MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Son Oy Gönderme Tarihi 21 Aralık Çarşamba 22:00

İrem derici Dantel Albümünün şarkılarına telif geldiği için
Shakira'da bu şarkısına telif geldiği için full videolar eklenip racap süreleri yanlarına yazıldı

1.sayfada en alt kısımda video yarışmacılara başarılar jurilere kolay gelsin ayoll
:Z:Z:Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
recebi gece kurcalayacağım sakin ortamda karar vermek daha doğru bence :))

@Çiğdem- belirtmiş ama ben yine de diyeyim benim şarkım 1:10 - 2:40 arası canım arkadaşlarım.😛:bhr::A

Oy vermeyenleri tahminen etiketleyeyim şöyle. Birazda gözünüz gönlünüz açılsın.
Güzel oylarınızı bekliyoruz. :A:A
tumblr_n6hi97seJ11rjjot3o2_250.gif

@OzaN @MasacRE- @Sherlock @MayısKralı @xemrexxx
@cookies @FaJi @destere @Billy Kane @dreamy @soo @denizz19 @Mr.At @Ahmad @Tolstoyevski @EFE UYSAL @Billy Kane

@Çiğdem- belirtmiş ama ben yine de diyeyim benim şarkım 1:10 - 2:40 arası canım arkadaşlarım.😛:bhr::A

Oy vermeyenleri tahminen etiketleyeyim şöyle. Birazda gözünüz gönlünüz açılsın.
Güzel oylarınızı bekliyoruz. :A:A
tumblr_n6hi97seJ11rjjot3o2_250.gif

@OzaN @MasacRE- @Sherlock @MayısKralı @xemrexxx
@cookies @FaJi @destere @Billy Kane @dreamy @soo @denizz19 @Mr.At @Ahmad @Tolstoyevski @EFE UYSAL @Billy Kane

Ben senin şarkıyı gözümü kapatıp dinleyeyim en iyisi, çünkü klibin etkisine kapılıp gereğinden fazla puan vererek adaletli jüri imajımın zedelenmesini istemem :A

Son düzenleme:
Oylarımı kullandım şunu söyleyeyim bu zorlu hafta da @batuhankaralar iyi bir puan aldın bence ama beğenmezsen senin sorunun .ss

@soo Nilüfer de iyi bir puan aldı diyebilirim :)

Diğerleri sürpriz.