MusicSurvivor 5.Sezon I Başvuru

MusicSurvivor 5.sezonunun on dördüncü yarışmacısı Ezo ile @turkuazz oluyor!

ezo-genc-kimdir4.jpg

Ayna'nın bir şarkısını bilirim sadece :D Ama bak bunuda biliyorum ama Ayna'nın olduğunu bilmiyordum :bhr: Umarım senin içinde aynıdır özgün :D

Birde vadikızı var @GunesinOglu o da ortalıkta yok kadroda mı şuan :D
aa tabi onunda iyi şarkıları vardır dinleyince bunu omu söylüyormuş dediğim elbet olur ben şarkılarına laf etmedim kendisini tanımıyorum :A :A :A

her şarkımız çok özel bilmeyenlerede aynayı tanıtıcam inş :A :A :A

MusicSurvivor 5.sezonunun on beşinci yarışmacısı Fettah Can ile @eskici oluyor!

maxresdefault.jpg

MusicSurvivor 5.sezonunun on altıncı yarışmacısı Calvin Harris ile @DarkLeqenD oluyor!

_80547188_5d3aa5a5-3628-4d0a-8565-3cf23709550d.jpg

@eskici Fettah Can iyi seçim aga sen Gökhan Türkmen sever misin :D

@Harunnn60 çok seviyormuş mesela :A

thumbnail_1469124941.jpg

@MayısKralı Özgün'ün en sevdiğim şarkılarından biri de Şeytan'dır @Çiğdem- bile duymuştur illa ki :A

Sen İstanbulsun ve Cati Kati gibi sarkilarini severim :D

Evet bu bende çok seviyorum, Özgün'ün sadece ismi duyulmamış :A Çoğu şarkıları duyulmuştur :A

@eskici Zaten Fettah Can'ı ben önermiştim galiba sana :A Çok çok iyi seçim :A
Evet sen önermistin iyi puanlar vermezsen bozusuruz :A

Hımm iyiymiş inşallah sevdiğin şarkıları bu kadarla sınırlı değildir :A

Noldu daha yarışma başlamadan Özgün'den umudu kestin de İrem Derici'ye mi geçiş yapacan yoksa :F

Özgün'ü bırakmak istemiyorum ama İremsiz bir sezonda istemiyorum :FÇoğu kişi tanımıyor Özgünü kurban gidebilir erkenden :(

Degildir herhalde vardir baska sevdigim sarkilari su an aklima gelmedi hepsi ama tas sarkisindan nefret ederim onu koydugun an 1 puana hazir ol :A
Al işte neyinden nefret ettin ki güzelim şarkının :A Neyse o şarkıyı kullanırsam ben de sana 1 veririm artık o hafta :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan