Bence irem 5.sezonda olmalı aslında sırf bunun için dahi irem seçilir ayrıca irem ile şansın daha yüksek olur karar senin tabiBende bilmİREM![]()
Hoşgeldin. Sensiz olmazdı bu yarışma zaten sen olmasan ben kime 1 puan verecektim@GunesinOglu kanki başlayabiliriz gari![]()
HoşbuldumHoşgeldin. Sensiz olmazdı bu yarışma zaten sen olmasan ben kime 1 puan verecektim![]()
Hoşbuldumşu 15 günde senden kurtulmanın yollarını aradım ama bulamadım
![]()
Ban yemiştim farkındasındır heraldeNerelerdeydin sen geldiğin sıra ben foruma ara verdim sanal survivor için geldim ama oyunu anlayamadım![]()
YY yi düzelt Murat Yıldırım yazmışsın banaNerelerdeydin sen geldiğin sıra ben foruma ara verdim sanal survivor için geldim ama oyunu anlayamadım![]()
Ban yemiştim farkındasındır heraldeOyun çelişkilerle dolu
YY yi düzelt Murat Yıldırım yazmışsın bana![]()
![]()
Oğlum ben mi bilecemDüzeltirimde şu sıralar girmiyorum 5.sezon olacak mı bilmiyorum![]()
Oğlum ben mi bilecemne biçim yapımcı/sunucu sun
![]()
yarışmada hangi şarkıcıyla yarışıyorsun kesinleştimiForuma pek girmiyorum şuanBakıcaz artık gelince başlar 5.sezon
![]()
yarışmada hangi şarkıcıyla yarışıyorsun kesinleştimi![]()
yarışma geç başlasada bence sorun yok ben kendi açımdan acele etmiyorum..bence geçte olsa başlayacaktırİremleydi ama yarışma olacak mı ki cengo yok![]()
yarışma geç başlasada bence sorun yok ben kendi açımdan acele etmiyorum..bence geçte olsa başlayacaktırbu arada 5.sezonda iremsiz olmaz iremle yarış sende doğru bir karar olmuş
![]()
yarışırlar bence ya yarışmak isteyeceklerdir![]()
Müsait olduğunda başlatır herhalde birkaç güne.@denizz19 ve @DarkLeqenD e sormak lazım bunuUmarım cengo döner foruma
@Yiğitt sen ne diyorsun tarih konusuna![]()
yarın başlatır@denizz19 ve @DarkLeqenD e sormak lazım bunuUmarım cengo döner foruma
@Yiğitt sen ne diyorsun tarih konusuna![]()
yarın başlatır![]()
Müsait olduğunda başlatır herhalde birkaç güne.![]()