son 5'de değişiklik düşünüyorum.

Harika atmışsın elticim.

Yorum alalım destereden

Trip atma hiç ben kendi izlediğim diziler dışında kimseye oy vermiyorum sana özel bir durum yok
@Bully ve @sokak sanati bayılms şarkısna bakalım @destere @EFE UYSAL ne diyecek

@destere nilüfer hayranıdır

hatırladım şimdi hatta @soo ya demiştim nilüferin yanına sapın birini yerleştirmeseydin keşke nilüferi kirletmiş demiştim
)

burdada aynısını diyorum ağaçkakana rağmen nilüfer için üç beş bişeyler veririz

Yorum alalım destereden

Keyfin bilir. Fikrine ve keyfine saygılı biriyim

Bu şarkıya kayıtsız kalmayabilirim çok güzel bir seçim ama sıralamada nasıl yer bulacak bakalım

şarkıya değil yani rahmetliye hürmeten harikayı bastık