MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Bu arada final puanı alan arkadaşlardan yalnızca ve sadece @Mr.At dostuma tebrikler. Ötekileri hak etmedi :A

Ayyy vlla @mrt-06 @Bully kışlık bot alsanızda hakkımızı ödeyemezsiniz ayoll @destere tutturmuş 1 verecem diye siper olup engelliyorum bu hafta birinize vermişti bende kalsın ben değiştirdim oylarda :A :A :A

İlk birinciliğimi aldığım için çok mutluyum, destekleyen herkese teşekkürler. :A Çatlasın jüri başkanı ve sıvacı arkadaş. :A

@Mr.At gardaşım sen de sonunda final puanı almayı başardın, tebrikler. :D

@Harunnn60 sana da tebrikler. :X

@vadikızı abla şarkınla hak ettiğini bulamamışsın yine maalesef, halbuki daha iyi sıraları hak ediyordu. :(

@soo geçmiş olsun, Aşkın Nur Yengi'den sonra Nilüfer'le de iyi yarıştın bence sağlık olsun diyelim. Emeklerine sağlık. :D

Final puanı alan arkadaşlara tebrikler. Beklentim düşüktü bu hafta ama elenirim diye düşünmemiştim, hatta Cem Karaca ile Candan Erçetin'i de son sıralarda görünce daha d şaşırdım. :) Sağlık olsun. İlk musicsurvivor tecrübemdi. Bir dahaki sezon için güzel tecrübe oldu.

Final puanı alan arkadaşlara tebrikler. Beklentim düşüktü bu hafta ama elenirim diye düşünmemiştim, hatta Cem Karaca ile Candan Erçetin'i de son sıralarda görünce daha d şaşırdım. :) Sağlık olsun. İlk musicsurvivor tecrübemdi. Bir dahaki sezon için güzel tecrübe oldu.

Şarkı belki dönemin güzel parçası olmuş olabilir sende çok seviyor olabilirsin ama çok demode kalmıştı. Geçmiş olsun.:)

Bana 1 verirsen olacağı o .ss

@sokak sanati benim sevdiğim şarkılarından değildi ama yayınlandığı dönem çok sevildiği için kullandım.

@denizz19 Adaletli oy verdiğimi düşünüyorum. :)

Kimseyi tebrik etmiyorum farkettiyseniz. Benim için benden önde olanlar önemsizdir çünkü Ariana hep büyük kocaman görünür her yerde. Yine zirvedeyiz kısaca.:Z

@Bully tebrikler. oyunlara ragmen nihayet haketigin birinciligi aldin.
@Mr.At nihayet hakkettigin yerdesin tebrikler
@Harunnn60 tebrikler. sana güzel puan vermis olsaydimda degisen birsey olmayacakmis sevindim final puani almana

Hem bu boniş final puanı da almıştı tez vakitte kurtuluruz :A @denizz19

Gökhan Özen faciası gibi olacak bu sezonda kısmetse.:A

@sokak sanati benim sevdiğim şarkılarından değildi ama yayınlandığı dönem çok sevildiği için kullandım.

@denizz19 Adaletli oy verdiğimi düşünüyorum. :)

Biraz daha her döneme damga vurmuş ve güncel şarkıları sona bırakman gerekirdi. Dediğin gibi tecrübe oldu.:)