göbeği tüm klibi doldurmuş vatandaşın bertaraf etmek mümkün değilSen kafanda aradan çıkartırsın Emre'yi, güveniyorum sana Kızlara yazık etme
göbeği tüm klibi doldurmuş vatandaşın bertaraf etmek mümkün değilSen kafanda aradan çıkartırsın Emre'yi, güveniyorum sana Kızlara yazık etme
Ben kızdan dolayı dedim, yoksa @destere'nin parlakçı olduğunu ima edecek değilim
aaa bak o konuda haklısın renk olarak sezonun en renkli ismi tabikide emre altuğBen kızdan dolayı dedim, yoksa @destere'nin parlakçı olduğunu ima edecek değilim
Sever o böyle klipleri, yarışmanın en renkli yarışmacısı Emre kesinlikle, sürekli değişik bir tarzla geliyoruz
Renkli isimleri şampiyon yapmazlar genelde, klişeleri tercih eder halkaaa bak o konuda haklısın renk olarak sezonun en renkli ismi tabikide emre altuğ
@MasacRE- de renk katıyor sen hernekadar gıcık olsanda feridunla baya iyi bir yol izlemiş tecrübeside olmamasına rağmen mesala şarkıları bitti sanıyordum iyilerini saklamıs birde
aaa o renklilerin en basında sen geliyorsun ama bu sezon yanı ona göre cnmRenkli isimleri şampiyon yapmazlar genelde, klişeleri tercih eder halk
Buldu zayıf sezonu tabii yaptı stratejiyi @MasacRE- Umarım amacına ulaşır Sarpçı kardeşim
Emre'nin gidişatı da Serdar'ınkine benziyor umarım aynı kaderi yaşamayızaaa o renklilerin en basında sen geliyorsun ama bu sezon yanı ona göre cnm
aaaa ne güzel bende serdar klibi çıkarsada yaz gelse diyordum ayollEmre'nin gidişatı da Serdar'ınkine benziyor umarım aynı kaderi yaşamayız
Serdar demişken 2 güne yeni klibi çıkıyor kız hazır ol
Renkli isimleri şampiyon yapmazlar genelde, klişeleri tercih eder halk
Buldu zayıf sezonu tabii yaptı stratejiyi @MasacRE- Umarım amacına ulaşır Sarpçı kardeşim
Sevince'yi sevmem demiştim daha önce, bir şey bekleme bu haftaNasıl buldun bu hafta üstadı
Sevince'yi sevmem demiştim daha önce, bir şey bekleme bu hafta
Sen beni nasıl buldun somurtuk marjinalBilirsin, ben de yazı sevmem. Hatta nefret ederim. Bir şey ima ettiğimi yok da yalnızca bil istedim.
heh işte geçen haftaki rezaletten sonra bu idare ederSevmek bil ki doğmaktır yeni baştan
Aşık oldum galiba yavaştan...
@Dosi @denizz19 @Bully @mrt-06 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE- @OzaN @turkuazz @Tolstoyevski @destere @Harunnn60 @MEnes @cookies @xemrexxx @tolgab @Sherlock @Maskeli Fedai @ozmoturk @EFE UYSAL @dreamy @FaJi @batuhankaralar @mesmeso61 @berkann @Doğu @Billy Kane @Çiğdem-
bırak unutsun bu hafta zaten pis pis şeyler seçiyor diğerleri ondan daha pis olmasa çekilecek gibi değil@MasacRE- Şarkını paylaş senin hayranların sabırsızlanıyor @Bully @sokak sanati @EFE UYSAL @destere @Doğu falan
Ben arap atı gibi sonradan açılırım hep, bir tek Gökhan'da domine etmiştim
hhahaha gotham izledinmi bakalımheh işte geçen haftaki rezaletten sonra bu idare eder
bırak unutsun bu hafta zaten pis pis şeyler seçiyor diğerleri ondan daha pis olmasa çekilecek gibi değil
alturpu işte bir at olarak düşünmen güzel umarım ayağı kırılır son düzlükte
yoo hiç alakam yok gothamla arkadaşlar çağırdı biraz onlarla çene çaldık vır vır vır bir türlü kestikleride yok lafı, hadi onuda geçtik kız bile değiller hepsi sap kendimi zor kurtardımhhahaha gotham izledinmi bakalım
Emre'ye sıra gelene kadar çok gıcık olduğun var senin, onları bir eleyelim de sonra hesaplaşırız elbetheh işte geçen haftaki rezaletten sonra bu idare eder
bırak unutsun bu hafta zaten pis pis şeyler seçiyor diğerleri ondan daha pis olmasa çekilecek gibi değil
alturpu işte bir at olarak düşünmen güzel umarım ayağı kırılır son düzlükte
hhahah oğlanlarsa onlarla çene çalabilirsin cnm sakınca yokyoo hiç alakam yok gothamla arkadaşlar çağırdı biraz onlarla çene çaldık vır vır vır bir türlü kestikleride yok lafı, hadi onuda geçtik kız bile değiller hepsi sap kendimi zor kurtardım