MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Sonuçları

ama hep öyle olmayacakki dedin ya demin istersen öyle istersen böyle yani finaldede öyle kullanırım maksat @Bully i mutlu etmek :)
hahahah tamam normal oyladığın hafta 1 ver yetki kullandığın hafta en düşük 2 şimdi @Harunnn60 ın listesiyle uğraşıyorum ayoll cadolozlarıdinlemek zorundayım :( :( :(

hahahah tamam normal oyladığın hafta 1 ver yetki kullandığın hafta en düşük 2 şimdi @Harunnn60 ın listesiyle uğraşıyorum ayoll cadolozlarıdinlemek zorundayım :( :( :(
ben daha @sürgünüm ün dizi listesine bakacağım sonra @Harunnn60 un şarkı listesine herşey sırayla burda lafa tuttulduk işlerim yarım kaldı daha bir kamyonda dizi var izleyeceğim :)

Fakirmisin git yenisini al yoksa ben alırım :A
seninki sağlamıysa ben eskisine razıyım :))

ben daha @sürgünüm ün dizi listesine bakacağım sonra @Harunnn60 un şarkı listesine herşey sırayla burda lafa tuttulduk işlerim yarım kaldı daha bir kamyonda dizi var izleyeceğim :)

bu arada sürgünümün listesinde ilk yaptığım listeyi koymaya karar verdim ve onu koydum zaten sende onu beğenmilŞin :A

Çok kırıldım şahsen:ppp:
sen benim fikrimi almadin ve begenemedim diye verdim puan.
aman herkeste kiriliyor. ne yapayim ??
ben @vadikızı ni cok ama cok seviyorum ama 2 hafta iyi verdim sonra hep düşük birgune birgun bana kirilmadi. bide ona dersiniz kiriliyor diye.
az puan verdigim baskalari hemen isyan ediyorlar bana özelden.
normalde vadikizini cok sevdigim icin herzaman muhakkak ilk ikimde olmasi gerekir.
sarkiya göre veriyorum ama arada 1-2puan baska nedenlerden dolayida fazla verdigim kisiler olabiliyor.
mesela bugun ziynete biraz fazla verdim

Benimki seninkine 4 çeker o kadar sağlam :A Sen yat zırbar bence :A

gördüm onu son anda daradevill hatasından dönmüşsün zaten onun kaliteli diziler arasında ne işi vardıki :)
hhahah hayırr millet fantastiğe koymus daredevili bende oyum boşa gitmesin diye dramdan vazgeçip fanatstiğe geri gönderdim bir üst tur çıksın diye ayoll :A :A :A

sen benim fikrimi almadin ve begenemedim diye verdim puan.
aman herkeste kiriliyor. ne yapayim ??
ben @vadikızı ni cok ama cok seviyorum ama 2 hafta iyi verdim sonra hep düşük birgune birgun bana kirilmadi. bide ona dersiniz kiriliyor diye.
az puan verdigim baskalari hemen isyan ediyorlar bana özelden.
normalde vadikizini cok sevdigim icin herzaman muhakkak ilk ikimde olmasi gerekir.
sarkiya göre veriyorum ama arada 1-2puan baska nedenlerden dolayida fazla verdigim kisiler olabiliyor.
mesela bugun ziynete biraz fazla verdim
Beni İsveçe davet edersen affederim seni. :A

Maşallah her türlü yetkiyle donattın kendisini, istediği zaman istediği gibi harcayabilecek beni. ss
hhahaha normal oyladığı zaman 1 versin ozaman napayım cnm adaletsizlik olmuyor hatta kendini kısıtlyıor işte :A

Sana sevmediği zaman gerçekten düşük veriyor sevdiği şarkılara kötü vermiyor gözlemlediğim kadarıyla tamamen zevkine göre hakaret ediyor :A

hhahaha normal oyladığı zaman 1 versin ozaman napayım cnm adaletsizlik olmuyor hatta kendini kısıtlyıor işte :A

Sana sevmediği zaman gerçekten düşük veriyor sevdiği şarkılara kötü vermiyor gözlemlediğim kadarıyla tamamen zevkine göre hakaret ediyor :A
ayy sen bu codminlere yaranamazsın zaten her hafta bir itiraz her hafta bir itiraz :)
bu arada zevkine göre hakaret ediyor lafın güzel omuş bazen giresuncana hayran kalıyorum :))