Çok beklersinYok senden yardım alırız![]()
Neyse ki Özgün konusunda yardımcı olmaya kalkmamışım sana düşünsene ben vakit ayırıp sana 15 şarkı önerecem sonra sen gidip İrem'i seçiyom diyecen tam dayaklıksın valla.
Çok beklersinYok senden yardım alırız![]()
İrem daha iyi is yapar benceTaştan nefret edilir mi tam puanlık o![]()
Senin icin denerim aga belki zorlarsak 3 puana cikarabilirizO zaman biraz daha dinle bakalım alışmaya çalış, alışamazsan da kullanmam artık bizde şarkı çok
Taktik bizden sorulur aga
İrem Derici seçilmemişse kap onu bence forum tarihinde ilk kez bir yarışmada şampiyonluğa oynayabilirsin![]()
No no no. I don't want any competition.![]()
WhyI think you want to join but you're afraid of results.Am I right?
Forgive me, pleaseeee
Sınırları zorlamak lazım tabii aga şarkı konusunda sıkıntı yaşarsan yardımcı olabilirim bu tarz işler benden sorulur hepİrem daha iyi is yapar benceneresi tam puanlik ya ben sevmedim
Senin icin denerim aga belki zorlarsak 3 puana cikarabiliriz![]()
Sonuçlardan korkmak değil mesele. Artık yaz planıma uyup biraz izlemem gereken dizilere, filmlere, animelere dadanacağım.WhyI think you want to join but you're afraid of results.Am I right?
Sonuçlardan korkmak değil mesele. Artık yaz planıma uyup biraz izlemem gereken dizilere, filmlere, animelere dadanacağım.Zaman ayırmak lazım yarışmaya ben de ayıramam gibi.
Hele Ağustos'ta başlıyor ise zaten o iş direk iptal, köye gidicem.
![]()
Okay,you can compete with Irem Derici,no problem bro
Köyde internet kısıtlı zaten foruma bile arada uğramaya girerim.Köyde ineklere dinlet işte daha ne![]()
Eyvallah aga ne zaman istersem arariiiimSınırları zorlamak lazım tabii aga şarkı konusunda sıkıntı yaşarsan yardımcı olabilirim bu tarz işler benden sorulur hep![]()
Yok yapmadı![]()
Yapar umarım.EBY yi sevmeyi bıraktın sanırım
![]()
Kararlaştırcam şimdi seçiceğim kişiyi@EFE UYSAL başvuru yap la sonra gelip yarışma bensiz çok sıkıcı falan deme valla döverim![]()