MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

bu haftanın en iyi iki şarkısı sonda yer almış jüriye saygımız sonsuz ama tiz vakitte jürinin yüzde doksanını değiştirmek şart :)

İlk birinciliğimi aldığım için çok mutluyum, destekleyen herkese teşekkürler. :A Çatlasın jüri başkanı ve sıvacı arkadaş. :A

@Mr.At gardaşım sen de sonunda final puanı almayı başardın, tebrikler. :D

@Harunnn60 sana da tebrikler. :X

@vadikızı abla şarkınla hak ettiğini bulamamışsın yine maalesef, halbuki daha iyi sıraları hak ediyordu. :(

@soo geçmiş olsun, Aşkın Nur Yengi'den sonra Nilüfer'le de iyi yarıştın bence sağlık olsun diyelim. Emeklerine sağlık. :D
ben seni tebrik etmişmiydim ? :)

bu haftanın en iyi iki şarkısı sonda yer almış jüriye saygımız sonsuz ama tiz vakitte jürinin yüzde doksanını değiştirmek şart :)

ben seni tebrik etmişmiydim ? :)
Yok, zaten ben de senin oyuna teşekkür etmedim. :))

daha çok ararsın :) öyle bir anlaşma yok bulmanda imkansız :)
Hhahah bulum ayoll 23 kasımda knousmusuz beyefendi :A :A :A

(destere bir puan verememem kötü olmuş onun haricinde yeni kuralları sevdim :)) )

Yol haritamız :A :A :A
bu hafta 18 e 6 gönder evet :A
3.HAFTA 17 e 5
4.hafta 16 a 4
5.hafta 15 e 3
6.hafta 14 e 2
7.hafta 13 e 2 çünkü 1 vermek yok :A
8.HAFTA 12 E 2
9.hafta 11 e 2
10.hafta 10 a 2
11.hafta 8 kişi kalmış olucak biz 9 dan verelim 9 a 2
12.hafta 7 kişi kalıcak 8 den verelim 8 e 2
13.hafta 5 kişi kalıcak çeyrek final yani 8 e 2 vermeye devam edelim
14.hafta 3 kişiyarı final 8 e 2 devam edelim
15.hafta final benim oyum 6 seninde benden sonra en yüksek 5 sayılıcak

bu sistemde sezonu bitiririz :A :A :A
--- Ekleme, 23 Kasım 2016 ---​

(destere bir puan verememem kötü olmuş onun haricinde yeni kuralları sevdim :)) )

3.HAFTA 17 e 5
4.hafta 16 a 4
5.hafta 15 e 3
6.hafta 14 e 2
8.HAFTA 12 E 2
9.hafta 11 e 2
10.hafta 10 a 2

Pisler siziii :ppp:

iyi o zaman, ben kazayla tebrik ettiysem onu iptal edeyim diyecektim :) nefretimiz karşılıklıysa sorun yok :)
Sen hiç tebrik eder misin benim birinciliğimi, elensem sevinçten zil takıp oynuyordun şu an. ss

Bu sonuç karşısında @MEnes'le karşılıklı ağlaşırsınız artık. :A

Sen hiç tebrik eder misin benim birinciliğimi, elensem sevinçten zil takıp oynuyordun şu an. ss

Ağlamak yoook gülmek var. Düşmanlık yook dostluk var. Yarınlarda yarınlar mutlu olmak var. :A :A

He sonuç karşısında tüylerim ürperdi onu saklayamayacağım. :A

3.HAFTA 17 e 5
4.hafta 16 a 4
5.hafta 15 e 3
6.hafta 14 e 2
8.HAFTA 12 E 2
9.hafta 11 e 2
10.hafta 10 a 2

Yarı finalde baya torpilli oylayacakmış, hoşuma gitmedi. ss

Ağlamak yoook gülmek var. Düşmanlık yook dostluk var. Yarınlarda yarınlar mutlu olmak var. :A :A

Yine ne sıvıyorsun sen :A

Korkma titre ey MEnes. :A Daha çok darbe yiyeceksiniz bu halktan, o zevksiz başkanla birlikte. :A

Bu konuşmayı yaparken sende bana destek oluyordun ayoll kuralıda destekliyordun şimdi okonusmalaırda masaya dökmeyeyim :A :A :A

@desere efendi zaten mızmızcılık yapıyor :A :A :A
Ben yol haritanızı görmedim, resmen yarı finalde bana darbe indirmesi için avantajı vermişsin eline. ss Millet 3-2-1 şeklinde oylayacak, adam isterse 6 puan zarara uğratabilir beni :A

Yine ne sıvıyorsun sen :A

Korkma titre ey MEnes. :A Daha çok darbe yiyeceksiniz bu halktan, o zevksiz başkanla birlikte. :A

Ben yol haritanızı görmedim, resmen yarı finalde bana darbe indirmesi için avantajı vermişsin eline. ss Millet 3-2-1 şeklinde oylayacak, adam isterse 6 puan zarara uğratabilir beni :A
Hhahaha hayırr kuralımıza destek verdin şimdi kapattım o konusma sayfasını keşke kapatmasaydım zar zor buldum zaten 50 sayfalık yerden :F ama çok kaşınırsan seninde destek veren mesajını ortaya çıakrtırım ayoll ona göre kabullen şimdiden
:A :A :A

bizim @MEnes le büyük projelerimiz var bir gün tamda bu iş bu kadar artık zaferim garanti dediğin an seni kapı dışına şutlayacağız :) o gün geldiğinde sevinçten ağlarız işte :)

Bu konuşmayı yaparken sende bana destek oluyordun ayoll kuralıda destekliyordun şimdi okonusmalaırda masaya dökmeyeyim :A :A :A

@desere efendi zaten mızmızcılık yapıyor :A :A :A
beşik kertmeni bile doğru dürüst etiketleyemiyorsun beceriksiz hogatha :) birde beni kandıracak anlaşma yaptık diye üç haftadır kandığım yetti haftaya çatır çatır birleri yapıştıracağım :)

bizim @MEnes le büyük projelerimiz var bir gün tamda bu iş bu kadar artık zaferim garanti dediğin an seni kapı dışına şutlayacağız :) o gün geldiğinde sevinçten ağlarız işte :)

beşik kertmeni bile doğru dürüst etiketleyemiyorsun beceriksiz hogatha :) birde beni kandıracak anlaşma yaptık diye üç haftadır kandığım yetti haftaya çatır çatır birleri yapıştıracağım :)

3.HAFTA 17 e 5
4.hafta 16 a 4
5.hafta 15 e 3
6.hafta 14 e 2
8.HAFTA 12 E 2
9.hafta 11 e 2
10.hafta 10 a 2

--- Ekleme, 23 Kasım 2016 ---

Hhahaha hayırr kuralımıza destek verdin şimdi kapattım o konusma sayfasını keşke kapatmasaydım zar zor buldum zaten 50 sayfalık yerden :F ama çok kaşınırsan seninde destek veren mesajını ortaya çıakrtırım ayoll ona göre kabullen şimdiden
:A :A :A
Yahu yarı finalde 8'e 2 oylayabileceğini görmedim diyorum işte ona niye destek vereyim ben, sen daha dar bir aralıkta oylamasını söylemiştin ona destek vermiştim. :A

Çıkar bakalım ne çıkaracaksın :A

sonuçlar rezalet ya :) bu kadar pis jüriyi kim bir araya getirdi anlamak mümkün değil :) yani arasan bulamazsın nerde bulduk bunları kendi başkanlığımı sorgulamaya başladım :)

3.HAFTA 17 e 5
4.hafta 16 a 4
5.hafta 15 e 3
6.hafta 14 e 2
8.HAFTA 12 E 2
9.hafta 11 e 2
10.hafta 10 a 2

--- Ekleme, 23 Kasım 2016 ---
benim imzam nerde sen kendin çalıp kendin oynamışsın anlaşma karşılıklı imzalar atılınca hayata geçer :) bu şekilde bende bir anlaşma yapayım buraya bırakayım günü gelince anlaştık deriz :)