MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

sabahin körunde baslayan alinganligim çığ gibi buyudu oyuzden beyaz sayfa işe yaramayacak gibi en azindan 1 gun daha sürebilir. özeli aciklaman batirdi :A
Ama beni buna sen mecbur ettin. :A Bana trip atmak resmen hoşuna gidiyor senin kabul et :A

Yoksa suçsuz olduğum ortada. 😎

@destere sana kolaylik sagliyayim. bir önceki ms konusunda nokta mevzusunun devamina bak.
cift yarismasindaki yorumuma bak
enler konusunda bugun bizi etiketlemislerdiya ondan sonraki yoruma bak orda sorum var.
bide profilime bak. yanilmiyorsam buralarda sana etiketler yolladim
ha bide bir ruya mevzusu vardi sana çıtlattiğım ama ustunde durmadin ama hoşuna gidecek bir mevzu :A
simdi yine kaybolduysan benden artik bukadar. sana daha fazla iyi davranmayacam.

@destere sana kolaylik sagliyayim. bir önceki ms konusunda nokta mevzusunun devamina bak.
cift yarismasindaki yorumuma bak
enler konusunda bugun bizi etiketlemislerdiya ondan sonraki yoruma bak orda sorum var.
bide profilime bak. yanilmiyorsam buralarda sana etiketler yolladim
ha bide bir ruya mevzusu vardi sana çıtlattiğım ama ustunde durmadin ama hoşuna gidecek bir mevzu :A
simdi yine kaybolduysan benden artik bukadar. sana daha fazla iyi davranmayacam.
şimdi bulurum ipucu vermen güzel oldu :)

Ama beni buna sen mecbur ettin. :A Bana trip atmak resmen hoşuna gidiyor senin kabul et :A

Yoksa suçsuz olduğum ortada. 😎
senin yoruma gözlük takmış dosi bana böyle hareket yapacak valla sinirden dalarım sokağa kızılaydan ulusa kadar cıbıl bir şekilde koşarım :))

recebi dinlemeden şarkılar hakkında yorum yapmayacağım artık çünkü recepte fikrim olumlu veya olumsuz değişiyor

mesela denizin ziynet ini örnek verirsek eğer recepte müziğin kesilip ziynetin konuşmaya daldığı kısım çıkarsa puanım eksi veya artı yönden feci şekilde değişecektir :))

emre tosbağası bu hafta bu şarkıyla gelecektiysen iyiki seni geçen hafta şutlamışız diyorum başkada bişey demiyorum :))

Geçen hafta menofozlu teyze elendi dimi. 3 puanın hırsından onun keyfini çıkartamadım.:A

@denizz19 Şarkı başrol, puanda da başrol olur musun (b)

@vadikızı Daha iddialı şarkılar varken neden bu sıradan şarkı :T

@Bully Olmaz, olmaz sana düşük puan vereceğime inanmadım :A

@batuhankaralar Nihayet alternatif rock, halk müziği tarzından uzaklaşmışsın :A

@soo Cover yerine 90'lı yıllar devam etmeliydi sanki :)

@sokak sanati Önlerden alalım seni :X

@Harunnn60 Bu hafta RTUK seni affetmez :A

10+ bekliyom o zaman.:Z:love1:

Son düzenleme:
Bu gece uykuların kaçsın inşallah. ss

:F:F:Fvallaha kaçtıı bee ben çıkınca beddua mı ettin senn:F:F

Seninle aramızı. :T

Şurda iki şaka yapıyorum gülüyorum ben bugüne kadar kimin aranızı bozdum bee
pisssssss:F:F:F

Bencede gidin özelinizde konuşun. Dilimi bilirsiniz. Torba değil ki büzesin.:A

:F:F:Fayyy biliyoruz biliyoruzz bir daha görmemek için büyük çaba sarfediyoruz dimi @denizz19 :F:F

Son düzenleme:
Ya banane hayatından kız arkadaşı var diye sen söylemişsin bana yıkıyorsun söylediğim şeyin gerçek olup olmayacağını @dosimosi anlamayacak mı şimdi :i

:F:F:Fben hiç değilse kız arkadaş dedim bee sen evli yaptın adamı töbe töbe:F:F

biliyom biliyom bende evliyim zaten. bizimkisi yasak aşk :F
2 kişi vardi 3. olmasina sasirdim sadece :A demi @Bully :A

😱😱 neler okuyorum yaşak mıı ay siz forumun bihteri ile behlülümüsünüz ayol:F

Son Oy Gönderme Tarihi 21 Aralık Çarşamba 22:00

İrem derici Dantel Albümünün şarkılarına telif geldiği için
Shakira'da bu şarkısına telif geldiği için full videolar eklenip racap süreleri yanlarına yazıldı

1.sayfada en alt kısımda video yarışmacılara başarılar jurilere kolay gelsin ayoll
:Z:Z:Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu

Son Oy Gönderme Tarihi 21 Aralık Çarşamba 22:00

İrem derici Dantel Albümünün şarkılarına telif geldiği için
Shakira'da bu şarkısına telif geldiği için full videolar eklenip racap süreleri yanlarına yazıldı

1.sayfada en alt kısımda video yarışmacılara başarılar jurilere kolay gelsin ayoll
:Z:Z:Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Herkese başarılar diliyorum bilhassa kendime. :D