@MayısKralı bir şekilde yarışma sunucusunu ikna et bence iremle yarışZaten senin başına bugüne kadar ne geldiyse hep kararsızlığından geldi
@MayısKralı bir şekilde yarışma sunucusunu ikna et bence iremle yarışZaten senin başına bugüne kadar ne geldiyse hep kararsızlığından geldi
@MayısKralı bir şekilde yarışma sunucusunu ikna et bence iremle yarış
Olayı biraz daha detaylı anlatsan Cengiz sana İrem'i vermiyor mu şimdiİkna etmeye çalışırım olmasada yapacak bir şey yok aslında beni tanıması lazım @GunesinOglu nun kararsız biriyim çok bunu @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully falan iyi bilir
umarım kabul eder ya bakalımİkna etmeye çalışırım olmasada yapacak bir şey yok aslında beni tanıması lazım @GunesinOglu nun kararsız biriyim çok bunu @Harunnn60 @Çiğdem- @Bully falan iyi bilir
ilk düşük şarkıda şutlanır ben söyliyimbence irem bu kadaroda baya bir iyi sonuçlar alırdı
Olayı biraz daha detaylı anlatsan Cengiz sana İrem'i vermiyor mu şimdi
La sen onu ciddiye mi aldın bildiğin dalga geçmiş senleBende tam bilmiyorum değiştirme hakkımız varsa irem olsun yoksada canın sağolsun dedim yarışma dışı bırakıldı yazmış buraya
iremin düşük şarkısı yok ama tüm şarkıları hit olmuş şarkılar özgün le yarışırsa forum fazla desteklemeyebilir ama iremle yarışırsa büyük oranda yarışmada finalde olabilir..ayrıca ona bakarsan öbür şarkıcılarda düşük şarkılarda şutlanma durumu bulunuyorilk düşük şarkıda şutlanır ben söyliyim
La sen onu ciddiye mi aldın bildiğin dalga geçmiş senle
@MayısKralı foruma geldiğinden beri böyle zaten biz onu böyle kabul ettik boşver büyüklük sende kalsın@Bully bir insan günde 500 şarkıcı mı değiştirir ya
bizzat benim yarışmamda yarıştı ortalarda kaldı ezik ezik sonrada elendi hiçbir etkisinide görmedim mesala sizin abarttığınız gibi olsa sıla ve barış akarsu gibi domine etmesi lazımdı ama varlık gösteremediiremin düşük şarkısı yok ama tüm şarkıları hit olmuş şarkılar özgün le yarışırsa forum fazla desteklemeyebilir ama iremle yarışırsa büyük oranda yarışmada finalde olabilir..ayrıca ona bakarsan öbür şarkıcılarda düşük şarkılarda şutlanma durumu bulunuyor
İrem ile yarışmasına izin çıksın ya biliyorum fazla karar değiştirdi ama buna izin çıksın@Bully bir insan günde 500 şarkıcı mı değiştirir ya
Sen İrem'i de batırırsın kesinİyi o zaman İrem ile şampiyon olmaya geliyoruz
Sen İrem'i de batırırsın kesin
Albüm yeni bir albüm olduğundan şarkılarına fazla alışkın değildi jüriler ama dikkatini çekerim ms de şu ana kadarki tüm şarkılarını seçebilir ayrıca iremin çok iyi şarkıları bulunuyor sonuçta iremin son albümünden başka albümleride bulunuyorbizzat benim yarışmamda yarıştı ortalarda kaldı ezik ezik sonrada elendi hiçbir etkisinide görmedim mesala sizin abarttığınız gibi olsa sıla ve barış akarsu gibi domine etmesi lazımdı ama varlık gösteremedi