MusicSurvivor 5.Sezon I Başvuru

gagadan ben vazgeçirmiştim bunu zaten özgünlede yine ben hevesini kaçırdım :A

adamın varlığından bile haberim yokmuş at çöp sepetine gitsin :A :A :A
Aynen insanlar üzerindeki etkin büyük @MayısKralı da saf zaten hemen etkileniyor :A

İnsan bana da yorum yapar.ss
Sana yorum yapmaya özele gelecektim aslında :A

Ama Mehmet Erdem iyidir Hakim Bey, Herkes Aynı Hayatta, Gibi Gibi şarkılarını severim mesela umarım 15 şarkı bulabilirsin :A

Aynen insanlar üzerindeki etkin büyük @MayısKralı da saf zaten hemen etkileniyor :A

Ama gerçekten 3.sezondayken daha aklımda iki isim vardı Gökhan ve İrem :A Sonra 5.sezon başvurularında hepsi kapılmıştır diye hiç başvuru yapmaya tenezzül bile etmedim ama şimdi seçeyim mi diye düşünüyorum :A

@eskici @ozgur2113 sizinde fikirlerinizi alayım özgür mü irem mi :A

İlk dinledigimde cok sacma geldi sonrada alisamadim sarkiya :A iyi taktik :A
O zaman biraz daha dinle bakalım alışmaya çalış, alışamazsan da kullanmam artık bizde şarkı çok :A

Taktik bizden sorulur aga :A

Ama gerçekten 3.sezondayken daha aklımda iki isim vardı Gökhan ve İrem :A Sonra 5.sezon başvurularında hepsi kapılmıştır diye hiç başvuru yapmaya tenezzül bile etmedim ama şimdi seçeyim mi diye düşünüyorum :A

İrem Derici seçilmemişse kap onu bence forum tarihinde ilk kez bir yarışmada şampiyonluğa oynayabilirsin :A

irem daha başarılı gider tabi ayoll ama özgünle yarışmaktan zevk alıcaksan onu seç sevdiğin şarkıcı olması daha heyecanlı hale getiriyor yarışmayı hangisiyle daha heyecan duyucaksan onu al :A :A :A

O zaman biraz daha dinle bakalım alışmaya çalış, alışamazsan da kullanmam artık bizde şarkı çok :A

Taktik bizden sorulur aga :A

İrem Derici seçilmemişse kap onu bence forum tarihinde ilk kez bir yarışmada şampiyonluğa oynayabilirsin :A

Başvurumuzu yaptık :A Başıma ne gelirse kararsızlıktan gelecek valla :A

irem daha başarılı gider tabi ayoll ama özgünle yarışmaktan zevk alıcaksan onu seç sevdiğin şarkıcı olması daha heyecanlı hale getiriyor yarışmayı hangisiyle daha heyecan duyucaksan onu al :A :A :A

İkisinide seviyorum ama Özgünün 4-5 şarkısını seviyorum sadece :A :A

İrem'i bırakmış olman kötü tabi ama bende şu anda midyata pirince giderken elimdeki bulgurdan oldum daha fazla konuşmayayım :F :F @Bully @Çiğdem- @GunesinOglu
iremide abartmamak lazım cnm 1 tane düşük şarkıyla hemen güme gidersin benim albümümde öyle olmuştu mesala hit şarkılarından 1. falan olursunda düşük şarkıda gülşenin iremin falan kredileri hiç yok hemen güme gidiyorlar :A :A :A

amaç eğlenmek bence gagayla devam et sen :F

İrem'i bırakmış olman kötü tabi ama bende şu anda midyata pirince giderken elimdeki bulgurdan oldum daha fazla konuşmayayım :F :F @Bully @Çiğdem- @GunesinOglu
bence iremi seçmiş olsaydın daha iyi olurdu iremin tüm parçaları hit tüm haftalar ilk sıralarda olurdun tabi özgünde iyi şarkıları bulunuyor ama bakalım juriler özgün için nasıl oylama yapacak:)

iremide abartmamak lazım cnm 1 tane düşük şarkıyla hemen güme gidersin benim albümümde öyle olmuştu mesala hit şarkılarından 1. falan olursunda düşük şarkıda gülşenin iremin falan kredileri hiç yok hemen güme gidiyorlar :A :A :A

Yok Gaga'nın iticiliğini kabulleniyorum :A

Noldu İrem'i alacam derken alamadın ve Özgün'ü de mi kaybettin yoksa :A

Bilemiyorum öyle bir şey olmuş olabilir :A

bence irem bu kadaroda baya bir iyi sonuçlar alırdı:)