MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Bu haftaki şarkım oldukça kültleşmiş bir eser... Zeki Müren'den "Kıskanırım Seni Ben" keyifli dinlemeler..

Sakın takma göğüsüne gülünü kıskanırım...
Seni saran kemerden belini kıskanırım...
Kıskanırım seni ben! Kıskanırım kalbimden bu nasıl aşk Allah'ım öleceğim derdimden...

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Çiğdem-
her zamanki gibi meeliyor zeki amca, helal olsun :)

@destere bu sefer klibimdeki kız güzel ama sen yine 4 verirsin nasılsa :A
bu sefer dördüde zor görürsün gibime geliyor o beğenmediğin dörtler göçüğe ilaç gibi geliyordu bakalım bu sefer dördü tutturacakmı :)

bu sefer dördüde zor görürsün gibime geliyor o beğenmediğin dörtler göçüğe ilaç gibi geliyordu bakalım bu sefer dördü tutturacakmı :)
Vayy demek 5 :A senden zaten çok beklentim Yok bu zamana kadar bir hafta dışında hep 4 verdin diye hatırlıyorum :A

Emre'ye sıra gelene kadar çok gıcık olduğun var senin, onları bir eleyelim de sonra hesaplaşırız elbet :A
zaten ordan kurtarıyorsun durumu :) aslında yarışmada kaliteli birkaç bayan şarkıcının olmaması kötülere yaradı :)

Vayy demek 5 :A senden zaten çok beklentim Yok bu zamana kadar bir hafta dışında hep 4 verdin diye hatırlıyorum :A
verdiğim 6 puan noldu onu unuttun tabi :) zaten yapılan iyilikler değilde kötülükler hatırlanırmış dünya pis yani yapacak bişey yok :)

zaten ordan kurtarıyorsun durumu :) aslında yarışmada kaliteli birkaç bayan şarkıcının olmaması kötülere yaradı :)

verdiğim 6 puan noldu onu unuttun tabi :) zaten yapılan iyilikler değilde kötülükler hatırlanırmış dünya pis yani yapacak bişey yok :)
Bu zamana kadar bir hafta dışında dedim Ya işte :A

Bu haftaki şarkımız yayınlandığı tarihte büyük ilgi gören hem klibi hem de klipsiz haliyle iyi bir izlenme oranına kavuşan "Yıllarım Gitti" ile geliyoruz. Umarım beğenirsiniz, herkese başarılar. :)

@mrt-06 @vadikızı @MasacRE- @OzaN @turkuazz @Bully @Tolstoyevski @destere @Dosi @Harunnn60 @MEnes @cookies @xemrexxx @tolgab @Sherlock @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @dreamy @FaJi @batuhankaralar @mesmeso61 @berkann @Doğu @Billy Kane @Çiğdem-
kızın bindiği bisiklet ne kadar şanslı :) kapmak istediğim açıyı kapmış :))

Bu zamana kadar bir hafta dışında dedim Ya işte :A
bir 6 bir 5 puan almıştı benden :) ama onlara güvenme @batuhankaralar ın ördek bir hafta benden yedi almıştı sonra birleri yapıştıra yapıştıra bir manyağı yaptım ördeği :))

kızın bindiği bisiklet ne kadar şanslı :) kapmak istediğim açıyı kapmış :))

bir 6 bir 5 puan almıştı benden :) ama onlara güvenme @batuhankaralar ın ördek bir hafta benden yedi almıştı sonra birleri yapıştıra yapıştıra bir manyağı yaptım ördeği :))
Sağlık olsun ama 1 puanlık şarkı değil benimki :D

Bu şarkı geçen sezon Nilüfer'le kullanılmıştı, bir bakayım kaçıncı olmuş :A

@MasacRE- Şarkını paylaş senin hayranların sabırsızlanıyor @Bully @sokak sanati @EFE UYSAL @destere @Doğu falan :A :A :A

heh işte geçen haftaki rezaletten sonra bu idare eder :)

bırak unutsun bu hafta zaten pis pis şeyler seçiyor diğerleri ondan daha pis olmasa çekilecek gibi değil :)

alturpu işte bir at olarak düşünmen güzel :)umarım ayağı kırılır son düzlükte :)

Hayranlarımı daha fazla bekletmeyelim paylaştım şarkımı :A Yorum alalım destereden :A

Trip atma hiç ben kendi izlediğim diziler dışında kimseye oy vermiyorum sana özel bir durum yok :A

aaa yok cnm aşkın kanununu diyorum ahh keşke 9.haftakı şarkını kullanmadan önce gelseydi aklımıza bu hafta kullandığın şarkı :A :A :A

Hhahah capioyu diyorum zaten maskeli fedainin hediyesi o ayoll baskasını gözü görmez :A
Bu şarkı Aşkın Kanunu ile aynı albümde kraliçem. Benim Albümüm yaparsan bu albümle katılcam çok güzel şarkılar var. :A Onu kullanıcam 11'e düşünüyorum aslında son 5'de değişiklik düşünüyorum. :A

Harika atmışsın elticim. :A

Hayranlarımı daha fazla bekletmeyelim paylaştım şarkımı :A Yorum alalım destereden :A

Trip atma hiç ben kendi izlediğim diziler dışında kimseye oy vermiyorum sana özel bir durum yok :A
@Bully ve @sokak sanati bayılms şarkısna bakalım @destere @EFE UYSAL ne diyecek :A

@destere nilüfer hayranıdır :A

hatırladım şimdi hatta @soo ya demiştim nilüferin yanına sapın birini yerleştirmeseydin keşke nilüferi kirletmiş demiştim :))

burdada aynısını diyorum ağaçkakana rağmen nilüfer için üç beş bişeyler veririz :)

Bu şarkıya kayıtsız kalmayabilirim çok güzel bir seçim ama sıralamada nasıl yer bulacak bakalım :D

Bu şarkı Aşkın Kanunu ile aynı albümde kraliçem. Benim Albümüm yaparsan bu albümle katılcam çok güzel şarkılar var. :A Onu kullanıcam 11'e düşünüyorum aslında son 5'de değişiklik düşünüyorum. :A

Harika atmışsın elticim. :A
şarkıya değil yani rahmetliye hürmeten harikayı bastık :)