MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Gökhan Özen faciası gibi olacak bu sezonda kısmetse.:A

Biraz daha her döneme damga vurmuş ve güncel şarkıları sona bırakman gerekirdi. Dediğin gibi tecrübe oldu.:)
Gökhan Özen'in Sesi şahane şarkıları şahane ama forum sevmedi yapacak bir şey Yok. Ziynet için aynı şeyleri yutturacağım sana :A

@soo yarışmaya renk kattın teşekkürler :bhr:

ama bu şarkıya çok gıcığım tarkanın şımarık şarkışı varken mavilimi 97 yılının yılın şarkısı yapmıslardı kral tv müzik ödülleri oyüzden gıcıktım bu şarkıya :A :A :A

@destere'nin sahneye gelmesi zaman alır anca ağaçtan inecek. :A

dunyanin-en-cirkininin-nesli-tukeniyor-balon-baligi-ilginc-hayvanlar-1150840.jpg
kesin ağaçta kız arıyordur yoksa bu karda kışta ağaçta ne işi var :)

@destere oyları :A :A :A
Candan Erçetin = 11 puan
Nilüfer = 10 puan
Ariana Grande = 9 puan
Shakira = 8 puan
Neşet Ertaş = 7 puan
Ziynet Sali = 6 puan
İrem Derici = 5 puan
Cem Karaca = 4 puan
Deniz Seki = 3 puan
Gökhan Türkmen = 2 puan
Sibel Can = 2 puan

yarışmacıların nefretini kazanmışım demekki bana helal olsun:) la hiçbirinize iyi puan vermedimmide üç beş kişi ters pandik atmış bir kişide gözlük takmış :))

bir tek sen vefasız çıkmamışsın hemde cücük kadar puan vermeme rağmen :) helal olsun :)

@destere sağol yine kıyamadın demek.:Z
klipten kurtardın diyelim yani şarkı dikkat çekiciydi :)

kesin ağaçta kız arıyordur yoksa bu karda kışta ağaçta ne işi var :)

yarışmacıların nefretini kazanmışım demekki bana helal olsun:) la hiçbirinize iyi puan vermedimmide üç beş kişi ters pandik atmış bir kişide gözlük takmış :))

bir tek sen vefasız çıkmamışsın hemde cücük kadar puan vermeme rağmen :) helal olsun :)

klipten kurtardın diyelim yani şarkı dikkat çekiciydi :)
Hhahah aa sende yetkilerin varken kısıtlı oy veriyorsun bol dağıtmyıorsun ayol hatta ben olmasam 1 i basacaksın :A :A :A

benden zırnık çıkmaz kimseye haftaya bir puana kadar iniyorum:) yoksa hogathaymış oklavaymış dinlemem yarışmayı dağıtırım :)
Hhahaha yok beyefendi 1 puan haftaya zaten 2 eleme var karısıcak buralar bence milletin gözüne batma bu hafta derim ben :A :A :A

ben öyle bir anlaşma hatırlamıyorum:) o anlaşmayı getir herkes görsün benim haberim yok anlaşmadan :)
hahahah ayy milette inanıcak şimdi hangi konuda konustuk hatırlayamadım sana her hafta vericeğin oylarla ilgili harita sunmustum sende kabule tmiştinya :A :A :A

İlk birinciliğimi aldığım için çok mutluyum, destekleyen herkese teşekkürler. :A Çatlasın jüri başkanı ve sıvacı arkadaş. :A

@Mr.At gardaşım sen de sonunda final puanı almayı başardın, tebrikler. :D

@Harunnn60 sana da tebrikler. :X

@vadikızı abla şarkınla hak ettiğini bulamamışsın yine maalesef, halbuki daha iyi sıraları hak ediyordu. :(

@soo geçmiş olsun, Aşkın Nur Yengi'den sonra Nilüfer'le de iyi yarıştın bence sağlık olsun diyelim. Emeklerine sağlık. :D

😉 kısmet böyleymiş ne yapalım ablam:D
@soo geçmiş olsun istediğim puanlar olmadı maalesef