MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

Azınlık olarak halka saygı göstermek durumundasınız, halk tercihini yaptı Gökhan Türkmen'i bağrına bastı, bu durumda @destere ile size susup oturmak düşüyor :A
Biz kalitenin savunucuları olarak bu duruma sessiz kalamayız. :A Türlü tedavi yöntemleriyle bu işe bir çare bulacağız. Geçen yarışmadaki final faciası burada yaşanmayacak olmazz. :A :A
noldu noldu demin beni destekliyordun:) bu ani dönüşün sebebi nedir ? başına gelecekleri geç sezmiş olman beni alakadar etmez :) geç düşen jetonuna yan:) sen beni destekliyorsun bu konuda... codmin dediğin iki mesaj önce verdiği desteği iki mesaj sonra geri çekemez karizman bir kere dayanmaz bu ani dönüşe:) sözlerimizi en azından 24 saatliğinede olsa tutalım :))

@Çiğdem- in kendisine faydası yok hadi bişey yapmasınıda geçtik bana geçen hafta verdiği sözü bile tutamayyacak halde öyle mıy mıy sevimsiz bir hogatha olup çıktı :) yakında terkedeceğim zatende kız evde kalır diye korkuyorum :)

bazı haklar halka verilmeyecek kadar değerlidir :) o yüzden özellikle bu sonlara doğru yaklaşıyorken halkımız adına başkan olarak ben karar vereyim diyorum :)
Yapma ya bu @Çiğdem- de cidden hayırsız çıkmış. :A Sen de terk edersen zaten hayata küser iyice çekilmez bir hal alır. Bence son bir şans daha ver. :A :A

demin demedinmi hogathaya ben anlaşma falan görmedim diye? sizin aranızdaki münasebet sizi bağlar demiyormuydun şirret kıza:) allah kahretsin hogathayı onun yüzünden seninle muhatap oluyorum :)
çok pis kinlendim sunucuya konudan çıkıyorum :)
Oh oh ne güzel mümkünse birkaç hafta gelme konuya. :))

Biz kalitenin savunucuları olarak bu duruma sessiz kalamayız. :A Türlü tedavi yöntemleriyle bu işe bir çare bulacağız. Geçen yarışmadaki final faciası burada yaşanmayacak olmazz. :A :A

Yapma ya bu @Çiğdem- de cidden hayırsız çıkmış. :A Sen de terk edersen zaten hayata küser iyice çekilmez bir hal alır. Bence son bir şans daha ver. :A :A
aaa oklava geliyor bak 1 ay önce anlastık senin arkadaşın mızıkcılık yapmaya basladı erkek adam dediği sözden dönemri ayoll :A :A :A

bol yetkii veriyorum o istemiyor :F

Bu sefer finalle yetinmeyeceğim, hedef net bir şekilde şampiyonluk. :A

Olaaaaayyyy. :tearsofjoy::tearsofjoy:
@Bully ensendeyim. :A

Güzel bi puan aldık valla daha da iyi olmalıydı ama @MasacRE- ve @dosimosi engel oldular bana. :A Dış güçler İsveç'ten bile müdahale ediyor.ss

@Çiğdem- çok iyi gidiyoruz valla. @destere bile suskun kalmış baksana. :A

senin dersin yokmuydu?
Ödev bitti dedim ya, taslak halinde duruyor, temize çekmesi 10-15 dakikalık iş. :D

Güzel bi puan aldık valla daha da iyi olmalıydı ama @MasacRE- ve @dosimosi engel oldular bana. :A Dış güçler İsveç'ten bile müdahale ediyor.ss

Ensemde Neşet Baba var sen vasat kalmışsın bu hafta. :A

sanki yuksek versem farkedecekti.
isvec kadar basiniza tas yagsin demiyecemde ne taktiniz benim isvecime. @Doğu da haz etmedigini itiraf etti
:ppp: bu dil beni ve ulkemi cekemeyenlere :ppp:

Ödev bitti dedim ya, taslak halinde duruyor, temize çekmesi 10-15 dakikalık iş. :D

Ensemde Neşet Baba var sen vasat kalmışsın bu hafta. :A
ben girmedim foruma o işide tamamla engel olmayayim diyede masallah laf yetistirmekten saatlerce hala ayni sekilde duruyormus

@destere şöyle anlaşalım ozaman cnm normal sıralama yaptığın haftalar 1 verebilirsin tamam ama yetki kullandığın haftalar en düşük 2 olur :F

mesala bu hafta 10 şarkıcı kaldı dilediğin puanları dağıtırsan en düşük 2 ama 10-1 arası normal şekilde puanlarsan 1 ver diğer haftalar içidne geçerli yetki kullanmadan normal sıralama yaptığın haftalar 1 ver yetki kullandığın haftalar en düşük 2 artık senin terciğine kalmış :A :A :A

hhahaha destere gitti ama harun geldi sana rahat yok ayoll :A :A :A
Kızım var ya biz çok yol alcaz. :A

sanki yuksek versem farkedecekti.
isvec kadar basiniza tas yagsin demiyecemde ne taktiniz benim isvecime. @Doğu da haz etmedigini itiraf etti
:ppp: bu dil beni ve ulkemi cekemeyenlere :ppp:
Yakında İspanyol şarkılarda gelecek. :A oo sen garantisiin bizim için. :A

@Bully bence hiç gülme istersen. :A Bu sefer elimdekiler güçlü. :A

@destere şöyle anlaşalım ozaman cnm normal sıralama yaptığın haftalar 1 verebilirsin tamam ama yetki kullandığın haftalar en düşük 2 olur :F

mesala bu hafta 10 şarkıcı kaldı dilediğin puanları dağıtırsan en düşük 2 ama 10-1 arası normal şekilde puanlarsan 1 ver diğer haftalar içidne geçerli yetki kullanmadan normal sıralama yaptığın haftalar 1 ver yetki kullandığın haftalar en düşük 2 artık senin terciğine kalmış :A :A :A
Sende iyice baglandin yarismaya bir Cengo baglanmadai ve ortalikta yok :A

:Z:Z:Z @Bully @mrt-06 siz çatlayın :)

Sende iyice baglandin yarismaya bir Cengo baglanmadai ve ortalikta yok :A

sus la sen elendin diye yarışmadamı bitecekti gelseydin güzel şarkıcıyla elenmeseydin şimdi öyle kös kös kenarda iç çekersin işte :)