MusicSurvivor 5.Sezon I Başvuru

yeniden bir temiz başvuru konusu gerekiyor isteyen aynı şarkıcıyı tekrar söyler istemeyen değiştirir bir temiz sayfa lazım ağustostakı şey baya karıştı :F
O şekilde çok daha iyi olur aslında:) bu arada ms nin başlayacak olmasıda iyi oldu:)

Aslında çok iyi bir tercih bir ara seçmeyi düşündüm birkaç alternatif filan belirleyip öyle kararı belirleyeceğim:) normalde yarışmacım hazırdı ama sanırım başka yarışmacı seçeceğim bu defa:)

Betül Demir İrem seçmeseydim onu seçerdim bence son şarkıları çok iyi eski şarkılarındanda güzel olan var iyi bir yarış çıkabilirsin bence düşün bir :)

@Çiğdem- yaz Sıla ile geliyorum :)
aaa sıla 1.sezon yarıştıya cnm farklı seçilmeyen şarkıcılar olucak mesala sen ziynet ilemi başvuru yapmıstın cengoya istersen burdada onla devam et istersen farklı seç ismail yk falan diyordun :A yarın öbürgün yeni başvuru konusunda şey edecez ozaman kesin kararını verirsin :F

aaa sıla 1.sezon yarıştıya cnm farklı seçilmeyen şarkıcılar olucak mesala sen ziynet ilemi başvuru yapmıstın cengoya istersen burdada onla devam et istersen farklı seç ismail yk falan diyordun :A yarın öbürgün yeni başvuru konusunda şey edecez ozaman kesin kararını verirsin :F
Demek Sıla Olmuyor ben bi düşüneyim :A

Sılayla yarışmana izin çıkarsa kimse yarışmaz zaten öyle bir şeyede çiğdem izin vermez ki sende şaka yapıyorsun :A :A
Ne güzel korkutmuş Sıla gözünüzü herkes haddini bilsin :A

Ben şuan yoğun gibiyim. Katılamayabilirim.:X

Ben All star ile zirvede bıraktım. Şuan katılamayacağım gibi. Yoğunum.:D
sende haklısın aslında öyle bir noktada bıraktınki şimdi gelir final haftalarından önce elenir karizmanı çizersin birde ciddiye alıyorsun sitrese girersin :A :A :A

Demek Sıla Olmuyor ben bi düşüneyim :A

Ne güzel korkutmuş Sıla gözünüzü herkes haddini bilsin :A
SILA ile forumda son kez yarışabiliceksin ms den sonra benim albümüme bir all star düşünüyorum ozaman sılaya veda edeceksin :A :A :A

İSMAİL YK SENİN ELİNDE İYİ GİDER ASLINDA :A

sende haklısın aslında öyle bir noktada bıraktınki şimdi gelir final haftalarından önce elenir karizmanı çizersin birde ciddiye alıyorsun sitrese girersin :A :A :A

SILA ile forumda son kez yarışabiliceksin ms den sonra benim albümüme bir all star düşünüyorum ozaman sılaya veda edeceksin :A :A :A

İsmail YK kafamda var ama forumun yaş aralığına gitmeyecektir o sebeple mümkün değil gibi :F

5.sezondan sonra bir sezon daha yap sonra 6 sezonun allstarını yaparsın yaza güzel bir yaz çıkarmış oluruz:A :A

5.sezondan sonra bir sezon daha yap sonra 6 sezonun allstarını yaparsın yaza güzel bir yaz çıkarmış oluruz:A :A
İsmail YK kafamda var ama forumun yaş aralığına gitmeyecektir o sebeple mümkün değil gibi :F
@MayısKralı evet benim aklımdada o şekil var MS den 2 sezon çıkartıp o 2 sezonun bir 2.all starını yapıp iyice kanını emip bırakıcaz :A

@denizz19 bu sezon zaten 90lı yılların şarkıcılarına yönelmişler gibi insanlar benim albümümdende alıstılar eski şarkılara şu hepsi grubunu alsana sen yaa her hafta tam puan
:A :A :A

en sevdiğim şarkısı :A :A :A @çiğdem-

@MayısKralı evet benim aklımdada o şekil var MS den 2 sezon çıkartıp o 2 sezonun bir 2.all starını yapıp iyice kanını emip bırakıcaz :A

@denizz19 bu sezon zaten 90lı yılların şarkıcılarına yönelmişler gibi insanlar benim albümümdende alıstılar eski şarkılara şu hepsi grubunu alsana sen yaa her hafta tam puan
:A :A :A

Hepsiyi bende düşündüm ya bırakta öbür sezona şarkıcı kalsın :A :A