MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Şarkıları tek tek yorumlayarak oylarımı kullandım, zorlu bir hafta olmuş. Bekliyoruz bakalım sonuçları. :)

recebi kurcalayıp puanlarımı yollayayım artık :)

@Doğu oy göndermeyi unutma

@MEnes göndermiştir zaten

@MasacRE- yede hatırlatmaya gerek yok yolladığına eminim
diğer jürileri etiketlemiyorum sıvacı takım eksiksiz oy verse yeterli :)

Çok uykum var yatacağım yarın yollarım :A Şimdi uykulu gözlerle klipli şarkılara dalasım yok uykum kaçmasın giderayak :A

Çok uykum var yatacağım yarın yollarım :A Şimdi uykulu gözlerle klipli şarkılara dalasım yok uykum kaçmasın giderayak :A

aslında çok fazla uğraşman gerekmiyordu kızları ön sıraya erkekleri arka sıraya koy türbüşonla fetoş canı son sıraya koy tek tek yukardan aşağı doğru puan ver gitsin :) şarkıları dinlemen gerekmiyor zaten hepsi foktan :)

Şansa bak tam bunu dediğin sıralarda oyumu yollamışım. :A Sonrasında da filme daldım Captain Fantastic'e. Bakalım ne kadar fantastik bir aileymiş. :A :A

Şansa bak tam bunu dediğin sıralarda oyumu yollamışım. :A Sonrasında da filme daldım Mr. Fantastic'e. Bakalım ne kadar fantastik bir aileymiş. :A :A
devam ediyormusun bitirdinmi filmi :) ben gece başlıyorum öyle takıla takıla sabahlıyorum filmle birlikte gecede bitiyor :) şu kore filmini sakın kaçırma harika bir filmdir onu izlemeden geçmeyelim hogathaya bile izlettim öve öve bitiremedi :)

devam ediyormusun bitirdinmi filmi :) ben gece başlıyorum öyle takıla takıla sabahlıyorum filmle birlikte gecede bitiyor :) şu kore filmini sakın kaçırma harika bir filmdir onu izlemeden geçmeyelim hogathaya bile izlettim öve öve bitiremedi :)
Devam ediyorum öyle arada wc molası derken bakayım dedim foruma. :A Sabahı bulmak için tatile ihtiyacım var şu aralar çok mümkün gözükmüyor yarın okul var. :A Öğleden sonra 4'te de olsa var yani. :A

Bakalım 2016'nın iyi filmlerine daldım yavaştan izlemeye fırsatım olursa o dediğin filme de bakarım. :)

Devam ediyorum öyle arada wc molası derken bakayım dedim foruma. :A Sabahı bulmak için tatile ihtiyacım var şu aralar çok mümkün gözükmüyor yarın okul var. :A Öğleden sonra 4'te de olsa var yani. :A

Bakalım 2016'nın iyi filmlerine daldım yavaştan izlemeye fırsatım olursa o dediğin filme de bakarım. :)
hhahah ayy evet ne demezsin ayoll öve öve bitiremedim film yorumumu @MEnes görür görmez oda hemen izlemek isteyecektir filmi :A :A :A

Oylarımı kullandım. :)

Şarkılarınızı sevmedim. @sokak sanati @vadikızı @Mr.At

Candan efsanenin içine etmiş resmen onca güzel şarkın varken bu coverı güzel mi buldun merak ettim? :( @OzaN

Gelecek sezon aklımda olan isimlerden biriside Feridun Düzağaç, onun sesinin yanında Nilüfer sönüktü ama çokta kötü değil @soo :) Shakira'nın sevdiğim şarkısı @Harunnn60 ama senin üstündekileride inan senin şarkın kadar seviyorum. :)

@batuhankaralar Sen efsane gelmişsin zaten, Allstarda favorim Barış Manço'ydu sanırım ilerleyen şarkılar için favorilerimdensin..

Oylarımı kullandım. :)

Şarkılarınızı sevmedim. @sokak sanati @vadikızı @Mr.At

Candan efsanenin içine etmiş resmen onca güzel şarkın varken bu coverı güzel mi buldun merak ettim? :( @OzaN

Gelecek sezon aklımda olan isimlerden biriside Feridun Düzağaç, onun sesinin yanında Nilüfer sönüktü ama çokta kötü değil @soo :) Shakira'nın sevdiğim şarkısı @Harunnn60 ama senin üstündekileride inan senin şarkın kadar seviyorum. :)

@batuhankaralar Sen efsane gelmişsin zaten, Allstarda favorim Barış Manço'ydu sanırım ilerleyen şarkılar için favorilerimdensin..

Önemli değil canım canın sağolsun 😉