Anladım ablacım.ben Kaanla olan bağima kalin dedim 😉
Anladım ablacım.ben Kaanla olan bağima kalin dedim 😉
Ama beni buna sen mecbur ettin. Bana trip atmak resmen hoşuna gidiyor senin kabul etsabahin körunde baslayan alinganligim çığ gibi buyudu oyuzden beyaz sayfa işe yaramayacak gibi en azindan 1 gun daha sürebilir. özeli aciklaman batirdi
şimdi bulurum ipucu vermen güzel oldu@destere sana kolaylik sagliyayim. bir önceki ms konusunda nokta mevzusunun devamina bak.
cift yarismasindaki yorumuma bak
enler konusunda bugun bizi etiketlemislerdiya ondan sonraki yoruma bak orda sorum var.
bide profilime bak. yanilmiyorsam buralarda sana etiketler yolladim
ha bide bir ruya mevzusu vardi sana çıtlattiğım ama ustunde durmadin ama hoşuna gidecek bir mevzu
simdi yine kaybolduysan benden artik bukadar. sana daha fazla iyi davranmayacam.
senin yoruma gözlük takmış dosi bana böyle hareket yapacak valla sinirden dalarım sokağa kızılaydan ulusa kadar cıbıl bir şekilde koşarım )Ama beni buna sen mecbur ettin. Bana trip atmak resmen hoşuna gidiyor senin kabul et
Yoksa suçsuz olduğum ortada. 😎
@destere aldin gözlüğu hadi bakalim sözunun arkasinda dur
recebi dinlemeden şarkılar hakkında yorum yapmayacağım artık çünkü recepte fikrim olumlu veya olumsuz değişiyor
mesela denizin ziynet ini örnek verirsek eğer recepte müziğin kesilip ziynetin konuşmaya daldığı kısım çıkarsa puanım eksi veya artı yönden feci şekilde değişecektir )
emre tosbağası bu hafta bu şarkıyla gelecektiysen iyiki seni geçen hafta şutlamışız diyorum başkada bişey demiyorum )
@denizz19 Şarkı başrol, puanda da başrol olur musun
@vadikızı Daha iddialı şarkılar varken neden bu sıradan şarkı
@Bully Olmaz, olmaz sana düşük puan vereceğime inanmadım
@batuhankaralar Nihayet alternatif rock, halk müziği tarzından uzaklaşmışsın
@soo Cover yerine 90'lı yıllar devam etmeliydi sanki
@sokak sanati Önlerden alalım seni
@Harunnn60 Bu hafta RTUK seni affetmez
aman bonişim dur şimdi sayı vermeyelimm @sokak sanati görür
siz yine işbirlikcilikmi yapıyosunuz derr düşeriz diline valla
Aman ona ne bakıyon pis iftiracı .ss
Bu gece uykuların kaçsın inşallah. ss
Seninle aramızı.
Bencede gidin özelinizde konuşun. Dilimi bilirsiniz. Torba değil ki büzesin.
Allahh ne yaptın ortalık karışacakk @dosimosi aman sen buna bakma
Gördüm gördüm kız arkadaşı var diye neler demiş
biliyom biliyom bende evliyim zaten. bizimkisi yasak aşk
Ya banane hayatından kız arkadaşı var diye sen söylemişsin bana yıkıyorsun söylediğim şeyin gerçek olup olmayacağını @dosimosi anlamayacak mı şimdi :i
biliyom biliyom bende evliyim zaten. bizimkisi yasak aşk
2 kişi vardi 3. olmasina sasirdim sadece demi @Bully
Herkese başarılar diliyorum bilhassa kendime.Son Oy Gönderme Tarihi 21 Aralık Çarşamba 22:00
İrem derici Dantel Albümünün şarkılarına telif geldiği için
Shakira'da bu şarkısına telif geldiği için full videolar eklenip racap süreleri yanlarına yazıldı
1.sayfada en alt kısımda video yarışmacılara başarılar jurilere kolay gelsin ayoll
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu