Görecez bakalim Ziynet'le Gökhan'i finale cikartiriz o zamanListem çok sağlam güven sen bana.
Görecez bakalim Ziynet'le Gökhan'i finale cikartiriz o zamanListem çok sağlam güven sen bana.
Zorlama herifi Ziynet diyor .ssListem çok sağlam güven sen bana.
Bu hafta harcamadımBeni harcmada kimi harcarsan harca
Bu hafta harcamadım
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beni harcadın dimi .ssBu hafta harcamadım
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
recebi gece kurcalayacağım sakin ortamda karar vermek daha doğru bence )Son Oy Gönderme Tarihi 21 Aralık Çarşamba 22:00
İrem derici Dantel Albümünün şarkılarına telif geldiği için
Shakira'da bu şarkısına telif geldiği için full videolar eklenip racap süreleri yanlarına yazıldı
1.sayfada en alt kısımda video yarışmacılara başarılar jurilere kolay gelsin ayoll
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Harcanmak istiyorsan değiştireyim oyumuBeni harcadın dimi .ss
Hahaha pardon ya ben dosimosi zannederek yazdım onu kafam bir an ona gitmiş niyeyese sen Zaten iyi vermişsindir sana demem biliyorsunHarcanmak istiyorsan değiştireyim oyumu
şakir ağaya bak sen 😱@Çiğdem- belirtmiş ama ben yine de diyeyim benim şarkım 1:10 - 2:40 arası canım arkadaşlarım.😛
Oy vermeyenleri tahminen etiketleyeyim şöyle. Birazda gözünüz gönlünüz açılsın.
Güzel oylarınızı bekliyoruz.
@OzaN @MasacRE- @Sherlock @MayısKralı @xemrexxx
@cookies @FaJi @destere @Billy Kane @dreamy @soo @denizz19 @Mr.At @Ahmad @Tolstoyevski @EFE UYSAL @Billy Kane
@Çiğdem- yapmayınca iş başa düştü biz paylaşalım dedik.
Ayy zaten youtubeler çökmüş sanırım bende var ama millette yokmuş komplo kuruluyor yarışmamaşakir ağaya bak sen 😱
Yarına gelir inş.Ayy zaten youtubeler çökmüş sanırım bende var ama millette yokmuş komplo kuruluyor yarışmama
@Çiğdem- belirtmiş ama ben yine de diyeyim benim şarkım 1:10 - 2:40 arası canım arkadaşlarım.😛
Oy vermeyenleri tahminen etiketleyeyim şöyle. Birazda gözünüz gönlünüz açılsın.
Güzel oylarınızı bekliyoruz.
@OzaN @MasacRE- @Sherlock @MayısKralı @xemrexxx
@cookies @FaJi @destere @Billy Kane @dreamy @soo @denizz19 @Mr.At @Ahmad @Tolstoyevski @EFE UYSAL @Billy Kane
Beklediğimden düşük puan vermiş ol valla seni fırıncı küreğiyle kovalarımOylarımı kullandım şunu söyleyeyim bu zorlu hafta da @batuhankaralar iyi bir puan aldın bence ama beğenmezsen senin sorunun .ss
@soo Nilüfer de iyi bir puan aldı diyebilirim
Diğerleri sürpriz.
Oylarımı kullandım şunu söyleyeyim bu zorlu hafta da @batuhankaralar iyi bir puan aldın bence ama beğenmezsen senin sorunun .ss
@soo Nilüfer de iyi bir puan aldı diyebilirim
Diğerleri sürpriz.
Sen nasıl buldun şarkımıBeklediğimden düşük puan vermiş ol valla seni fırıncı küreğiyle kovalarım
Şarkını seviyorum ama sevdiğim şarkılar vardı listede. Kötü puan değil ama bence kötü diyeceğini sanmam.Bana tam verdin dimi. .ss
Sen nasıl buldun şarkımı
Şarkını seviyorum ama sevdiğim şarkılar vardı listede. Kötü puan değil ama bence kötü diyeceğini sanmam.