MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Son Oy Gönderme Tarihi 21 Aralık Çarşamba 22:00

İrem derici Dantel Albümünün şarkılarına telif geldiği için
Shakira'da bu şarkısına telif geldiği için full videolar eklenip racap süreleri yanlarına yazıldı

1.sayfada en alt kısımda video yarışmacılara başarılar jurilere kolay gelsin ayoll
:Z:Z:Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu

Herkese başarılarrr kendimedeee:F:F

ilk 5 hazir ama siralamasina daha karar vermedim. diğerlerini düşünmem gerekiyor.
listenin basida sonuda zorlayacak beni.
@eskici bu hafta ilk 5 te yer alacaksin. sarkinada harika dedim zaten :A tek aciklamayi sana yaptim. diğerleri artik oylama gunu görurler. ayri bir aciklama yapmayacagim bu hafta

ilk 5 hazir ama siralamasina daha karar vermedim. diğerlerini düşünmem gerekiyor.
@eskici bu hafta ilk 5 te yer alacaksin. sarkinada harika dedim zaten :A tek aciklamayi sana yaptim. diğerleri artik oylama gunu görurler. ayri bir aciklama yapmayacagim bu hafta

Bende zorlanıcam valla nasıl yapacaksam oylamayı:F:F:F

İster istemez düşük puan verdiklerim oldu, şarkılar azaldıkça acı gerçek bu oluyor :smilingimp:

Herkese başarılar.

Son Oy Gönderme Tarihi 21 Aralık Çarşamba 22:00

İrem derici Dantel Albümünün şarkılarına telif geldiği için
Shakira'da bu şarkısına telif geldiği için full videolar eklenip racap süreleri yanlarına yazıldı

1.sayfada en alt kısımda video yarışmacılara başarılar jurilere kolay gelsin ayoll
:Z:Z:Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
ne telifi aa nazar değdi :(

Hmmmmmm :bhr:

Oylarımı verdim zorlanarak verdiğim bir oylama oldu bu hafta herkese başarılar😉

Fettah Can'in en iyi sarkilarindan birisidir bu sarki o yüzden tam puan vermelisin bence :A

Çok zorlu bir hafta olmuş, benden de tam puan sözü almıştın zorla, sözümüzden dönmek de olmaz şimdi. ss
Benim icin tam puanlik bir sarki diyen sendin :A bu muhtesem sarki tam puani hakediyor zaten ver gitsin iste senin gibi bir adama sözünden dönmek tabii ki de yakismaz :A