Hemen şutlarız o ikiliyi merak etme çaktırmadan eletince hayal kırıklığı yaşayacaklar ve yedirememezlikten forumu terk edeceklerikili eleme ne zamanda @Çiğdem- e söyleyelimde o hafta toplu temizlik yapalım
Hemen şutlarız o ikiliyi merak etme çaktırmadan eletince hayal kırıklığı yaşayacaklar ve yedirememezlikten forumu terk edeceklerikili eleme ne zamanda @Çiğdem- e söyleyelimde o hafta toplu temizlik yapalım
baya bir beklettimde ama sen o yorumumdan sonra baskasina cevap vermistin. gören görmustu zaten. sen hala gözunu iyi acmiyorsun. suan gözunun önundede birseyler oluyor aslindaben göreyim de öye sileydin yaa ahh ahh
Demiyor ki Harun'cum için her şey feda olsun.tamam @Harunnn60 a söyle waka waka ile yarışacağı zaman sana bu klibi özel yollasın yoksa shakiraya yüksek puan vermen imkansız hogatha )
benimki bir degil bir cok mesajdi. sen her defasinda böyle kaybediyorsun benimde istegim kaciyor ama .o arada kayboldu sanırım şu an daha okuyamadığım 150 mesaj var onların arasında bir yerdedir niyeki övgülerin tek kullanımlıkmıydı şimdide güzel sözlerine ihtiyacım vardır belkide )
la bu doplarla gelsen bir puandan fazla veren dop olsun ahada büyük yemin ettim )Demiyor ki Harun'cum için her şey feda olsun.
baya bir beklettimde ama sen o yorumumdan sonra baskasina cevap vermistin. gören görmustu zaten. sen hala gözunu iyi acmiyorsun. suan gözunun önundede birseyler oluyor aslinda
onları mutlaka bulurum bende mesajlar kaybolmaz yeterki silmebenimki bir degil bir cok mesajdi. sen her defasinda böyle kaybediyorsun benimde istegim kaciyor ama .
Sen sus bakayım karıştırma ortalığı daha fazla. Ablalar kızıyor, oklava korkusundan bir şey diyemem sana şu an.İkiside idare edilebilir bence zor olsa da.
Ayıp ama ayıp bu kelimeler aşırı kaçtıla bu doplarla gelsen bir puandan fazla veren dop olsun ahada büyük yemin ettim )
Ayıp ama ayıp bu kelimeler aşırı kaçtı
neyse şimdi elektirik çarpmişa döndum yada eşek carpmişa döndum
az bi 5 dakika mola verecem.
@destere sende kaybolurken yazda güme giden mesajlar yazmiyayim artik
sabahki senin yorumundan 3 dakika sonraydi ama gittin
Batırdın mahvettin ortalığı mutlu musun @dosimosi'nin eline büyük bir koz verdin zaten bana trip atmaya yer arıyor, şimdi onun gönlünü almak için 40 takla atmam gerekecek
Üzülme...hayırrrrrrrrrrrrrrrrr ben aranız bozulsun istemedimmm