Tamam bundan sonra ciddi üslupla konuşurum seninle.Dışardan bi göz olarak @Çiğdem- bile uyarı mesajı yazdıysa vardır o mesajda bir sorun. şakalarımızı her zaman olur elbet. Neyse işte![]()
Tamam bundan sonra ciddi üslupla konuşurum seninle.Dışardan bi göz olarak @Çiğdem- bile uyarı mesajı yazdıysa vardır o mesajda bir sorun. şakalarımızı her zaman olur elbet. Neyse işte![]()
Haftaya çift elemede seni de Ziynet Sali ile beraber götürüyoruz geçmiş olsun![]()
Gökhan Özen'in Sesi şahane şarkıları şahane ama forum sevmedi yapacak bir şey Yok. Ziynet için aynı şeyleri yutturacağım sanaGökhan Özen faciası gibi olacak bu sezonda kısmetse.
Biraz daha her döneme damga vurmuş ve güncel şarkıları sona bırakman gerekirdi. Dediğin gibi tecrübe oldu.![]()
Çaktırma müdürüm içerdeyimAllah belanı versin 2 dakikada sattın.s.s Yalnız bu hafta son 2'de bitirdin harca bir iddialı şarkı bence kurtul.![]()
Hakaret vari hariç her türlü uslubun başımın üstünde yeri vardırTamam bundan sonra ciddi üslupla konuşurum seninle.![]()
Hakaret olarak algılandıysa kusura bakma bir daha olmayacak emin olHakaret vari hariç her türlü uslubun başımın üstünde yeri vardır![]()
Gökhan Özen'in Sesi şahane şarkıları şahane ama forum sevmedi yapacak bir şey Yok. Ziynet için aynı şeyleri yutturacağım sana![]()
Çaktırma müdürüm içerdeyim![]()
![]()
Bekle sıranıSen üzüm suyunun bekletilmiş halini üstün yine her hal @Bully gibi geziyorsun, yığılıp kalacaksın.
Tamam yoldaş olay bende.![]()
kesin ağaçta kız arıyordur yoksa bu karda kışta ağaçta ne işi var
@destere oyları![]()
![]()
Candan Erçetin = 11 puan
Nilüfer = 10 puan
Ariana Grande = 9 puan
Shakira = 8 puan
Neşet Ertaş = 7 puan
Ziynet Sali = 6 puan
İrem Derici = 5 puan
Cem Karaca = 4 puan
Deniz Seki = 3 puan
Gökhan Türkmen = 2 puan
Sibel Can = 2 puan
bir tek sen vefasız çıkmamışsın hemde cücük kadar puan vermeme rağmen@destere teşekkürler![]()
klipten kurtardın diyelim yani şarkı dikkat çekiciydi@destere sağol yine kıyamadın demek.![]()
Hhahah aa sende yetkilerin varken kısıtlı oy veriyorsun bol dağıtmyıorsun ayol hatta ben olmasam 1 i basacaksınkesin ağaçta kız arıyordur yoksa bu karda kışta ağaçta ne işi var
yarışmacıların nefretini kazanmışım demekki bana helal olsunla hiçbirinize iyi puan vermedimmide üç beş kişi ters pandik atmış bir kişide gözlük takmış
)
bir tek sen vefasız çıkmamışsın hemde cücük kadar puan vermeme rağmenhelal olsun
klipten kurtardın diyelim yani şarkı dikkat çekiciydi![]()
Hhahah aa sende yetkilerin varken kısıtlı oy veriyorsun bol dağıtmyıorsun ayol hatta ben olmasam 1 i basacaksın![]()
![]()
![]()
Hhahaha yok beyefendi 1 puan haftaya zaten 2 eleme var karısıcak buralar bence milletin gözüne batma bu hafta derim benbenden zırnık çıkmaz kimseye haftaya bir puana kadar iniyorumyoksa hogathaymış oklavaymış dinlemem yarışmayı dağıtırım
![]()
artık bu sözlere karnım tok önümüzdeki haftada puanlarıma müdahale edersen direk yarışma başkansız kalır benden söylemesiHhahaha yok beyefendi 1 puan haftaya zaten 2 eleme var karısıcak buralar bence milletin gözüne batma bu hafta derim ben![]()
![]()
![]()
Anlaşmıstık ama biz seninle yol haritamızı belirledik mızmızcılık yapma ayollartık bu sözlere karnım tok önümüzdeki haftada puanlarıma müdahale edersen direk yarışma başkansız kalır benden söylemesi![]()
ben öyle bir anlaşma hatırlamıyorumAnlaşmıstık ama biz seninle yol haritamızı belirledik mızmızcılık yapma ayoll![]()
![]()
![]()
hahahah ayy milette inanıcak şimdi hangi konuda konustuk hatırlayamadım sana her hafta vericeğin oylarla ilgili harita sunmustum sende kabule tmiştinyaben öyle bir anlaşma hatırlamıyorumo anlaşmayı getir herkes görsün benim haberim yok anlaşmadan
![]()
İlk birinciliğimi aldığım için çok mutluyum, destekleyen herkese teşekkürler.Çatlasın jüri başkanı ve sıvacı arkadaş.
@Mr.At gardaşım sen de sonunda final puanı almayı başardın, tebrikler.
@Harunnn60 sana da tebrikler.
@vadikızı abla şarkınla hak ettiğini bulamamışsın yine maalesef, halbuki daha iyi sıraları hak ediyordu.
@soo geçmiş olsun, Aşkın Nur Yengi'den sonra Nilüfer'le de iyi yarıştın bence sağlık olsun diyelim. Emeklerine sağlık.![]()