Biz de olmamışı bastık Ziynetimle
Biz de olmamışı bastık Ziynetimle
Çok uykum var yatacağım yarın yollarım Şimdi uykulu gözlerle klipli şarkılara dalasım yok uykum kaçmasın giderayak
Çok uykum var yatacağım yarın yollarım Şimdi uykulu gözlerle klipli şarkılara dalasım yok uykum kaçmasın giderayak
Şansa bak tam bunu dediğin sıralarda oyumu yollamışım. Sonrasında da filme daldım Captain Fantastic'e. Bakalım ne kadar fantastik bir aileymiş.
devam ediyormusun bitirdinmi filmi ben gece başlıyorum öyle takıla takıla sabahlıyorum filmle birlikte gecede bitiyor şu kore filmini sakın kaçırma harika bir filmdir onu izlemeden geçmeyelim hogathaya bile izlettim öve öve bitiremediŞansa bak tam bunu dediğin sıralarda oyumu yollamışım. Sonrasında da filme daldım Mr. Fantastic'e. Bakalım ne kadar fantastik bir aileymiş.
Devam ediyorum öyle arada wc molası derken bakayım dedim foruma. Sabahı bulmak için tatile ihtiyacım var şu aralar çok mümkün gözükmüyor yarın okul var. Öğleden sonra 4'te de olsa var yani.devam ediyormusun bitirdinmi filmi ben gece başlıyorum öyle takıla takıla sabahlıyorum filmle birlikte gecede bitiyor şu kore filmini sakın kaçırma harika bir filmdir onu izlemeden geçmeyelim hogathaya bile izlettim öve öve bitiremedi
Küçük Yiğitle en son aylar önce konuştuk biz. Eylül gibi.Neyse 3 hafta tam verirsin affederim.
Bu Yiğit seninle konuşuyor mu benimle hiç konuşmuyor.
Küçük Yiğitle en son aylar önce konuştuk biz. Eylül gibi.
Triplerini özledim nerdesin ergen kanka. @yigit_00
devam ediyormusun bitirdinmi filmi ben gece başlıyorum öyle takıla takıla sabahlıyorum filmle birlikte gecede bitiyor şu kore filmini sakın kaçırma harika bir filmdir onu izlemeden geçmeyelim hogathaya bile izlettim öve öve bitiremedi
hhahah ayy evet ne demezsin ayoll öve öve bitiremedim film yorumumu @MEnes görür görmez oda hemen izlemek isteyecektir filmiDevam ediyorum öyle arada wc molası derken bakayım dedim foruma. Sabahı bulmak için tatile ihtiyacım var şu aralar çok mümkün gözükmüyor yarın okul var. Öğleden sonra 4'te de olsa var yani.
Bakalım 2016'nın iyi filmlerine daldım yavaştan izlemeye fırsatım olursa o dediğin filme de bakarım.
Oylarımı kullandım.
Şarkılarınızı sevmedim. @sokak sanati @vadikızı @Mr.At
Candan efsanenin içine etmiş resmen onca güzel şarkın varken bu coverı güzel mi buldun merak ettim? @OzaN
Gelecek sezon aklımda olan isimlerden biriside Feridun Düzağaç, onun sesinin yanında Nilüfer sönüktü ama çokta kötü değil @soo Shakira'nın sevdiğim şarkısı @Harunnn60 ama senin üstündekileride inan senin şarkın kadar seviyorum.
@batuhankaralar Sen efsane gelmişsin zaten, Allstarda favorim Barış Manço'ydu sanırım ilerleyen şarkılar için favorilerimdensin..
şimdi bir kez daha izleyeyimde birazdan yollarım ben oylama yaparken beni etki altında bırakacak mesajlar yazmayın )