MusicSurvivor 5.Sezon I Başvuru

Yok senden yardım alırız :A
Çok beklersin :A

Neyse ki Özgün konusunda yardımcı olmaya kalkmamışım sana düşünsene ben vakit ayırıp sana 15 şarkı önerecem sonra sen gidip İrem'i seçiyom diyecen tam dayaklıksın valla. :A

Taştan nefret edilir mi tam puanlık o :A
İrem daha iyi is yapar bence :A neresi tam puanlik ya ben sevmedim :A
O zaman biraz daha dinle bakalım alışmaya çalış, alışamazsan da kullanmam artık bizde şarkı çok :A

Taktik bizden sorulur aga :A

İrem Derici seçilmemişse kap onu bence forum tarihinde ilk kez bir yarışmada şampiyonluğa oynayabilirsin :A
Senin icin denerim aga belki zorlarsak 3 puana cikarabiliriz :A

İrem daha iyi is yapar bence :A neresi tam puanlik ya ben sevmedim :A

Senin icin denerim aga belki zorlarsak 3 puana cikarabiliriz :A
Sınırları zorlamak lazım tabii aga şarkı konusunda sıkıntı yaşarsan yardımcı olabilirim bu tarz işler benden sorulur hep :A

Why :( I think you want to join but you're afraid of results.Am I right?
Sonuçlardan korkmak değil mesele. Artık yaz planıma uyup biraz izlemem gereken dizilere, filmlere, animelere dadanacağım. :A Zaman ayırmak lazım yarışmaya ben de ayıramam gibi. :) Hele Ağustos'ta başlıyor ise zaten o iş direk iptal, köye gidicem. :A

Sonuçlardan korkmak değil mesele. Artık yaz planıma uyup biraz izlemem gereken dizilere, filmlere, animelere dadanacağım. :A Zaman ayırmak lazım yarışmaya ben de ayıramam gibi. :) Hele Ağustos'ta başlıyor ise zaten o iş direk iptal, köye gidicem. :A

Köyde ineklere dinlet işte daha ne :A

@EFE UYSAL başvuru yap la sonra gelip yarışma bensiz çok sıkıcı falan deme valla döverim :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan