O şekilde çok daha iyi olur aslında bu arada ms nin başlayacak olmasıda iyi olduyeniden bir temiz başvuru konusu gerekiyor isteyen aynı şarkıcıyı tekrar söyler istemeyen değiştirir bir temiz sayfa lazım ağustostakı şey baya karıştı
O şekilde çok daha iyi olur aslında bu arada ms nin başlayacak olmasıda iyi olduyeniden bir temiz başvuru konusu gerekiyor isteyen aynı şarkıcıyı tekrar söyler istemeyen değiştirir bir temiz sayfa lazım ağustostakı şey baya karıştı
Büyük ihtimal bende şarkıcı değiştiririm
Sen kimle katılıyorsun
sen gelsene ayoll yabancı şarkıcı için senin gibi güçlü sahiplere ihtiyac var
Aslında çok iyi bir tercih bir ara seçmeyi düşündüm birkaç alternatif filan belirleyip öyle kararı belirleyeceğim normalde yarışmacım hazırdı ama sanırım başka yarışmacı seçeceğim bu defaBetül Demir
Sana ne sana mı soracam .ssSaçmalama kaç kere daha yarışacan
Aslında çok iyi bir tercih bir ara seçmeyi düşündüm birkaç alternatif filan belirleyip öyle kararı belirleyeceğim normalde yarışmacım hazırdı ama sanırım başka yarışmacı seçeceğim bu defa
aaa sıla 1.sezon yarıştıya cnm farklı seçilmeyen şarkıcılar olucak mesala sen ziynet ilemi başvuru yapmıstın cengoya istersen burdada onla devam et istersen farklı seç ismail yk falan diyordun yarın öbürgün yeni başvuru konusunda şey edecez ozaman kesin kararını verirsin@Çiğdem- yaz Sıla ile geliyorum
Sana ne sana mı soracam .ss
Demek Sıla Olmuyor ben bi düşüneyimaaa sıla 1.sezon yarıştıya cnm farklı seçilmeyen şarkıcılar olucak mesala sen ziynet ilemi başvuru yapmıstın cengoya istersen burdada onla devam et istersen farklı seç ismail yk falan diyordun yarın öbürgün yeni başvuru konusunda şey edecez ozaman kesin kararını verirsin
Ne güzel korkutmuş Sıla gözünüzü herkes haddini bilsinSılayla yarışmana izin çıkarsa kimse yarışmaz zaten öyle bir şeyede çiğdem izin vermez ki sende şaka yapıyorsun
sende haklısın aslında öyle bir noktada bıraktınki şimdi gelir final haftalarından önce elenir karizmanı çizersin birde ciddiye alıyorsun sitrese girersinBen şuan yoğun gibiyim. Katılamayabilirim.
Ben All star ile zirvede bıraktım. Şuan katılamayacağım gibi. Yoğunum.
SILA ile forumda son kez yarışabiliceksin ms den sonra benim albümüme bir all star düşünüyorum ozaman sılaya veda edeceksinDemek Sıla Olmuyor ben bi düşüneyim
Ne güzel korkutmuş Sıla gözünüzü herkes haddini bilsin
İsmail YK kafamda var ama forumun yaş aralığına gitmeyecektir o sebeple mümkün değil gibisende haklısın aslında öyle bir noktada bıraktınki şimdi gelir final haftalarından önce elenir karizmanı çizersin birde ciddiye alıyorsun sitrese girersin
SILA ile forumda son kez yarışabiliceksin ms den sonra benim albümüme bir all star düşünüyorum ozaman sılaya veda edeceksin
İSMAİL YK SENİN ELİNDE İYİ GİDER ASLINDA
sende haklısın aslında öyle bir noktada bıraktınki şimdi gelir final haftalarından önce elenir karizmanı çizersin birde ciddiye alıyorsun sitrese girersin
SILA ile forumda son kez yarışabiliceksin ms den sonra benim albümüme bir all star düşünüyorum ozaman sılaya veda edeceksin
İSMAİL YK SENİN ELİNDE İYİ GİDER ASLINDA
5.sezondan sonra bir sezon daha yap sonra 6 sezonun allstarını yaparsın yaza güzel bir yaz çıkarmış oluruz
@MayısKralı evet benim aklımdada o şekil var MS den 2 sezon çıkartıp o 2 sezonun bir 2.all starını yapıp iyice kanını emip bırakıcazİsmail YK kafamda var ama forumun yaş aralığına gitmeyecektir o sebeple mümkün değil gibi
İsmail YK kafamda var ama forumun yaş aralığına gitmeyecektir o sebeple mümkün değil gibi
@MayısKralı evet benim aklımdada o şekil var MS den 2 sezon çıkartıp o 2 sezonun bir 2.all starını yapıp iyice kanını emip bırakıcaz
@denizz19 bu sezon zaten 90lı yılların şarkıcılarına yönelmişler gibi insanlar benim albümümdende alıstılar eski şarkılara şu hepsi grubunu alsana sen yaa her hafta tam puan
Tamam tavsiyeni dikkate alacağım alternatifler arasında olacaktır biraz iyice araştırayım bakalım artıkBetül Demir İrem seçmeseydim onu seçerdim bence son şarkıları çok iyi eski şarkılarındanda güzel olan var iyi bir yarış çıkabilirsin bence düşün bir
bengü ile murattan daha iyi yarışmıştın sen denizle benim albümümde burdada biraz ilerleme şansın var bence@Çiğdem- ben daha karar veremedim kızzz kimle yarışsam benn kızz Deniz seki
nasıl sence
bengü ile murattan daha iyi yarışmıştın sen denizle benim albümümde burdada biraz ilerleme şansın var bence