batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,273
- Puanı
- 1,061
TakılmayızTakılman böyleyse lütfen bi daha takılma(ciddiyim)
Senin nerede şaka yaptiğini, nerede yapmadiğini biliyorum.
Beter ol anlaşma yapsaydın 1 puanı basar geçerdim![]()
Demek "(Deniz)'de dalga, günaydın abla" diyecektin. Peki tekliflerine açığımBu haftadan sonra destek çıkalım birbirimize. Yoksa işimiz yaş.
Özelden "Deniz'de Dalga" başlıklı bir kutu atacağım.![]()
Final puanı alan arkadaşlara tebrikler. Beklentim düşüktü bu hafta ama elenirim diye düşünmemiştim, hatta Cem Karaca ile Candan Erçetin'i de son sıralarda görünce daha d şaşırdım.Sağlık olsun. İlk musicsurvivor tecrübemdi. Bir dahaki sezon için güzel tecrübe oldu.
Bana 1 verirsen olacağı o .ssFinal puanı alan arkadaşlara tebrikler. Beklentim düşüktü bu hafta ama elenirim diye düşünmemiştim, hatta Cem Karaca ile Candan Erçetin'i de son sıralarda görünce daha d şaşırdım.Sağlık olsun. İlk musicsurvivor tecrübemdi. Bir dahaki sezon için güzel tecrübe oldu.
Demek "(Deniz)'de dalga, günaydın abla" diyecektin. Peki tekliflerine açığım![]()
Neyse geçmiş olsun diyelim haftaya yükseliriz inşallah@sokak sanati benim sevdiğim şarkılarından değildi ama yayınlandığı dönem çok sevildiği için kullandım.
@denizz19 Adaletli oy verdiğimi düşünüyorum.![]()
Dışardan bi göz olarak @Çiğdem- bile uyarı mesajı yazdıysa vardır o mesajda bir sorun. şakalarımızı her zaman olur elbet. Neyse işteTakılmayız![]()
Haftaya çift elemede seni de Ziynet Sali ile beraber götürüyoruz geçmiş olsunKimseyi tebrik etmiyorum farkettiyseniz. Benim için benden önde olanlar önemsizdir çünkü Ariana hep büyük kocaman görünür her yerde. Yine zirvedeyiz kısaca.![]()
Hem bu boniş final puanı da almıştı tez vakitte kurtuluruz@denizz19
@sokak sanati benim sevdiğim şarkılarından değildi ama yayınlandığı dönem çok sevildiği için kullandım.
@denizz19 Adaletli oy verdiğimi düşünüyorum.![]()